didicola Αύγουστος 31, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Δηλαδη απο καποια διαρροη? Η απ το δοχειο διαστολης να εξατμιζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Αύγουστος 31, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αν το έχεις ανοικτό τότε κατά πάσα πιθανότητα εξατμίζεται από εκεί.Είσαι 100% σίγουρος πως δεν έχεις διαροές; Βάλε χαρτοπετσέτες όπου πιθανότατα μπορεί να υπάρξει διαροή να δεις αν έχουν βραχεί μετά από ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 31, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Mε ανοιχτο κυκλωμα λογικο να εξατμιζεται σε ενα βαθμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Αύγουστος 31, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 ειναι καλη διαφορα οι δυο βαθμοι που εχω του τανκ με την πραγματικη του δωματιου?και κατ επεκτασην οι 3-4 του τανκ με τον επεξεργαστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 31, 2005 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Καλα κανεις και τρωγεσαι ... αλλα στα ειπαμε και χθες . Πολυ καλη διαφορα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven1442169075 Αύγουστος 31, 2005 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Ερωτηση η υδροψυξη καταναλωνει το ψυκτικο υγρο της για τι απ το πρωι εχει κατεβει 2 με 3 χιλιοστα ειναι νορμαλ αυτο για ανοιχτου τυπου κυκλωμα?Υ.Γ δεν εχω διαρροες...προφανως εξατμιζετε απο καπου.Σωστος .Επισης οτι εξαερωνεται το συστημα σιγα σιγα οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα και οι διαφορες πολυ λογικεςΥγ και κατι που αφορα την τοποθετηση του μπλοκ Το πλεξυ ηταν βιδωμενο πανω στο μπλοκ με 2 αλεν βιδεςΑν τις ξεβιδωνες και μετακινουσες το μπλοκ προς τα κατω δεν θα σε βολευε καλυτερα παρα το να μετακινησεις τους πυκνωτες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Υγ και κατι που αφορα την τοποθετηση του μπλοκ Το πλεξυ ηταν βιδωμενο πανω στο μπλοκ με 2 αλεν βιδεςΑν τις ξεβιδωνες και μετακινουσες το μπλοκ προς τα κατω δεν θα σε βολευε καλυτερα παρα το να μετακινησεις τους πυκνωτες ?1)Δεν θα το πειραζα ποτε το μπλοκ δεν ηξερα αν πρεπει2)Δεν εχει αλλες τρυπες πανω στο μπλοκ που να βιδωνουν απ το πλεξι Δεν πειραζει σιγα δυο πυκνωτακια μεταδημοτευσα θα το εχω υπ οψην μου στον επομενο υπολογιστηΣ ευχαριστω για ολο το ενδιαφερον και για τις συμβουλες σου!Παω να παρω τωρα ενα ψυγειο με ταπα ετσι να μην εχω δοχειο διαστολης αλλα να κανει το συστημα εξαερωση μονο του παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 1, 2005 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 αν δεις το πλεξυ πρεπει να πιανει με δυο βιδες διαγωνια πανω στο μπλοκ. Μπορουσες να τις βγαλεις και να παιξεις με το πλεξυ αριστερα-δεξια. Απλα το ειχε φτιαξει για μενα το 11 το μπλοκ και εντελει ο συναδελφος απο το μαγαζι στο εστειλε χωρις να μου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Το μεσημερι εχω την τελικη εκδοση του συστηματος μου με βεντιλατερ και ψυγειο datsun cherry cu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 "watercooling final working properly" "υδροψυξη τελικη μορφη" Περιμενω προτασεις για βελτιωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 2, 2005 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Από την δεύτερη φωτογραφία, φαίνεται σαν να έχεις αέρα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Από την δεύτερη φωτογραφία, φαίνεται σαν να έχεις αέρα μέσα.Που μεσα?Το κουτι που φαινεται στην δευτερη φωτο ειναι μονο για το ψυγειο και την αντλιαΔεξια του κουτιου αυτου ειναι ο υπολογιστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 2, 2005 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Που μεσα?Το κουτι που φαινεται στην δευτερη φωτο ειναι μονο για το ψυγειο και την αντλιαΔεξια του κουτιου αυτου ειναι ο υπολογιστηςΜέσα στους σωλήνες. Κατάλαβα πού είναι ο Η/Υ σου. Μετά την αντλία είναι ο αέρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 2, 2005 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 ΕΔΩ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 εννοεις το βεντιλατερ πανω στο ψυγειο? γιατι με μπερδεψες τελειως Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 2, 2005 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Δες το παραπάνω image μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 2, 2005 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αερας ... Αν οντως ειναι αερας , ειναι τραγικα πολυς.Η σωληνα απλα δειχνει ετσι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 ολο το πρασινο ειναι παραφλου η σωληνα ειναι διαφανη αρα θα φαινοταν καποιο διαφανο σημειο οχι σε αποχρωση του πρασινου Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 2, 2005 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 κι εγω νομιζω οτι πρωτον εχεις βαλει πολυ παραφλου! Ειπαμε λιγο αλλα εσυ το φουλαρες. Και δευτερον το μπλοκ πιθανον να μην σου χωρουσε γιατι το εχεις βαλει καθετα και οχι οριζοντια. Κουνα καλα το ψυγειο για να σου φυγει ο αερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.