Necro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2005 μου ανατεθηκε αλλη μια συνθεση ομως δε βγαζω ακρη......max 1000e δεν προοριζεται για τπτ extreme καταστασεις... απλα να παιζει παιχνιδακια και να χειριζεται και καμια εφαρμογη.....Προυποθεσεις-οθονη TFT ας ειναι 19αρα .....-καμια αλλη προυποθεση, μπορειτε να κανετε ο,τι πειραματα θελετε αρκει να παιζει καλα τα παιχνιδια, να μη χρειαζεται αμεσως αναβαθμιση και να ειναι ευκολα αναβαθμισημο{dual core/pci-e}-αν γινετε με βολευει να ειναι απο το e-shop τα πραγματαευχαριστω για τη βοηθεια ,ΞΑΝΑ :038: ..... :089: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raPhaeL969 Αύγουστος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Ριξε μια ματιά στο συνημμενο αρχείο, αν και με περίπου 1200 euro θα είσαι πολύ καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 ναι ξέρω αλλα δεν εξαρτάται από μένα ....αν βγάλουμε τη μια kingston και την 6600gt τη κάνουμε την αντίστοιχη 6600 απλή {XFX 128 e) τι λες να φτιάξουμε?{case/psu κτλ?} windows έχω να του βάλω οποτε όντως δε χρειαζόμαστε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.