Jump to content

Μιλωντας για ομορφια....

Necro

Recommended Posts

Εχοντας εμπειρια απο το Νεμεσις υποθετω οτι και αυτο το κουτι θαναι μαλλον ψευτικο οπως ο προκατοχος του και με φτωχη ποιοτητα κατασκευης.Καλο το look αλλα περα απο εκει.....μαπα το καρπουζι.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

κυαδα======> μετα απο μια γρηγορη αναζητηση στα του εγκεφαλου το διορθωνω σε Κεαδα :002:

Kαλα μη τον φας τον ανθρωπο!:)

οχι θα τον φαω δε μπορεις να λες στον αλλο εν ψυχρω ''πεταξες τα λεφτα σου'' :014: :062: :093:

οχι θα τον φαω δε μπορεις να λες στον αλλο εν ψυχρω ''πεταξες τα λεφτα σου'' :014: :062: :093:

Νομιζω οτι τεκμηριωσε μια χαρα τις αποψεις του. Απο κει και περα εμενα κανενα απο τα κουτια της εταιριας δεν μου αρεσουν. Τα θεωρω μικρα, "ψευτικα" και τραγικα υπερτιμημενα. Καθαρα θεμα γουστου. Θα ερθεις να μου πεις γιατι δεν σου αρεσουν?

Νομιζω οτι τεκμηριωσε μια χαρα τις αποψεις του. Απο κει και περα εμενα κανενα απο τα κουτια της εταιριας δεν μου αρεσουν. Τα θεωρω μικρα, "ψευτικα" και τραγικα υπερτιμημενα. Καθαρα θεμα γουστου. Θα ερθεις να μου πεις γιατι δεν σου αρεσουν?

1ον μικρα εγω δε τα θεωρω εκτος αν εννοεις πως ολα τα midi ειναι μικρα,

2ον δε τις τεκμηριωσε καλα μα προκληκτικα{κατεμε παντα} και 3ον η γνωμη σας ειναι αυτη που δε βασιζεται σε πρακτικη εμπειρια εκτος αν οντως το ειχε και πχ το πουλησε γιατι δε του αρεσε

sry παιδια τα χω παρει γιατι δεν εχω supersport και απνενατι μου εχω το Ολυμπιακο σταδιο..... καταλαβαινεται τη τραγικοτητα της καταστασης...

εγω εχω το nemesis και ειναι παρα πολυ καλο ...τωρα αν προσπαθεις να κανεις την ανουσια συγκριση nemesis/stacker/full towers τοσα ξερεις τοσα λες.....ειπαμε δεν ειναι και lian li/stacker αλλα δε μπορεις να το αποκαλεις μουφα....τι εμπειρια εχεις? το πηρες και το πουλησες? το αγγιξες? το εκαψες? το πεταξες στο κυαδα?

τι εμπειρια?

Οταν λεω οτι εχω εμπειρια εννοω οτι το ειχα,αγγιξα,εστησα,εκοψα τα χερια μου και ολα τα συναφη και στο τελος το πεταξα στον "κυαδα"(?!).Και δεν σε ενοχλει που σου λεει καποιος οτι πεταξες τα λεφτα σου γιατι κανεις δεν ειπε κατι τετοιο, σε ενοχλει που το διαπιστωνεις μερα με τη μερα και δεν μπορεις να το δεχτεις βαζοντας σε ισχυ το ρητο "οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται".Το κουτι ειναι μια ψευτια για παιδακια που ενθουσιαζονται απο τις "ομορφες" πορτες που πισω τους δεν μπορεις να βαλεις τιποτα αλλο εκτος απο cdrom, με παραθυρο που για να κλεισει θελει 1 κιλο στοκο και με ποιοτητα κατασκευης αισχρη.Στην ιδια κατηγορια ειναι και το hec 6A19 κοστιζει λιγοτερο και αν και δεν ειναι αλουμινιο, η ποιοτητα κατασκευης του ειναι ασυγκριτα υψηλοτερη και με περισσοτερους χωρους.

Μαλλον ομως η ηλικια σου ειναι τετοια που σε κανει να βλεπεις μπιχλιμπιδια για "θησαυρους" οποτε συνεχισε να ασχολεισαι με αυτα μεχρι να μεγαλωσεις και να μπορεις να κρινεις σωστα.

Μεχρι τοτε στασου μπροστα σε εναν καθρεφτη και ξαναπες αυτο το "τοσα ξερεις τοσα λες" παραπανω απο μια φορες ωσπου να κατανοησεις που και ποτε πρεπει να το λες.

