Jump to content

Ελεος τι psu ειναι αυτο???

vazelo1442169074

Recommended Posts

Ο (μικρος) αδερφος μου εκανε την εξης μ@@@@@κια: Πηγε και αγορασε αυτο... http://www.e-direct.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=46546

Eλεος ρε γμτ ουτε καν στο google δεν το βρισκω!!Παντως το δοκιμασαμε κ δουλευει!χαχα

εγγυησης το τροφοδοτικο α0χα0χ0αχ0α0χ0α :044: :044: :044:

Ίσως να είναι καλούτσικο αν δίνει κάμποσα A στα 12, 3.3, 5. Πάντως το υλικό απο το οποιο είναι φτιγμένο είναι της πλάκας, πρέπει να υπερθερμένετε λογικά αν έχει μονο έναν ανεμηστίρα...

αν και φανατικός q-tecάς, έβαλα σε μια φίλη μου το chieftec και ένα έχω νά πώ: Για τα λεφτά του είναι άπαιχτο κ πολύ αθόρυβο. Αξίζει τα χρήματα του με το παραπάνω. Κ ζυγίζει ένα τόνο. Εεεεεεεε δεν θα είναι το ίδιο με ένα ψεύτικο τροφοδοτικό.

δεν μας ειπες τι τροφοδοτει???

πες τωρα κανα πρεσκοτ με καμια 6800 να γελασουμε ακομα πιο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάντως λέω να μην το ακουμπήσεις καθόλου εκτος άμα φοράς "πρηρες" "εχοπλισμοα" δηλαδή γάντια μπότες κράνος καλή ολόσωμη στολή με πλαστικά ράντους!!!!:p:P:P:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.