Jump to content

Ερωτηση για ψησιμο bh-5

slaught

Recommended Posts

Atari, πώς ακριβώς έχεις στερεώσει τον ανεμιστήρα κάτω απ' το τροφοδοτικό;

2πλης όψεως ταινια που κολάει γερά . Σκέφτομαι τώρα στην κατασκευη βραχίονα που θα βιδώνει κάπου για πιο ευκολία στο βγάλε βάλε .

']2πλης όψεως ταινια που κολάει γερά . Σκέφτομαι τώρα στην κατασκευη βραχίονα που θα βιδώνει κάπου για πιο ευκολία στο βγάλε βάλε .

Που θα βρουμε τετοιους βραχιονες?? Κατι σαν αυτον στο zalman "flower" cpu cooler δεν εννοεις???

Λοιόν παιδια έβαλα τους διαιρέτες στο 140 και όλα οκ.Error free 50 loops

στο memtest ολα καλα ευχαριστω παντως για τις απαντήσεις σας

Παίδες ποια heatspreader να προτιμήσω, τα gold/platinum της revoltec ή τα χάλκινα της thermaltake ή ποιά άλλα θεωρείτε καλά;

υπαρχουν διαφορε΄ς στην απόδοση;;

Παίδες ποια heatspreader να προτιμήσω, τα gold/platinum της revoltec ή τα χάλκινα της thermaltake ή ποιά άλλα θεωρείτε καλά;

υπαρχουν διαφορε΄ς στην απόδοση;;

Eχει ειπωθει και αλλες φορες . Προσωπικη μου αποψη , προτιμησε αυτα που κουμπωνουν (πχ revoltec) και οχι τα ttake με τα πιαστρακια , γιατι γλυστρανε τα ατιμα και ειχα φαει 2 φορες τους πυκνωτες απο το dimm .

Που θα βρουμε τετοιους βραχιονες?? Κατι σαν αυτον στο zalman "flower" cpu cooler δεν εννοεις???

Ναι κάτι τέτοιο θα έλυνε τα χέρια πραγματικά.

Και καλά τους ψοφιομαστερ τους αφήνεις με 2πλης , , για βάλε κανα sunon η κανα Δ της γειτονιάς , θα γίνει Texas μέσα στο tower , .

Βραχίονας λοιπον.

Ρε παιδια κι εγω εχω τις Twinmos Speed Premium pc3500(UTT-BH-5)+χαλκινες ψυκτρες thermaltake(με πιαστρακια για χαρτια,ωστε να εφαρμοζουν τελεια)+2 80mm απο πανω!Μητρικη DFI Ultra-D,αλλα πανω απο 205 δεν τραβανε με τπτ.Εχω αλλαξει ενα καρο ρυθμισεις..

Ρε παιδια κι εγω εχω τις Twinmos Speed Premium pc3500(UTT-BH-5)+χαλκινες ψυκτρες thermaltake(με πιαστρακια για χαρτια,ωστε να εφαρμοζουν τελεια)+2 80mm απο πανω!Μητρικη DFI Ultra-D,αλλα πανω απο 205 δεν τραβανε με τπτ.Εχω αλλαξει ενα καρο ρυθμισεις..

Με τι ταση στα 205 και με τι timings;

Μηπως πανω απο 205 δεν τραβαει ο επεξεργαστης; Για βαλε κανενα διαιρετη και δες!

Με τι ταση στα 205 και με τι timings;

Μηπως πανω απο 205 δεν τραβαει ο επεξεργαστης; Για βαλε κανενα διαιρετη και δες!

Λοιπον δοκιμασα να δωσω μεχρι 3.2ν,αλλα δεν ειδα αποτελεσμα!Ο επεξεργαστης ειναι μπανανουλα(winnie 3000) δεν λεω,αλλα τα 2.2 τα πιανει με 1.55..ελεος!Για ψυξη εχω την ΧΡ120 και οι θερμοκρασιες του ειναι παρα πολυ χαμηλες(τον τρεχω στα 9*200 μεχρι να βγαλω ακρη.Timings εχω δοκιμασει παρα πολλα και τπτ δεν αποδιδει!Σιγουρα κραταω το 2-2-2-5-1Τ,αλλα τα υπολοιπα οσο και να τα λασκαρω δεν φτιαχνει!Οταν εχω μια-μια την καθε μνημη τοτε ανεβαινει πολυ καλυτερα(οπως αναμενοταν θα μου πειτε) και μπορω να αρχισω το καψιμο.Το προβλημα ειναι με τις δυο μαζι.Bios εχω το 3.10 γιατι το τελευταιο ηταν πολυ ασταθες.Καθως επισης οι μνημες ειναι στις πορτοκαλι θεσεις,γιατι κιτρινες παλι δεν τραβανε μια!Τελος να πω πως αν πχ η μια ειναι θεση 1 και η αλλη 3 τρωω λαθη memtest#5 κι αν αλλαξω τη σειρα των μνημων τρωω πορτα στο #8.Δεν μπορω να βγαλω ακρη οσο κι αν το παιδευω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.