anhelito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2005 είχα τον υπολογιστή μιας φίλης μου όλο αυτόν τον καιρό κ σαν να μην έφτανε αυτό με άφησε κ ο δικός μου έτσι ξαφνικά. Χωρίς να πειράξω τίποτα δεν έκανε POST και μου ζητούσε μια δισκέτα με το bios την οποία δεν είχα διαθέσιμη εκείνη την ώρα. Τώρα νέκρα ο υπολογιστής. Το μόνο που έκανα είναι να δοκιμάσω μια μνήμη στον υπολογιστή μου. Δεν πείραξα κάτι κ γενικότερα το σύστημα ήταν σταθερό. Το bios έφαγε φλασιά έτσι ξαφνικά. Τώρα τί κάνω? Μπορεί να μου στείλει η asus να τσιπάκι καινούριο? Αμαρτία είναι να αλλάζω όλη τη μητρική. Δεν φαίνεται να είναι πιό χοντρό το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 σε πρώτη φάση δοκίμασε να το αποσυνδέσεις από την πρίζα και να κάνεις ενα clear cmos.Οταν λές δεν κάνει post ενοείς ότι ούτε καν ανοίγει η απλά δε προχωράει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Αύγουστος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Δοκίμασε αρκετά clear cmos άνοιγμα clear cmos κοκΠαλιά που είχα την deluxe μπούκωνε και ξεκόλαγε με το παραπάνω τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Αύγουστος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 δοκιμασε μια αλλη μνημη,εμενα και η MSI+ASUS το εκαναν αυτο οταν εβαζα πολυ σφιχτα timings η οταν δεν τους αρεσαν καθολου οι μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 όντως με ένα clear cmos έφτιαξε. Προς στιγμήν νόμισα ότι έφαγε φλασιά το bios γιατί μου ζητούσε μια δισκέτα ενώ δεν μπορούσε να κάνει POST. Ευχαριστώ πολύ. Θα το έχω υποψιν απο ΄δω κ μπρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Αύγουστος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Καλού κακού κάνε μία δισκέτα με το bios μέσα! Ποτέ δεν ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 καλά λές. Ας την έχω. Όλο το αμελώ αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.