Jump to content

Καινουργιο PC-1500E+

Necro

Recommended Posts

ενας φιλος μου ζητησε να του συνθεσω νεο συστημα γυρω στα 1500ε και παραπανω αμα λαχει..... εφτιαξα αυτο>15794di.th.jpg

θα θελα την αποψη σας

απαραιτητες προυποθεσεις:

-αφου τπτ δεν ειναι σιγουρο για crossfire να εχει mobo/vga SLI ready

-μαλλον για athlon ετσι>? :030:

-να πειτε γνωμη για οθονη

- και αν εχετε να προτεινετε κατι εχτρα τοτε μη ξεσκισετε τη τιμη αν και υπαρχει περιθωριο......το pc αυτο προοριζεται για παιχνιδια και το παιδι θελει να μεινει αθικτο και κανα 2 χρονια αν γινεται....thanx in advance

Κρίμα είναι να πάρει 17άρα οθόνη. Αφού θέλεις μία φτηνή, πάρε την LG 1915. Έτσι και αλλιώς η Philips που διάλεξες, TN panel έχει και αυτή.

Για το τροφοδοτικό έχω μία ένσταση. Γιατί το Fortron που έχει έναν χρόνο μόνο εγγύηση και όχι το Heroichi 525 ή το Heroichi 480 που έχει 3;

Κρίμα είναι να πάρει 17άρα οθόνη. Αφού θέλεις μία φτηνή, πάρε την LG 1915. Έτσι και αλλιώς η Philips που διάλεξες, TN panel έχει και αυτή.

Για το τροφοδοτικό έχω μία ένσταση. Γιατί το Fortron που έχει έναν χρόνο μόνο εγγύηση και όχι το Heroichi 525 ή το Heroichi 480 που έχει 3;

εχεις πολυ δικιο για την οθονη ,ξεχαστηκα :041: ......

τωρα εφοσον εβαλα στο παιδι μια 6800 για sli το heroichi 480 σιγουρα δε με καλυπτει{απο ονομαστικη πλευρα-απλα για να μαστε σιγουροι}....τωρα δε τοχω σε μεγαλη εκτιμηση το αλλο το 525.......fotron is power! μηπως εχεις εσυ καποιο καλο δυνατο enermax για sli :038: να μου προτείνεις που τα αγαπας τοσο :003: :024: ?

1)Windows XP Pro και οχι home (αν πρεπει να αγορασει λολ)

2)Ειναι κριμα σε αυτα τα λεφτα να μην παρει εναν Χ2 3800+

3)VGA X800XT καλυτερα, και σε SLI οι 6800 δεν αξιζουν αλλωστε.

Τροφοδοτικο το fortron ειναι η καλυτερη επιλογη για τα λεφτα του.

τη Sapphire που λες την έχω εγώ τώρα πολύ καλή για τα λεφτά της.

ίδια ηλικία έχουν όμως και το Χ800ΧΤ είναι πολύ πιο γρήγορο 16pipelines έναντι 12 και η ΧΤ έχει και πιο μεγάλα ρολόγια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.