Jump to content

Πρόβλημα με restart και BIOS

Blackie1442169120

Recommended Posts

Καλημέρα! Έκανα reflash πρόσφατα το BIOS της μητρικής μου (Gigabyte 7VT600-L, Via KT600 chip) και παρατήρησα πως όταν έκανα επανεκκίνηση είτε μέσω Windows είτε μετά από λειτουργία του BIOS σταματούσε στο κομβικό σημείο της επανεκκίνησης, δηλαδή μόλις έκλεινε ο υπολογιστής και λίγο πριν δείξει πληροφορίες συστήματος, το οποίο έφτιαχνε μόνο με reset. Όταν όμως έκανα disable την οn board AC '97 soundcard μέσα απ'το BIOS γινόταν κανονικά η επανεκκίνηση, αλλά με τη διαφορά πως δεν είχα ήχο. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Μερικές φορές οι onboard κάρτες ήχου προκαλούν προβλήματα.

Καλά έκανες και την έβαλες Disable.

Πάρε καμία φτηνή Terratech 5.1 και είσαι ΟΚ.(Αναλόγος και τοις απαιτήσεις του καθενός:))

Για τη συγκεκριμένη ΜοΒο ήμουν στο Fix 8 απ' όσο θυμάμαι και δεν είχα κανένα πρόβλημα, με το που έκανα το update άρχισε τα τρελλά! Βασικά εφόσον έχω μια κάρτα που λειτουργεί δεν ενδιαφέρομαι να πάρω άλλη, κάπου θα υπάρχει μια λύση (ή έστω ένα καινούριο Fix της Gigabyte)! Σας ευχαριστώ παιδιά, αν υπάρξει κάποια ιδέα ρίχτε την και βλέπουμε!;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.