Jump to content

Αγορά Νέου PC- γνώμες

Nemesis1442169105

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω νέο pc και έχω στο νου μου το παρακάτω σύστημα. Πως σας φαίνεται:

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: AMD Athlon 64 3500+ 2.20GHz VENICE SOCKET 939 BOX (225 E)

ΜΝΗΜΗ: 2x CORSAIR VS512MB400 VALUE SELECT 512MB DDR400 CL2.5 (2x55.7 E)

ΜΗΤΡΙΚΗ: DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D- (137 E)

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: XFX VGA NVIDIA GF6600GT 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E (206.02 E)

ΣΚΛΗΡΟΣ: MAXTOR L14M200-M6Y5 200GB SATA RETAIL (107 E)

DVD-ROM: PLEXTOR DVD PX-130A 16X50 ATAPI (30.72 E)

DVD-RW: NEC DVD+/-R/RW ND-3540A 16x (45.4 E)

ΟΘΟΝΗ: ACER AL1715S 17'' LCD [8ms] (229 E)

Όλα αυτά από το e-shop. Παρακαλώ τα σχόλιά σας

Για σκληρό δίσκο θα έλεγα να προτιμήσεις τον αντίστοιχο seagate λόγω μεγαλύτερης εγγύησης. Τροφοδοτικό πάρε κάποια μάρκα της προκοπής και επίσης μπορείς να πάρεις κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών όπως X800XL/XT ή 6800 απλή ή την asus v9999gt (αν την ξαναφέρουν βέβαια) κόβωντας λεφτά από τον επεξεργαστή (βάζοντας τον 3000 ή τον 3200).

ΜΝΗΜΗ: 2x CORSAIR VS512MB400 VALUE SELECT 512MB DDR400 CL2.5 (2x55.7 E)

ΜΗΤΡΙΚΗ: DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D- (137 E)

αν δεν κάνω λάθος οι μνήμες αυτές με την DFI δεν θα παίξουν. για τσέκαρε το νομίζω το λέει και στο site του eshop.

Συνολικά πολύ καλό μηχάνημα αλλά έχω 2 ενστάσεις.

1) Κάρτα γραφικών. Στην τιμή αυτή προτίμησε μια απλή 6800.

2) Σκληρός δίσκος. Θα προτιμούσα έναν Seagate.

Τώρα όσον αφορά την οθόνη, οι Acer δεν είναι άσχημες αλλά ίσως προτιμούσα μια LG λόγω 0 Pixel εγγύησης, μια Philips 170C5 ή μια SONY SDM-HS75.

Συνολικά πολύ καλό μηχάνημα αλλά έχω 2 ενστάσεις.

1) Κάρτα γραφικών. Στην τιμή αυτή προτίμησε μια απλή 6800.

2) Σκληρός δίσκος. Θα προτιμούσα έναν Seagate.

Τώρα όσον αφορά την οθόνη, οι Acer δεν είναι άσχημες αλλά ίσως προτιμούσα μια LG λόγω 0 Pixel εγγύησης, μια Philips 170C5 ή μια SONY SDM-HS75.

Sony δεν είναι και οι καλύτερες, άσε που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός τους.....

LG-PHILIPS και Samsung προτείνω.... :p

Πολυ καλες οι επιλογες σου. Δεν λες ομως τι κουτι και τι τροφοδοτικο θα βαλεις...

Για κουτί διάλεξα το INNOVATOR CA400W TS-T Black WIN (64 E)

Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας. Θα τις λάβω σοβαρά υπόψη.

Τι δε σου αρέσει στο κουτί? Το τροφοδοτικό είναι 400W αλλά αλλάζει εύκολα. Το κουτί γιατί?

Kaταρχην αυτα που σου λεει η Στελλα για τροφοδοτικα ειναι πολυ καλα,αξιοπιστα και με καλες γραμμες.Για τα λ7 τους τα συνιστω ασυζητιτι

Οσον αφορα το κουτι φαινεται πολυ καλο , αλλα επειδη το δουλεψα προσφατα,μολις το επιασα ξενερωσα πληρως.Πολυ φτηνο πλαστικο,αισθηση στοιβαροτητας 0,και γενικα αισθηση κουτιου παλαιας κοπης

Τι να πω,ισως ειμαι κομματακι απαιτητικος...........

Πριν το shark μου αυτο ειχα.Αισθητικα εμενα μου αρεσε παρα πολυ αλλα ειναι μικρο κ οχι κ τοσο γερη κατασκευη..Τεσπα εγω το κουτι δεν το ειχα για να το κοπαναω για να το θελω κ γερο οποτε μια χαρα εκανε τη δουλεια του κ σε αυτα τε λεφτα (υπολογιζοντας χωρις το τροφοδοτικο που μονο του κανει 30 ευρω) δεν υπαρχει τπτ πιο ομορφο.Το τροφοδοτικο που εχει στο κουτι δεν ειναι κ τοσο δυνατο.Δλδ πολυ χλωμο να ειναι 400w που λεει.Εγω σου προτεινω να δωσεις λιγα παραπανω κ να παρεις αυτα που προτεινε κ η Στελλα..

Kaταρχην αυτα που σου λεει η Στελλα για τροφοδοτικα ειναι πολυ καλα,αξιοπιστα και με καλες γραμμες.Για τα λ7 τους τα συνιστω ασυζητιτι

Οσον αφορα το κουτι φαινεται πολυ καλο , αλλα επειδη το δουλεψα προσφατα,μολις το επιασα ξενερωσα πληρως.Πολυ φτηνο πλαστικο,αισθηση στοιβαροτητας 0,και γενικα αισθηση κουτιου παλαιας κοπης

Τι να πω,ισως ειμαι κομματακι απαιτητικος...........

Βέβαια τώρα τελευταία (Ας μιλήσουμε και πέρα από e-shop) στο πλαίσιο τα νέα chieftec που φέρνουν είναι κάπως θα έλεγα χειρότερα από τα προηγούμενα. Βέβαια αισθάνομαι τυχερός που πήρα το ψηλότερο κουτί που υπήρχε τότε (6χ 5’25) γιατί αν αγόραζα σήμερα το stacker θα το πλήρωνα μία περιουσία και δεν μου αρέσει και το σχέδιο του.. πολύ κοφτό μπροστά και δεν έχει και χώρο για λάμπα Neon.

@Braveheart Έχω και εγώ αρκετές απαιτήσεις

Δυστυχώς η μητρική που γράφω στην αρχή δεν είναι διαθέσιμη. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη συμβατή με τα αρχικά χαρακτηριστικά και περίπου στην ίδια τιμή με την άλλη μητρική;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.