Jump to content

Αγορά ηχείων 5.1 (σε audigy 2)

KOSTAS4_XT

Recommended Posts

Λοιπόν!

Είμαι ανάμεσα σε αυτα!

Creative Inspire T5900

Altec Lanshing vs3151

Altec Lanshing 251

και ίσως Logitech χ-530

Τα θέλω ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ "DVD" KAI games.

Θα σας παρακαλούσα πολύ να μου πείτε την άποψη σας και την πρωσοπική σας εμπειρία, όπου υπάρχει!

Ευχαριστώ!

..Δεν με πειράζει το +17Ε στα Altec

Δε συμφωνω με το νομο της ζουγκλας γιατι ενας φιλος πηρα καποια Altec Lansing (δε θυμαμαι μοντελο) συστηματακι 2,1 με 30 ευρα κ εγω πηρα ενα αλλο συτημα creative 2,1 κ αυτα με 30 ευρα κ ομως τα creative ριχνουν στα αυτια στα Altec Lansing κ σε ενταση κ σε ποιοτητα..Καλυτερα τα logitech εχουν παντου τις καλυτερες κριτικες.

Αν και έχω creative θα σου έλεγα να κοιτάξεις καλύτερα Logitech.

Με τα συγκεκριμένα ηχεία της creative (Inspire T5900) έχουν πολύ καλή απόδοση στις ταινίες και στα παιχνίδια, ενώ στη μουσική δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Στις χαμηλές συχνότητες η απόδοσή τους είναι πολύ καλή (για την αναπαραγωγή μουσικής μιλάω), αν όμως το δυναμώσεις αρκετά θα δεις κάποια μικρή αλλοίωση.

Αν θες πάντως να "ξεσικώσεις" την γειτονιά σου πάρε Logitech z-5500. Aκριβά αλλά αξίζουν τα λεφτά τους!

735345.gif :023:

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας...

Αλλά να προσθέσω κάτι, που ενδιαφέρει περισσότερο τον Predator!

..Predator, :) δεν θέλω να ξεσηκώσω το τετράγωνο :020:

Απλά να ακούω εγώ καλά!

...Όσο για την μουσική, που είπε ένας άλλος φίλος εδώ, ...παιδιά, λίγο με νοιάζει η μουσική, άλλοστε ακόμα και στα δικά μου τα 4.1 creative fps1600 EIMAI IKANOPOIHMENOS!

...Και επαναλαμβάνω, με ενδιαφέρουν ταινίες και games..

Μουσική φυσικά ακούω πολύ, αλλά πιστεύω πως είναι πολύ κακό κριτήριο να κρίνεις τα ηχεία άπό την -όσο να 'ναι- κακή ποιότητα των mp3.

DVD + GAMES = ???????????????

thnx

Όσο για το νόμο της ζούγκλας, επειδή είμαι αρκετά παλιός στους υπολογιστές, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Άποψή μου βέβαια.. αλλά υπάρχουν πολλά τρανταχτά παραδείγματα που δεν είναι το κατάλληλο topic. :)

Σέβομαι τις απόψεις σας, αλλά ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..

Όσο για το νόμο της ζούγκλας, επειδή είμαι αρκετά παλιός στους υπολογιστές, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Άποψή μου βέβαια.. αλλά υπάρχουν πολλά τρανταχτά παραδείγματα που δεν είναι το κατάλληλο topic. :)

Σέβομαι τις απόψεις σας, αλλά ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..

σε αλλα ισχυει σε αλλα οχι :033:

KOSTAS4_XT να σου πω, εγω λιγες μερες εχω τα logitech x-530 και λογο προβληματων της καρτας ηχου λειτουργει ως 2.1, και σου λεω οτι για μουσικη και ταινιες ειναι πολυ καλα, πολυ καλη αναλογια αποδοση-τιμη(85ευρο) για παιχνιδια δεν τα εχω δοκιμασει ακομα

SLAUGHTERER, συμφωνώ πως τα ζ-5500 θα ήταν πολύ καλή αγορά, έχω διαβάσει ενα σωρό reviews για ολα τα ηχεία που αναφέρω αλλά και για τα ζ-550.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ :)

Οπότε, ας παραμείνουμε στην "miini" κατηγορία της τάξης μέχρι των 100euro!

..Αυτή τη στιγμή κλείνω προς τα Τ5900.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.