Jump to content

Αγορά οθόνης...

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα χρησιμοποιηθει για παιχνιδια, ταινιαις, οφις, ιντερνετ, για πολλες ωρες την ημέρα.(8-9). Το σημαντικό για μενα είναι να είναι ξεκουραστη. Οχι οπως κατι ΛΓ που αμα κατσεις μπροστα τους καναδυο ωρες γκαβωνεσαι και έχεις πονοκεφάλους.(πχ Lg L1915.) ( από πρωσωπική εμπειρία). Σκεφτομαι αυτην

Λοιπόν?

Soul.

Θα χρησιμοποιηθει για παιχνιδια, ταινιαις, οφις, ιντερνετ, για πολλες ωρες την ημέρα.(8-9). Το σημαντικό για μενα είναι να είναι ξεκουραστη. Οχι οπως κατι ΛΓ που αμα κατσεις μπροστα τους καναδυο ωρες γκαβωνεσαι και έχεις πονοκεφάλους.(πχ Lg L1915.) ( από πρωσωπική εμπειρία). Σκεφτομαι αυτην

Λοιπόν?

Soul.

Επιτέλους ένας που βγήκε ανοιχτά να δηλώσει την μέτρια ποιότητα των LG. Εύγε φίλε μου! :)

Η ΕΙΖΟ L768 είναι άριστη επιλογή, αλλά αν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια δεν θα σε ικανοποιήσει. Θα σου πρότεινα να περιμένεις την EIZO S1910 να έρθει Ελλάδα.

EDIT: Πόσα λεφτά σκοπεύεις να διαθέσεις;

Bασικα είχα 500 ευρώ ολα για οθονη αλλα τώρα που πρέπει να πάρω και τροφοδοτικό... Ή θα κοψω από τροφοδοτικό ή από οθόνη(μάλλον το πρώτο). Να σειμειώσω πως ήμουν προετοιμασμένος για τον θάνατο της σονυ μου από καιρο (αν θυμάσαι παλιοτερα) αλλα συνέβη τελικα πιο γρηγορα απ οτι φανταζόμουν.

Υ.Γ Sa, την 568 λέω όχι την 768... :)

Το ότι έλεγες για την 17άρα, το είδα μετά. Και σ' αυτήν πάντως ισχύουν ότι και στην 768. Έχουν το ίδιο panel. Αν δεν έχεις ήδη διαβάσει, μια παρουσίαση ενός κατόχου της θα βρει εδώ.

500€ γι' αυτήν + τροφοδοτικό + σταθεροποιητή παίρνεις άνετα. ;)

Aπό Computer4u 386€

Σταθεροποιητής 51,50€

Τροφοδοτικό 59€

ΣΥΝΟΛΟ 496,60€

Επιτέλους ένας που βγήκε ανοιχτά να δηλώσει την μέτρια ποιότητα των LG. Εύγε φίλε μου! :)

Θα σου πρότεινα να περιμένεις την EIZO S1910 να έρθει Ελλάδα.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ

LG ποτε δεν ειχαν ιδιαίτερη ποιότητα. Απλά παιξανε πρωτοι το τρικ με τα 0 pixel και πιάσανε στην αγορα.

S1910 AMAN KAI ΠΟΤΕ

Θα την χτυπήσω με το που θα σκάσει μυτη

όντως η μαύρη πρέπει να είναι κουκλί...πόσο παραπάνω έχει;;

άσε το βρήκα...δεν είναι μεγάλη διαφορά παντως...

...η οθόνη αυτή θα πρέπει να φοράει ίδιο πανελ με την Belinea 10 17 51 που κοίταζα εγώ...γιατί δεν εξετάζεις κι αυτή την επιλογή...

κι αυτή έχει εγγύηση 0 πιξελ

θα βοηθήσει ασφαλώς, αλλά καλό θα ήταν να αγοράσεις σύντομαι κι ένα ups...για κανα μήνα θα κάνεις τη δουλειά σου μ' αυτό που λες...

...εδώ ψήνομαι εγώ να ακυρώσω τη παραγγελια του Ενερμαξ noisetaker 485 + ενός φαν =118€, και να πα΄ρω ένα chieftec 420W γλιτώνοντας 58€ + μια άλλη αλλαγή απο το Zeroone και να πάρω τη μαύρη Eizo...

...αν και η Belinea (στη νεότερη έκδοσή της) εχει τα ίδια χαρακτηριστικά, με λιγο καλύτερη φωτεινότητα, οπότε ίσως τελικά το αποτελεσμα να είναι το ίδιο...

παρε και συ ειζο και να κανουμε κλαμπ :017: :010: . Και ασε τους ελτζακηδες να χτυπιουνται: 19αρα οθονη και 19αρα οθόνη..... :096: :065:

παρε και συ ειζο και να κανουμε κλαμπ :017: :010: . Και ασε τους ελτζακηδες να χτυπιουνται: 19αρα οθονη και 19αρα οθόνη..... :096: :065:

... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.