d|smal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2005 θελω κατι τελειως αθορυβο οχι για ο/c απλα οταν παιζω κανενα παιχνιδακι να μην ζαλιζομαι απο το θορυβο.. ποσα db ειναι αυτη που εχει απο την αρχη ο prescott για να συγκρινω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Αύγουστος 30, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650474 αυτη εδω καλη ειναι η θα μου σπαει παλι τα νευρα ο θορυβος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Παρε μια Τhermalright ΧP120 και βαλε εναν ησυχο ή χαμηλοστροφο 12αρη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Αύγουστος 31, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Μηπως ξερει κανεις τα επιπεδα θορυβου του ανεμηστηρα που δινει η ιντελ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Αύγουστος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Φίλε προσπαθείς να πας κόντρα στη φύση (δροσερός πρέσχοτ , σα να λέμε ήσυχη φόρμουλα 1) αλλά αν βρίσκεις ακριβήτη λύση του προλαλήσαντα κοίτα μήπως βρεις τη Τhermaltake Silent Tower που έχει 30 ευρόπουλα μαζί με ανενιστήρι και ο spresv έχει κάνει ένα ωραιότατο συγκριτικό εδώ στο πισιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Υπαρχουν πολλοι τυποι stock HSF για Prescott . Mε αλουμινενια βαση , με χαλκινη βαση ... στρογγυλες κλπ κλπ . Καποιες φορανε 0.46Α ανεμιστηρα , ενω καποιες αλλες 0.28Α . Στη συλλογη μου () εχω και τους δυο τυπους . Μπορω να πω οτι τα 0.46Α ειναι αεροπλανο . Πριν καιρο που το εψαξα , βρηκα οτι τα 0.46Α δινουν περιπου 80CFM με 50db . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Αύγουστος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 εγώ έβαλα το Arctic Cooling Artic Freezer 7 technical issues low speed 80 mm fan reduces the noise level Σύγκριση θορυβου με την μαμίσια σε sone τεράστια διαφορά στην πράξη (βέβαια δέν έχω μέτρο σύγκρισης για να σου πώ με άλλες ψύκτρες τρίτων κατασκευαστων, σου λέω σε σχέση με την μαμίσια) καθώς και απόδοσης στην ψύξη άν τελικά την πάρεις , να απενεργοποιήσεις το alarm του bios (για τις στροφές του cooler) γιατι οι στροφές είναι λίγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.