Jump to content

Η καλύτερη οθόνη 17-19" μεχρι 350€;;

vgiozo

Recommended Posts

Περιμένω εναγωνίως τις εντυπώσεις σου από Belinea. :)

Όσο για τις EIZO, όταν αποκτήσεις μία μάλλον το αντίθετο θα συμβεί και όχι η απομυθοποίησή τους. ;)

Και κάτι τελευταίο. Η 5ετής εγγύηση της EIZO αφορά όλα τα υπόλοιπα μέρη εκτός από το panel, το οποίο έχει 3 χρόνια εγγύηση, όπως σε όλες τις οθόνες.

5 Year Limited Warranty

Products covered by the 5 year limited warranty are subject to the following principal terms and conditions.

1. The product shall be free from defects in material and workmanship for a period of five (5) years, but subject to the usage time being 30,000 hours or less from the date of purchase.

2. The warranty period for the LCD panel and backlight is limited to three (3) years from the date of purchase.

http://www.eizo.com/support/warranty/index.asp

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Μάλιστα, ενδιαφέρον...

...τελικά παρέλαβα σήμερα την οθόνη, το μόνο ανέλπιστο και τη κάρτα γραφικών (Prolink 6600GT pci-express) που ήταν να την παραλάβω απο χθες (σε κάποιον θα την έδωσε πριν απο μένα γιατί πήγα αργά και ήξερα ότι έχει) θα την έχω τη Δευτέρα...

...το Asus Noisetaker το περίμενα απο Τρίτη αλλά ήταν σε έλλειψη και με ειδοποίησαν μόλις απο Χακ με SMS ότι έφυγε με Γενικη ταχυδρομική...οπότε δευτέρα θά 'ρθει κι αυτό, ε;;

Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα αναφέρω κάποιες γενικές εντυπώσεις...

την έβγαλα απ' το κουτί να τη δώ λίγο...πολύ πιο όμορφη απ' ό,τι εμφανίζεται στις φωτογραφίες και το καλό για τους ψηλούς απο εσάς είναι ότι έχει μακρύ λαιμό και αποκλείεται πραγματικά να κοιτάτε προς τα κάτω την οθόνη όπως συμβαίνει με άλλες...

...το κακό είναι ότι το καλώδιο DVI τελικά δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία...γιατί έχω την εντυπωση ότι είχα διαβάσει ότι περιλαμβάνεται;;

Επίσης, αν και η CPI αναφέρει ότι η τιμή της Belinea 10 17 51 είναι στα 304€ + 19% ΦΠΑ = 361.76€ , εγώ την βρήκα 320€ τελική στο Zerooone και 330€ τελική στον Τεχνόραση... :002:

Επίσης, αν και η CPI αναφέρει ότι η τιμή της Belinea 10 17 51 είναι στα 304€ + 19% ΦΠΑ = 361.76€ , εγώ την βρήκα 320€ τελική στο Zerooone και 330€ τελική στον Τεχνόραση... :002:

Συνηθίζεται οι αντιπροσωπείες να προτείνουν υψηλότερες τιμές.

Τελικά σήμερα έστησα το σύστημα...η εγκατάσταση των προγραμμάτων δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά προχωράει...

ως προς την οθόνη...μου φαίνεται εξαιρετική κι οι γωνίες θέασης είναι πραγματικά 178 μοίρες...

το δυσάρεστο είναι ότι βρήκα ένα καμμένο πιξελ, μαύρο, στην άνω δεξιά - αχ αυτή η δεξιά - γωνία της οθόνης...

...δεν ενοχλεί, αλλά τί να κάνω;; Η οθόνη υποστηρίζεται απο εγγύηση 0 καμμενων πιξελ...να την αλλάξω αμέσως ή να την κρατήσω τώρα να κάνω τη δουλεία μου και μετά να την αλλάξω;;

Γιατί έχω ακούσει αλλού ότι στην αλλάζουν με καινούρια μόνο το πρώτο καιρό με την αγορα (; )...όχι για τις Belinea, αλλά γενικώς...ισχύει;;

Επίσης, για να μην ανοίγω κανούριο θέμα...μπορώ να αλλάξω γράμμα στο σκληρό δίσκο που χρησιμοποιώ για το λειτουργικό;; για κάποιο λόγο μου τον έβγαλε τελευταίο στη σειρά απο τους δίσκους που έχω με γράμμα "Η"...το κακό είναι ότι πολλά προγράμματα εγκαθίστανται αυτόματα στο διαμέρισμα C:\ κι είναι πονοκέφαλος να ελέγχω συνέχεια ή να αλλάζω το γράμμα κάθε φορά που εγκαθιστώ κάποιο πρόγραμμα...

Η οθόνη υποστηρίζεται απο εγγύηση 0 καμμενων πιξελ...να την αλλάξω αμέσως ή να την κρατήσω τώρα να κάνω τη δουλεία μου και μετά να την αλλάξω;;

Γιατί έχω ακούσει αλλού ότι στην αλλάζουν με καινούρια μόνο το πρώτο καιρό με την αγορα (; )...όχι για τις Belinea, αλλά γενικώς...ισχύει;;

Άλλαξε την αμέσως.