Υ.Γ. Αν και ειμαι αντι-γαυρος καλη χωνεψη :033:

1ον μικρα εγω δε τα θεωρω εκτος αν εννοεις πως ολα τα midi ειναι μικρα,

2ον δε τις τεκμηριωσε καλα μα προκληκτικα{κατεμε παντα} και 3ον η γνωμη σας ειναι αυτη που δε βασιζεται σε πρακτικη εμπειρια εκτος αν οντως το ειχε και πχ το πουλησε γιατι δε του αρεσε

Ολα τα midi ειναι μικρα. Πολυ μικρα. Θελεις να μου πεις οτι το nemesis χωραει 4 5.25, 3-4 δισκους, full W/C με 2πλο rad 2 block και tank?? + τον ενα κουβα καλωδια. Και το tsunami ηταν ομορφο κουτακι, αλλα δεν τα χωραγε ολα μεσα ουτε με σφαιρες. Deal with it.

Θελεις να μου πεις οτι το "θα τον φαω" ή το "τοσα ξερεις τοσα λες" δεν ειναι προκλητικο?

Οταν λεω οτι εχω εμπειρια εννοω οτι το ειχα,αγγιξα,εστησα,εκοψα τα χερια μου και ολα τα συναφη και στο τελος το πεταξα στον "κυαδα"(?!).Και δεν σε ενοχλει που σου λεει καποιος οτι πεταξες τα λεφτα σου γιατι κανεις δεν ειπε κατι τετοιο, σε ενοχλει που το διαπιστωνεις μερα με τη μερα και δεν μπορεις να το δεχτεις βαζοντας σε ισχυ το ρητο "οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται".Το κουτι ειναι μια ψευτια για παιδακια που ενθουσιαζονται απο τις "ομορφες" πορτες που πισω τους δεν μπορεις να βαλεις τιποτα αλλο εκτος απο cdrom, με παραθυρο που για να κλεισει θελει 1 κιλο στοκο και με ποιοτητα κατασκευης αισχρη.Στην ιδια κατηγορια ειναι και το hec 6A19 κοστιζει λιγοτερο και αν και δεν ειναι αλουμινιο, η ποιοτητα κατασκευης του ειναι ασυγκριτα υψηλοτερη και με περισσοτερους χωρους.

Μαλλον ομως η ηλικια σου ειναι τετοια που σε κανει να βλεπεις μπιχλιμπιδια για "θησαυρους" οποτε συνεχισε να ασχολεισαι με αυτα μεχρι να μεγαλωσεις και να μπορεις να κρινεις σωστα.

Μεχρι τοτε στασου μπροστα σε εναν καθρεφτη και ξαναπες αυτο το "τοσα ξερεις τοσα λες" παραπανω απο μια φορες ωσπου να κατανοησεις που και ποτε πρεπει να το λες.

μετα εγω ειμαι σκληρος jason..... δε το εχω μετανιωσει που το πηρα ωστοσο τωρα καταλαβαινω την αξια ενως πχ stacker....αν ειχα βεβαια να βαλω μεσα 3 σκληρους 5 drives κτλ...... το μονο που εχω μετανιωσει σε σχεση με το Nemesis ειναι η τιμη, που εδωσα το pet 130 ευρω τη στιγμη που στο εξωτερικο κανει 100 δολαρια max και θα μπορουσα να ειχα βαλει αλλη μια 30αρια να παρω ενα stacker {ετσι για να υπαρχει}.....γιαυτο και ολοι το θεωρουν πολυ καλο κουτι στο στο εξωτερικο{αυτο λενε τα reviews του} γιατι παιρναν ''δωρεαν'' στην ουσία μπιχλιμπιδια.....ναι ειναι αληθεια πως υπο αυτη τη σκεψη δε θα το επαιρνα.....ωστοσο τωρα προσπαθω να χαρω την οθονιτσα του{η οποια θελει και μπατταρια λιθιου {μη χεσω}} και του 120αριδες που αν μη τι αλλο οντως εκαναν δουλεια..........κατα τα αλλα δεν ηταν αναγκη να μου τα χωσεις τοσο χοντρα :009: ......σνιφ......εξαλλου κουτια οπως το shark , tsunami και τετοια και αυτα στην ιδια ''μπιχλιμπιδοκατηγορια'' δεν ανηκουν?...τεσπα.....

Υ.Γ. καλοχωνευτα τα 2 που φαγαμε.... :072:

Ολα τα midi ειναι μικρα. Πολυ μικρα. Θελεις να μου πεις οτι το nemesis χωραει 4 5.25, 3-4 δισκους, full W/C με 2πλο rad 2 block και tank?? + τον ενα κουβα καλωδια. Και το tsunami ηταν ομορφο κουτακι, αλλα δεν τα χωραγε ολα μεσα ουτε με σφαιρες. Deal with it.

Θελεις να μου πεις οτι το "θα τον φαω" ή το "τοσα ξερεις τοσα λες" δεν ειναι προκλητικο?

