Jump to content

a7n8x-e deluxe πρόβλημα με bios...

anhelito

Recommended Posts

είχα τον υπολογιστή μιας φίλης μου όλο αυτόν τον καιρό κ σαν να μην έφτανε αυτό με άφησε κ ο δικός μου έτσι ξαφνικά.

Χωρίς να πειράξω τίποτα δεν έκανε POST και μου ζητούσε μια δισκέτα με το bios την οποία δεν είχα διαθέσιμη εκείνη την ώρα. Τώρα νέκρα ο υπολογιστής. Το μόνο που έκανα είναι να δοκιμάσω μια μνήμη στον υπολογιστή μου. Δεν πείραξα κάτι κ γενικότερα το σύστημα ήταν σταθερό. Το bios έφαγε φλασιά έτσι ξαφνικά. Τώρα τί κάνω? Μπορεί να μου στείλει η asus να τσιπάκι καινούριο? Αμαρτία είναι να αλλάζω όλη τη μητρική. Δεν φαίνεται να είναι πιό χοντρό το πρόβλημα.

σε πρώτη φάση δοκίμασε να το αποσυνδέσεις από την πρίζα και να κάνεις ενα clear cmos.

Οταν λές δεν κάνει post ενοείς ότι ούτε καν ανοίγει η απλά δε προχωράει?

όντως με ένα clear cmos έφτιαξε. Προς στιγμήν νόμισα ότι έφαγε φλασιά το bios γιατί μου ζητούσε μια δισκέτα ενώ δεν μπορούσε να κάνει POST. Ευχαριστώ πολύ. Θα το έχω υποψιν απο ΄δω κ μπρός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.