Επίσης, για να μην ανοίγω κανούριο θέμα...μπορώ να αλλάξω γράμμα στο σκληρό δίσκο που χρησιμοποιώ για το λειτουργικό;; για κάποιο λόγο μου τον έβγαλε τελευταίο στη σειρά απο τους δίσκους που έχω με γράμμα "Η"...το κακό είναι ότι πολλά προγράμματα εγκαθίστανται αυτόματα στο διαμέρισμα C:\ κι είναι πονοκέφαλος να ελέγχω συνέχεια ή να αλλάζω το γράμμα κάθε φορά που εγκαθιστώ κάποιο πρόγραμμα...

Start -> Settings -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Storage -> Disk Management

Δεξί κλίκ πάνω στο γράμμα του δίσκου που θέλεις να αλλάξεις και επιλέγεις το Change Drive Letter and Path...

Ναι, το ξέρω το τελευταίο, αλλα απ'ό,τι θυμάμαι δεν σ' αφήνει ν' αλλάξεις το γράμμα του χρησιμοποιούμενου δίσκου...μόνο για άλλες συσκευές...

Για την εγγύηση τί ισχύει ακριβώς;;

Για να αλλάξω την οθονη να απευθυνθώ στο κατάστημα ή στην CPI για πιο άμεση εξυπηρέτηση;;

Ευχαριστώ...το βρήκα κι εγώ προ ολίγου - αφού ρώτησα πρώτα για μην μπώ στον κόπο...οπότε θα παρω τηλ στην CPi...το καλό είναι ότι έρχεται και παίρνει ο μεταφορέας τη παλιά και σου φέρνει τη καινούρια...

...

Επαιξα μερικές σκηνές απο ταινίες για να δώ απόδοση και είμαι ενθουσιασμένος...μια παρατήρηση ακόμη είναι η εξής...

...χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση η οθόνη, δείχνει να έχει μια προτίμηση στο πράσινο, αλλά πιστεύω ότι αν ψάξω λίγο τις ρυθμίσεις θα ισορροπήσει

Μόλις πριν απο κανα μισάωρο μου ήρθε η νέα οθόνη ως αντικατάσταση για τη προηγούμενη που είχε ένα ελάχιστα ορατό καμμένο μαύρο πιξελ στη δεξιά γωνία της οθόνης...

...είχα τηλεφωνήσει χθες νωρίς, 10 και κάτι, στην MDI - θυγατρική της CPI - για την αντικατάσταση και προφανώς επειδή είχαν μόλις "ανοίξει" μου απάντησε λίγο νυσταγμένα μια υπάλληλος, της εξήγησα το πρόβλημα με έκανε πασα σε κάποιον άλλον κι αυτός σε άλλον, κι εκείνος σε άλλον...ο τελευταίος κράτησε τελικά τα στοιχεία μου και τον σειριακό αριθμό της οθόνης και μου είπε ότι θα μου τηλεφωνήσουν για την αντικατάσταση...

...καθως δεν είχα κανένα τηλ πήρα πάλι σήμερα ιδια ώρα - για σύγκριση - και μου απάντησαν αμέσως, ο υπάλληλος ήταν ευγενέστατος και με ενημέρωσε ότι η οθόνη έφυγε χθες απ' αυτούς και να την περιμένω σήμερα...οπότε άρθηκαν κι οι πρώτες μέτριες εντυπώσεις απο την τηλεφωνική τους υποστήριξη...

...η οθόνη που μου έστειλαν πρέπει να είχε περασει κάποιο έλεγχο για καμμένο πιξελ πριν μου τη στείλουν, γιατί διέκρινα κάτι σαν αποτύπωμα στο λαιμό της...δεν παίρνω όρκο, αλλά έτσι μου φάνηκε...

...η οθόνη έχει πολύ ζωντανά χρώματα και ευκρινέστατη εικονα σε όλη την επιφάνειά της...όπως βγαίνει απ' το κουτί έχει κάπως έντονα ρυθμισμένα χρώματα, κι όπως είδα κι απ\ την προηγούμενη έχει στο τέρμα το πράσινο και υψηλά το κόκκινο...

...μόλις τη ρύθμισα η εικόνα μου φαίνεται άψογη...και σε ταινία που δοκιμάστηκε (η προηγούμενη) ήταν εξαιρετική...

...το μαύρο απλά είναι μαύρο...δεν διέκρινα καμία γυαλάδα η φωτεινοτητα στο μαύρο, παρα μόνο αν κοίταζα την οθονη απο πολύ χαμηλή γωνία και μόνο στις άκρες...

επισης φαίνεται πως ο μονος τρόπος να μην βλέπεις την εικόνα ακομα κι απο γωνία είναι να στέκεσαι πίσω απ την οθόνη...

...παιχνίδια δεν έχω τρέξει ακόμη...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους απάντησαν σ' αυτό το θέμα και με βοήθησαν στην επιλογή μου, απ' την οποία είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.