riddle3 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 Γεια σας εχω το εξης pc :Gigabyte GA-7VRX (Rev 1.1) με το bios F8b (ειναι το πιο καινουργιο), Amd 1700XP+ , 512Mb DDR 333Mhz, GeForce Fx5600 256DDR, 1 Adaptec Ata Raid 1200A και 2x80Wd Jb stis 7200rpm ata 100.Λοιπον εχω πολυ χαμηλα αποτελεσματα στο benchmark που κανω με το Hd Tach, δηλαδη το average speed ειναι γυρο στα 48mb/s και to burst speed sta 66.7Ο φιλος μου ο οποιος εχει την ιδια καρτα raid και τους ιδιους σκληρους, αλλα εχει συστημα Intel στα 2.66(οχι hyper threading) με 512Mb DDR 333Mhz εχει αποτελεσματα στο Hd Tach τα εξης: burst speed sta 93.2 περιπου και average speed γυρο στα 68mb/s.Εχω δοκιμασει ολα τα stripe και cluster size συνδυασμους που υπαρχουν, τα καλωδια ειναι udma 5, εχω αλλαξει ολες τις pci slots ... Παιδια θελω βοηθεια..εχω στησει και την κατα μου με τους σκληρους μου πανω στο συτημα του φιλου μου και παλι πηρα τα αποτελεσματα που περνω στο δικο μου pc..Εχω ξενυχτησει 2 μερες κανοντας ολα αυτα που μπορει να φταινε αλλα τιποτα....P.s Εχω αλλαξει και διαφορα bios ειτε motherboard ειται καρτας raid και παλι τιποτα...(και drivers επισης...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 2ο post με greeklish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Κανονας του φρουμ ειναι να γραφουμε ελληνικα.Ενδεχεται τα χαμηλα αποτελεσματα να ωφειλονται ειτε σε παλιο βιος στον controller σου , σε εκδοση driver η και ακομα οι δισκοι σου να ειναι ελαχιστα διαφορετικοι ( συμβαινει αυτο με τους WD).Ενδεχεται κιολας καποιος απο τους δισκους σου να εχει προβλημα , δεν δοκιμαζεις να τους τεσταρεις με το utility που δινει η WD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Ιανουάριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 1000 συγνωμη που εγραψα με αγγλικους χαρακτηρες.:cry: Οσο για το bios του controller εχο το πιο καινουργιο και εχω δοκιμασει και τα παλια bios και παλι τιποτα..οι δισκοι ειπα δεν ειναι διαφορετικοι ειναι ακριβως οι ιδοι και τους εχω τεσταρει με το προγραμμα τις WD..οταν τους εκανα Hd tach σκετους σαν ide ειχα αποτελεσματα average speed 51.5mb/s και burst speed >>90mb/s.Ευχαριστω για την απαντηση σου,μηπως υπαρχει ομος κατι αλλο να προτεινετε??κα παλι σορρυ για τους αγγλικους χαρακτηρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Κι εγώ με το ίδιο σεταπ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα . Λυνόταν ως εξής : μετά την εγκατάσταση των windows και την κλασσική δισκέτα για να αναγνωριστεί ο controller, έπρεπε να εγκαταστήσω το intel chipset accelaration και μετα απο device manager update τους drivers της adaptec με τους τελευταίους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Ιανουάριος 15, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Ευχαριστω για το reply σου.Ομως εγω δεν εχω Intel αλλα Via οπως γραφω, και επισης εχω τους πιο προσφατους drivers που εχει το site της Adaptec..Δωστε μου λυση με το hardware που εχω οχι με το δικο σας..Εχει μεγαλη διαφορα Intel και Via+ΑMD.Σας γραφω αναλυτικα στο 1ο post μου πιο ειναι το ακριβες hardware μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Ιανουάριος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Παιδια καμια αλλη προταση εχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από riddle3Δωστε μου λυση με το hardware που εχω οχι με το δικο σας..Εχει μεγαλη διαφορα Intel και Via+ΑMD. Κοιτα κανείς δεν εχει ίδιο hardware ακριβώς , απλά πετάμε ιδεες -λύσεις μήπως γίνει καμια λύση πατέντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.