Jump to content

Fortron 460w

Mikros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω αγορασει εδω και λιγο καιρο (2 μηνες) το fortron 460 w) αλλα μου κανει λιγο θορυβο και εχοντας υποψιν οτι θα βαλω υγροψυξη ελεγα μηπως το "πειραξω" και αυτο λιγο αλλαζοντας τον ανεμιστηρα του.Ομως...

Ποσο καιρο εχει εγγυηση το τροφοδοτικο αυτο?

με μια γρηγορη ματια δεν ειδα καποιο χαρτακι που αν το κοψεις χανεις την εγγυηση.υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν αλλιως οτι το εχω πειραξει σε περιπτωση που χτυπα ξυλο κατι γινει?(φυσικα θα ξανααλλαξω τον ανεμιστηρα πριν το αλλαξω)

edit μπασ και ξερει κανεις αν ο ανεμιστηρας του συνδεεται με καλωδια κολημενα στη πλακετα η με πινακι?

Θα σου πω για το 550 που εχω ...

Ο ανεμιστηρας ειναι με πινακι , αλλαζει ευκολα ... και χωρις σημαδια . Πραγματικα κανει απιστευτο θορυβο ο nidec που εχει τουλαχιστον το 550 .

Προσπαθησε απο τις γρυλιες του ανεμιστηρα να δεις μοντελο και μαρκα του ανεμιστηρα . Να βρουμε τουλαχιστον τα spec του μηπως δεν ειναι και τοσο ασχημος τελικα.

nidec betasl εχει πανω και οταν κλεισω ολα τα ανεμιστηρακια ακουγεται αρκετα (και υποτιθεται ειναι αθορυβο!!)

εσυ εσκισες χαρτακι ποθ χανεις την εγγυηση?

ξερεις ποσο καιρο εχει εγγυηση?

Οκ τοτε . Τον ιδιο πρεπει να φορανε και ειναι πραγματικα ανυποφορος .

Xαρτακια δεν υπαρχουν .... εγγυηση ενας χρονος (Μονο) .

ευχαριστω πολυ αφου ειναι ετσι θα το πειραξω και αφου δεν θα χρειαστει να κοψω και καλωδια δεν θα φαινεται σιγουρα...

(αν και αμα το παω στο πλαισιο σιγα πριν το παρουν πισω μην το ανοιξοuν να δουν τα καλωδια:p )

σημερα ανοιξα το τροφοδοτικο (δεν ειχε κανενα χαρτακι) και βρηκα τα εξης...

Το κλιπακι ειναι κολημενο με κολα οποτε αν τιν αφαιρεσω για να αλλαξω ανεμιστηρα θα φαινεται. Απο την αλλη ομως αμα γινει κατι και το γυρισω στο πλαισιο σιγα μην το ανοιξουν να το δουν... Τι να κανω?

Ο ηδη υπαρχων ανεμιστηρας εχει air flow 44 μεχρι 35 ειναι οκ ετσι?

tnx stelara;)

post-2270-1442174199,5463_thumb.jpg

post-2270-1442174199,7191_thumb.jpg

ναι αλλα 1ο σιγα μην ξερει ο μηχανικος οτι εκει ειχε κολα

και οταν το πας πισω δεν το ελεγχουν στο αλλαζουν επι τοπου και σου δινουν αλλο

και 3ο ποσο ατυχος μπορει να ειμαι ωστε να μου χαλασει φορτρον τροφοδοτικο σε 1 χρονο μεχρι να ληξει η εγγυηση?

τεσπα τι μοθ προτεινετε να το αλλαξω η οχι?

Δε θυμαμαι σε αυτο που εφτιαξα να ειχε κολλα .

Οπως και να εχει , απο τη στιγμη που δεν αντεχεται ο θορυβος , εγω θα το αλλαζα.

στελαρα στη φωτογραφια φαινεται η κολα που εχει... ειναι κατι σαν σιλικονη οχι ακριβως

τεσπα θα δοκιμασω να τη βγαλω χωρις να φαινεται οτι υπηρχε

Πρεπει να ειναι θερμοκολλα αυτο που εχει μεσα μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις κι εσυ λιγη για να εισαι πιο "καλυμενος".Νομιζω ειναι φθηνη.Ακριβο πρεπει να ειναι το πιστολι που χρησιμοποιητε γι αυτην αλλα πιστευω πως και με εναν αναπτηρα θα τα καταφερεις :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.