αφου μου εξηγησε το παιδι πως πραγματικα το χειριστηκε το κουτι το παιρνω πισω....αλλα παιρνοντας ενα midi ετσι και αλλιως ποτε δε σκοπευα να το γεμισω ετσι :026: αλλα ισχυει πως για midi δεν μπορει να θεωρηται μικρο...

για τη ηλικια σου ομως που δεν εισαι 16 οντως δε περιμενα να φερθεις σα 16χρονο, το λεω αυτο γιατι στη πρωτη μου απαντηση προς εσενα δε μιλησα χειροτερα απο οτι εσυ σε μενα μετα........ :017:

μετα απο μια συντομη αναζητηση στα νοητικα μονοπατια διορθωνω το κυαδας σε Κεαδας{ lol}

αλλα ισχυει πως για midi δεν μπορει να θεωρηται μικρο...

Come again? 3 απο τα πιο κλασικα midi (αρκετα χαμηλοτερα απο την κατηγορια τιμης του) Tsunami, Soprano, Hec 6A19 του ριχνουν σε μεγεθος.

Και επιτελους, αντι να γραφεις το ενα μηνυμα κατω απο το αλλο, κανε κανα edit και βαλε 2 σε 1. Θα σε πουνε spammer και θα χουνε και δικιο.

Come again? 3 απο τα πιο κλασικα midi (αρκετα χαμηλοτερα απο την κατηγορια τιμης του) Tsunami, Soprano, Hec 6A19 του ριχνουν σε μεγεθος.

Και επιτελους, αντι να γραφεις το ενα μηνυμα κατω απο το αλλο, κανε κανα edit και βαλε 2 σε 1. Θα σε πουνε spammer και θα χουνε και δικιο.

τι να σου πω δυστυχως δεν εχω εμπειρια με κανενα απο τα 3 που λες.... εγω σα κριτηριο αξιολογησης ειχα αλλα κουτια midi στο νου μου πολυ πιο απλα....

{εχω κανει και χειροτερα ''spammer times'' αλλα δε με εχουνε πει spammer! :101: :098:

Το Shark μου δε το θεωρω καθολου μπιχλιμπιδοκουτο!Το αντιθετο!Το μονο μπιχλιμπιδι αν θεωρειται ειναι το ledακι μπροστα!Η σιτα στο πλαι εξυπηρετει περισσοτερο στον εξαερισμο και ειναι πολυ ομορφη αλλα οχι extreme για να θεωρηθει μπιχλιμπιδι..Μου φαινεται οτι σε αυτο το thread ο καθενας θα υπερασπιστει το κουτι του!Ελατε να μονομαχησουμε!!

Κάθε χρήστης έχει διαφορετικά κριτήρια και διαφορετικά γούστα πάνω στα κουτιά. Εμένα πχ το nemesis μου φαίνεται μια βλακεία και μισή από άποψη αισθητικής σε άλλο χρήστη είναι το ονειρικό κουτί. Αντίθετα τρελαίνομαι για τα lianli άλλος μπορεί να τα βρίσκει μια ακριβή βλακεία. Το τι αρέσει στον καθένα είναι καθαρά δικό του θέμα.

Όπως επίσης θεωρώ άτοπο να συγκρίνουμε κουτιά χωρίς να βάλουμε κριτήριο χρήματα και χρηστικότητα. Προφανώς το κουτί του thread δεν συγκρίνεται με lianli ή stacker κουτιά αφού έχουν τεράστια διαφορά σε χρήματα αλλά και σε χώρο όντας διαφορετικά μεγέθη (midi - full).

Σαφως οπως τα λες ειναι αλλα σε αυτο το thread εγω τουλαχιστον συγκρινα με την αποψη του τι παιρνεις περιπου με τα ιδια λεφτα..Νομιζω με το ιδιο κριτηριο με μενα κ οι υπολοιποι που μιλησαν

Εγώ για εμφανίσει 1 πράγμα θα πω μονο!!!!ΑΠΛΌ ΑΚΑΤΑΜ’ΧΗΤΟ,ΑΠΛΌΣ ΤΈΛΕΙΟ,ΑΠΛΌΣ ΑΝΕΠΑΝ’ΛΗΠΤΟ!Αλλα βεβαια άμα δεν δω την ποιότητα του υλικού και τον χώρο του μέσα......!Αλλα παιδιά επειδή εμενα δεν μου αρέσουν τα πολύ διαστημικά αυτό είναι ακριβώς ότι ήθελα!!!Αλλα και ότι θέλω αρκεί να το δω από κοντά...!Για πείτε μου και την τιμή του please!!!!ΡΕ παιδιά σκεφτείτε και για κάτι άλλο μιλάμε για case modification άρα ομορφιά συνδυασμό με ποιότητα όχι μονο ποιότητα φυσικά εφόσον θέλει ωραίο κουτί θα πάει στα μπιχλιμπίδια...Σωστά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.