Jump to content

Αγορά laptop μέχρι 1700 Euros!

Matador_the_Greek

Recommended Posts

Καταρχάς, καλώς σας βρήκα!!!

Είμαι νέος στο site και ελπίζω να μη φύγω νέος :)

Ας μπω όμως στο θέμα:

Θέλω να αγοράσω laptop μέχρι 1700 euros και έχω μπερδευτεί. Δεν είμαι ο τύπος που λιώνει στα παιχνίδια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ένα laptop που θα τρέχει γρήγορα εφαρμογές γραφείου και αλλα παρόμοια προγράμματα. Επίσης που και που ασχολούμαι με το web design, καθώς και με κανένα capture και video editing.

Είμαι ανάμεσα σε τρία laptops: Sony Vaio VGN FS215Z (1700euros), Toshiba Satellite M40-185 (1600euros) και Acer Aspire 1694WLMi (1620euros).

Μεγάλοι gurus των Η/Υ δώστε μου τα φώτα σας PLEASEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Καταρχην καλως ηρθες

Κατα δευτερον απαγορευονται ρητως τα greeklish

Χρησιμοποιησε ειτε το greeklish converter του site ή γραψτο εξ'ολοκληρου στ ελληνικα

Οσον αφορα τωρα στο ερωτημα σου θα ελεγα μεταξυ Sony και Toshiba

Καταρχάς, καλώς σας βρήκα!!!

Είμαι νέος στο site και ελπίζω να μη φύγω νέος :)

Συγγνώμη για τα greeklish, αλλα δεν ξέρω αν τα ελληνικά είναι ok με το site. Είναι κι αυτή η καταραμένη η συνήθεια.

Καλωσήρθες στο site μας.

Αν διάβαζες τους κανόνες, θα ήξερες ότι τα ελληνικά είναι μια χαρά με το site (????) και ότι απαγορεύονται τα greeklish.

Είχα ξεκινήσει φορτσάτος για το SONY αλλά μόλισ είδα τους άλλους δύο κόλλησα.

Ο Acer είναι πιο δυνατος (Μ 760 2.0GHz) με όλα τα καλούδια που του φορά η μαμά (TV-out, bluetooth, IrDA κλπ).

Ο Toshiba ειναι πιο "φορτωμένος" κι αυτός έχοντας τα ίδια χαρακτηριστικά ισχύος αλλά μικρότερο σκληρό κατά 20GB.

Επίσης είναι και το θέμα της οθόνης.....

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

ζαλίστικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.