Jump to content

RAID-5

alexandrosss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αξίζει να κάνω raid 5 , τώρα έχω raid0. και είδα τεραστια διαφορα από να έχω μόνους τους δίσκους, τώρα έτυχε να έχω και έναν τρίτο 120ari δίσκο, και σκέφτομαι, να κάνω raid 5

η δίσκοι μου είναι 2σατα 120αρίδες maxtor και 1 WD, για να κάνω raid 5 πρέπει να αγοράσω και controller ποιον λέτε να πάρο

θα δω διαφορα από το raid0 η όχι, η τσάμπα θα το κάνω, θα έχω κάνα "προβλιμα" με το "boot" τις μητρικής η όχι η μητρική είναι η abit is7

alex δεν πιστευω να δεις διαφορα απο raid 0 σε 5 οποτε καλυτερα αστα οπως ειναι!

Όχι ρε συ Αλέξανδρε το raid 0 είναι πιο γρήγορο...

Το 5 να το έκανες αν ήθελες και ασφάλεια στα δεδομένα σου αλλά δεν είναι τόσο αποδοτικό. Άσε που οι δίσκοι σου είναι διαφορετικοί και δεν είναι και ότι καλύτερο για raid αυτό.

Το κυριότερο δε απόλα οι controllers για raid 5 ειναι ακριβούτσικοι ως απλησίαστοι...

Αλεξανδρε ο Orthodox εχει δικιο. Tο raid5 ειναι πιο αργο απο το raid0 .

Αν θελεις ομως , μπορεις να βαλεις 4 δισκους σε raid0 . Παρε εναν 4ακαναλο Sata controller που να κανει Raid0 (Σχεδον ολοι κανουν) και εισαι ΟΚ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.