Jump to content

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΔΡΟΨΥΞΗ

didicola

Recommended Posts

Μολις ηρθαν μπλοκ(11) και αντλια και αρχιζω δουλεια!

Ερωτηση τα ρακορ του μπλοκ ειναι πιο μικρα απο 1/2 ιντσα οποτε βαζω σωληνα ιδιας διαμετρου με του μπλοκ ετσι?

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Χωρις προσωπικη εμπειρια , απλα με οτι διαβασα εδω ( ειμαι μελετηρος ) απλα να χρησημοποιεις παντου ιδιους σωληνες.Τωρα αμα αποφασησεις να βαλεις μεγαλυτερο απο αυτον που θελει το μπλοκ θα χρειαστει καμια πατεντα για να το περασεις.

Υ.Γ. Καλοριζικο, καλοδουλευτο και χωρις προβληματα :)

Μολις ηρθαν μπλοκ(11) και αντλια και αρχιζω δουλεια!

Ερωτηση τα ρακορ του μπλοκ ειναι πιο μικρα απο 1/2 ιντσα οποτε βαζω σωληνα ιδιας διαμετρου με του μπλοκ ετσι?

Είσαι σίγουρος; Εγώ νομίζω ότι είναι τα ίδια.

Στην δευτερη εχω 30,5 εξωτερικη θερμοκρασια (μπαλκονιου) ενω εχω 29,5 χωρις ανεμηστηρια στο ψυγειο οπως φαινεται.

Τι θερμοκρασια πρεπει να εχει το τανκ παντα σε σχεση με το περιββαλλον?

post-2444-1442174191,829_thumb.jpg

post-2444-1442174191,9283_thumb.jpg

Τι αποκλιση εχει η θερμοκρασια του επεξεργαστη σε σχεση με το τανκ (περιπου)?

Αναλογα την υδροψυξη .

Μιλας για θερμοκρασια νερου , με τη θερμοκρασια που μετραει η μητρικη σου ???

Περιπου στους 5-10 βαθμους ενω εισαι idle, ειναι φυσιολογικο . Αναλογα με το ποσο λαθος μετραει η μητρικη .

Δωσε μας θερμοκρασιες να σου πουμε τη γνωμη μας.

φαγαμε π*****σα!

γιατι αυτο: η μαμημενη η αβιτ γυρω απο επεξεργαστη εχει κατι σαν κουμπακια (ασπρο με γαλαζιο και λενε πανω 45 W )τα οποια δυο η ενα αναλογα πως θα βαλω το μπλοκ ακουμπανε πανω του με αποτελεσμα να μην παταει το μισο μπλοκ ετσι απλα.

Οποτε τι κανω:

α)αφηνω την υδροψυξη να δουλευει μια χαρα εκτος κουτιου?

β)κανω καλωδιωση απο κατω και τα μεταφερω αλλου?

Ωπα Ωπα για να καταλαβω.Το μπλοκ δεν παταει καλα στον επεξεργαστη λογο καποιων πυκνωτων?Τι μητρικη εχεις?Προτιμοτερος χρονος για διαρροες δεν ειναι 12 ωρες?

φαγαμε π*****σα!

γιατι αυτο: η μαμημενη η αβιτ γυρω απο επεξεργαστη εχει κατι σαν κουμπακια (ασπρο με γαλαζιο και λενε πανω 45 W )τα οποια δυο η ενα αναλογα πως θα βαλω το μπλοκ ακουμπανε πανω του με αποτελεσμα να μην παταει το μισο μπλοκ ετσι απλα.

Οποτε τι κανω:

α)αφηνω την υδροψυξη να δουλευει μια χαρα εκτος κουτιου?

β)κανω καλωδιωση απο κατω και τα μεταφερω αλλου?

Μπορεις να φτιαξεις ενα αλλο plexy στο οποιο οι τρυπες για τα ρακορ του μπλοκ δεν θα ειναι κεντραρισμενες , αλλα λιγο πιο κατω ωστε να μην βρισκει στους πυκνωτες εκει . Ετσι ειχα κανει στη δικια μου abit.

Ωπα Ωπα για να καταλαβω.Το μπλοκ δεν παταει καλα στον επεξεργαστη λογο καποιων πυκνωτων?Τι μητρικη εχεις?Προτιμοτερος χρονος για διαρροες δεν ειναι 12 ωρες?

12ωρες ειναι υπερβολη . Μεσα σε 1 ωρα θα εχει φανει η διαρροη .

λοιπον πηγα σε ηλεκτρονικο φιλο ξιλωσα τα πυκωτακια και με καλωδια τα εβαλα σε αλλο σημειο της μητρικης τσαμπα τα κανω τα τσιπαρισματα στο πλει (αναμεσα απ τις μνημες) και τελικα εδω ειμαι!

το τανκ εχει θερμοκρασια 32,5 και σε idle δουλευω στους 35 για οσους εχουν abit room temp απο guru panel 33 C

Αλλο μου κανει εντυπωση δουλευω οπως ειπα εκει σε full load 43 το οποιο ερχεται αποτομα (παλιες καλες μερες αερα)

Tις πταιει?

Καταρχην μεγειες και καλοδουλευτο

Πες μου σε παρακαλω ποια μητρικη εχεις για να καταλαβω τι ακριβως ειναι το προβλημα με την τοποθετηση

Το μπλοκ παταει καλα?

Τι συνδεσμολογια εχεις κανει?

Η θερμοκρασια πεφτει ετσι αποτομα οπως λες οτι ανεβαινει η αργει ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.