Jump to content

Μιλωντας για ομορφια....

Necro

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

όμορφο γυαλιστερό χρώμα...τίποτα άλλο δεν μ' αρεσει...κάπως μου χτυπάνε τα επιτηδευμένα κουτιά...

όμορφο γυαλιστερό χρώμα...τίποτα άλλο δεν μ' αρεσει...κάπως μου χτυπάνε τα επιτηδευμένα κουτιά...

το χρωμα ειναι η γλυκα....

όντως πολύ όμορφο κουτι....

και απο οτι ειδα μεσα το κουτι δεν ειναι και τοσο κακο σε θέμα χωρου.... :120:

Να πω την αληθεια εμενα με ενδιαφερει ο εσωτερικος κοσμος του PC το εξωτερικο με αφηνει αδιαφορο........

Να πω την αληθεια εμενα με ενδιαφερει ο εσωτερικος κοσμος του PC το εξωτερικο με αφηνει αδιαφορο........

Δε μπορω παρα να συμφωνησω :). Βεβαια ενταξει και τα μεσα..., μεσα στη σκονη ειναι :p.

αυτο παει καλυτερα για ανθρωπους :082: :082:

ενταξει γουστα ειναι αυτα, σε αλλους αρεσει το συγκεκριμενο, σε αλλους οχι..

παντως δε μπορω να πω, πολυ προσεγμενο design..

τι θεωρεις ιδιαιτερο εσυ? :110:

Κατι μεγαλυτερο, με σαφως περισσοτρεους χωρους στο εσωτερικο, καλυτερο υλικο κατασκευης, και οχι τοσο "ψευτικο". Δηλαδη κατι σε Lian-Li μερια. Τοσα λεφτα δεν εχω, βολευτηκα με το stacker που το μονο μειον του ειναι οτι δεν ειναι ολο αλουμινιο.

Eμενα μου αρεσει παρα πολυ παντως αυτο το trinity σε design.Βεβαια ειναι μικρο σε διαστασεις αλλα δε με χαλαει καθολου!Αν κ η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αναλογη του design τοτε ειναι τζιτζι

Eμενα μου αρεσει παρα πολυ παντως αυτο το trinity σε design.Βεβαια ειναι μικρο σε διαστασεις αλλα δε με χαλαει καθολου!Αν κ η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αναλογη του design τοτε ειναι τζιτζι

Θα προτιμουσα χαλαρα το Shark....

Kαι μένα μου αρέσει και το έχω δει αρκετό καιρό στο νετ. Το πέτυχες σε κανένα μαγαζί μήπως;

Καλο ειναι μωρε...

Βεβαια σαν το lian li μου ΔΕΝ ειναι!(γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε,μια περιουσια το πηρα , να μην το διαφημισω και λιγακι?)

Αλλο cases και άλλο Lian Li.....

Και το trinity καλό είναι για normal καταστάσεις γιατι πολλοί από μας, όταν μιλάμε για κουτιά και μεσα να μπαίναμε δε θα χορτέναμε... :118:

[offtopic] Ρε παιδιά Lian Li ακούω, κ Lian Li δεν βλέπω... Μήπως να μου δίνατε κάποιο url με τα καλύτερα κουτιά αυτή της εταιρίας??[offtopic]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.