Matador_the_Greek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2005 Καταρχάς, καλώς σας βρήκα!!! Είμαι νέος στο site και ελπίζω να μη φύγω νέος Ας μπω όμως στο θέμα: Θέλω να αγοράσω laptop μέχρι 1700 euros και έχω μπερδευτεί. Δεν είμαι ο τύπος που λιώνει στα παιχνίδια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ένα laptop που θα τρέχει γρήγορα εφαρμογές γραφείου και αλλα παρόμοια προγράμματα. Επίσης που και που ασχολούμαι με το web design, καθώς και με κανένα capture και video editing. Είμαι ανάμεσα σε τρία laptops: Sony Vaio VGN FS215Z (1700euros), Toshiba Satellite M40-185 (1600euros) και Acer Aspire 1694WLMi (1620euros). Μεγάλοι gurus των Η/Υ δώστε μου τα φώτα σας PLEASEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Σεπτέμβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Καταρχην καλως ηρθεςΚατα δευτερον απαγορευονται ρητως τα greeklishΧρησιμοποιησε ειτε το greeklish converter του site ή γραψτο εξ'ολοκληρου στ ελληνικαΟσον αφορα τωρα στο ερωτημα σου θα ελεγα μεταξυ Sony και Toshiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Καταρχάς, καλώς σας βρήκα!!!Είμαι νέος στο site και ελπίζω να μη φύγω νέος Συγγνώμη για τα greeklish, αλλα δεν ξέρω αν τα ελληνικά είναι ok με το site. Είναι κι αυτή η καταραμένη η συνήθεια. Καλωσήρθες στο site μας. Αν διάβαζες τους κανόνες, θα ήξερες ότι τα ελληνικά είναι μια χαρά με το site (????) και ότι απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador_the_Greek Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η !!!!!!!!Εντάξει, δεν πρόλαβα να διαβάσω τους κανόνες.........ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Σεπτέμβριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η !!!!!!!!Εντάξει, δεν πρόλαβα να διαβάσω τους κανόνες.........ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ!!!:068::068::068::068::046:Πέρα από την πλάκα και εγώ το Toshiba ψηφίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador_the_Greek Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Είχα ξεκινήσει φορτσάτος για το SONY αλλά μόλισ είδα τους άλλους δύο κόλλησα.Ο Acer είναι πιο δυνατος (Μ 760 2.0GHz) με όλα τα καλούδια που του φορά η μαμά (TV-out, bluetooth, IrDA κλπ).Ο Toshiba ειναι πιο "φορτωμένος" κι αυτός έχοντας τα ίδια χαρακτηριστικά ισχύος αλλά μικρότερο σκληρό κατά 20GB. Επίσης είναι και το θέμα της οθόνης.....χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμζαλίστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.