SoulRiver Αύγουστος 29, 2005 #41 Αύγουστος 29, 2005 Ψιλοανουσια κουβεντα και αρκετα offtopic ,κατα την αποψη μου, πλεον.Το καλυτερο κουτι ειναι αυτο που βολευει τις αναγκες του αντιστοιχου χρηστη.Εαν καποιος θελει να βαλει 3 Hd 5 dvd rom μια custom υδροψυφη με τον καταψυκτη της γιαγιας του ( κι αυτον μονο για τα mosfet της Mobo ) τοτε λογικο ειναι να θελει για κουτι κανεναν ηλ/κο πινακα εργοστασιου.Εαν παλι δεν εχει τιποτα το ιδαιτερο σε ογκο να βαλει μεσα και δεν πολυανοιγει και το κουτι του τοτε θελει απλα κατι ομορφο πανω στο γραφειο του.Εγω μεχρι περσυ που δεν ημουν γραμμενος στο φορουμ ,το κουτι που εχω μου ηταν αρκετο και φετος αρχισα να θελω Τσουναμι.Μη το φιλοσοφουμε αδικα
kerneld Αύγουστος 29, 2005 #42 Αύγουστος 29, 2005 Σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της εταιρείας μου φαίνεται έτη φωτός μπροστά, τουλάχιστον σε design. Αν μαζί με το design βελτίωσαν και την ψιλοτραγική ποιότητα, τότε έχουμε μια αρκετά αξιόλογη πρόταση για midi κουτάκι.Ας το φέρουν πρώτα στην ελλάδα να δούμε και τιμές και ξανασυζητάμε.
spresv Αύγουστος 29, 2005 #43 Αύγουστος 29, 2005 Θεμα γουστου, συμφωνω σε ολα αυτα που λετε, αλλα λιγη αντικειμενικοτητα δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
Necro Αύγουστος 29, 2005 Author #44 Αύγουστος 29, 2005 Θεμα γουστου, συμφωνω σε ολα αυτα που λετε, αλλα λιγη αντικειμενικοτητα δεν εβλαψε ποτε κανεναν.εγω μιλησα οσο αντικειμενικα μπορουσα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.