Jump to content

Νέος 80αρης σκληρός SATA(2)

vgiozo

Recommended Posts

Ποιόν από τους παρακάτω SATA 80gb δίσκους θα επιλέγατε;;

- WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD 7200rpm SATA = 56.50€

- MAXTOR 80M0 80GB - 8MB CACHE - SERIAL ATA = 59.78€

- HITACHI DESKSTAR 80GB - 7200 - 8 MB - SATA2 = 63.11€

- SEAGATE 80 GB 7200rpm, 8MB buffer, SATA = 61.90€

- SAMSUNG 80 GB 7200rpm, 8MB buffer, SATA = 57.50€

Ο seagate έχει 5 χρόνια εγγύηση κι οι υπόλοιποι 3...

Η θεωρητικά μεγαλύτερη ταχύτητα των ΣΑΤΑ2 φάινεται σε καθημερινές εργασίες; ο hitachi είναι ο μόνος που βρήκα μαζί με τον excelstor στο πλαίσιο που να είναι sata2 στα 80γίγα...

Εγω βεβαια θεωρω οτι τα 5 χρονια εγγυηση μετρουν πολυ , ιδιαιτερα αν σκεφτεις οτι σε 3 χρονια μπορεις να τον πουλησεις με 2 ακομα χρονια εγγυηση,πραγμα που μετραει πολυ!

Ψηφιζω seagate με 2η επιλογη wd

Απεναντιας κανεις maxtor δε μου εχει κατσει καλα....Μαλλον περι διαβολεμενης συμπτωσης ισως να προκειται!

Εγω ειμαι fan των WD αν και δεν ειχα ποτε αλλη μαρκα ΑΛΛΑ εδω και σχεδον 10 χρονια ( 8 ισως...δεν θυμαμαι...απο εναν με 874 Mb χωρητικοτητα πανω σε εναν 486 )εχω αλλαξει 5 σκληρους και δουλευουν ακομα ολοι οπως την πρωτη μερα εκτος απο τον πρωτο που θυσιασα για χαρη της περιεργειας μου... :D

Τι μητρική έχεις? Αν έχεις VIA και ο μόνος SATA controller είναι αυτός του southbridge, για την ώρα μάλλον ξεχνάς τους SATA2.

Πάντως στην θέση σου θα κινήγαγα το NCQ και όχι τα θεωρητικά γκάζια του SATA2.

Υπόψιν ότι με το μπάχαλο που υπάρχει, SATA2 δεν σημαίνει κατά ανάγκη και NCQ και super duper speed...

την DFI NF4 Ultra-D έχω...υποστηρίζει SATA2, αλλά να πώ την αλήθεια δεν έχω ψάξει ποιοι σκληροί υποστηρίζουν NCQ

η dfi nf4 sli-dr υποστηρίζει sata2... νομίζω κάνεις λάθος.....που είναι πανάκριβη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.