Jump to content

Παράξενο δεν μπαίνουν τα XP!!!

netman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hi guys καλή χρονιά και με λίγα προβλήματα στους υπολογιστές μας! Λοιπόν προσπάθησα σε ένα PC με athlon XP @ (δεν θυμάμαι), 256 RAM, geforce 4 να βάλω win XP αλλά κόλλαγε μετά το boot στο φόρτωμα των αρχείων! Νόμιζα ότι έφταιγε το DVD ROM και έτσι έβαλα ένα καινούριο από ένα φιλαράκι μου αλλά πάλι το ίδιο! Τι φταίει?:...: :wassat: :unsure:

Δοκίμασε άλλο CD Windows μήπως αυτό έχει καταστραφεί , κι αν συνεχίζει με δισκέτα εκκίνησης δοκίμασε να κάνεις ένα φορματ το σκληρό σε dos

Μετά από αυτό το PC έκανα setup τα XP σε άλλα 2 μηχανήματα, το CD είναι μια χαρά! Στον σκληρό έχω κάνει format 2 φορές, μια FAT32 και μια NTFS, νόμιζα πως είχε εκεί πρόβλημα αλλά τίποτα!

Αν έχεις δεύτερο pc δοκίμασε να περάσεις τα windows απο κει με τον δίσκο σου....Δοκιμασμένο αρκετές φορές με δίσκους φίλων που έχουν προσορινά προβλήματα,τα περνάω απο τον δικό μου και μετά τους τους δίνω.....πατέντα αλλά αποτελεσματική.....;)

Δοκιμασε να κανεις backup τα windows απο καποιο αλλο pc με Norton Ghost ή κατι αντιστοιχο και να τα περασεις στο δικο σου. Δεν ειναι και η καλυτερη λυση αλλα μαλλον θα δουλεψει.

Μια στο εκατομμυριο αλλα κατεβασε το agp στο 1x και αλλαξε ισως drivers της vga.

ψιλοακραία περίπτωση αλλά μήπως τα timings στις μνήμες είναι τσιτωμένα? μου έχει συμβεί να κάνω 4 απόπειρες για εγκάτασταση windows και να κολλάει είτε στο boot ή στο φορτωμα σρχείων. Τελικά βάζοντας τα timings τελείως gay σταμάτησε το πρόβλημα

Ο δίσκος είναι σε LBA? Είχα ένα τέτοιο πρόβλημα όπως και ο sotiris. Σου κολλάει μετά την αντιγραφή των αρχείων, πριν την εγκατάσταση;

Δοκιμασε να αλλαξεις και μνημες γιατι μπορει να εχουν καει!Ετσι την ειχα πατησει και εγω μια φορα!:(

Μετά από μια αποτυχημένη εγκατάσταση τα win γράφουν ένα txt στον σκληρό που πάει να γίνει η εγκατάσταση. Υπάρχει τίποτα?

Εγω μια φορα που ειχα στησει windows σ'ενα φιλο εφταιγε το τροφοδοτικο!!Του ειχαν βαλει στο πλαισιο 250W τροφοδοτικο για Ρ4!!Απενεργοποιησα ολες τις περιττες συσκευες και ηταν οκ!

Αρχική απάντηση από pontium

Αν έχεις δεύτερο pc δοκίμασε να περάσεις τα windows απο κει με τον δίσκο σου....Δοκιμασμένο αρκετές φορές με δίσκους φίλων που έχουν προσορινά προβλήματα,τα περνάω απο τον δικό μου και μετά τους τους δίνω.....πατέντα αλλά αποτελεσματική.....;)

Από ότι φαίνεται αυτή η πατέντα εδώ δεν δουλεύει! Κόλλησαν τα XP στο φόρτωμα, από περιέργεια πήγα safe mode και κόλλησε και εκεί!

Αρχική απάντηση από feanorian82

Ο δίσκος είναι σε LBA? Είχα ένα τέτοιο πρόβλημα όπως και ο sotiris. Σου κολλάει μετά την αντιγραφή των αρχείων, πριν την εγκατάσταση;

LBA?

Κολλάει μετά την αντιγραφή των αρχείων εκεί που λέει start windows πριν την εγκατάσταση!

Αρχική απάντηση από XTCgr

ψιλοακραία περίπτωση αλλά μήπως τα timings στις μνήμες είναι τσιτωμένα? μου έχει συμβεί να κάνω 4 απόπειρες για εγκάτασταση windows και να κολλάει είτε στο boot ή στο φορτωμα σρχείων. Τελικά βάζοντας τα timings τελείως gay σταμάτησε το πρόβλημα

Οι μνήμες είναι μαμά!

Αρχική απάντηση από Dj_Seps

Δοκιμασε να αλλαξεις και μνημες γιατι μπορει να εχουν καει!Ετσι την ειχα πατησει και εγω μια φορα!:(

Αν ήταν καμένες οι μνήμες τότε λογικά δεν θα μπαίνανε ούτε τα win 98! Ή κάνω λάθος;

Αρχική απάντηση από Spanaks

Μετά από μια αποτυχημένη εγκατάσταση τα win γράφουν ένα txt στον σκληρό που πάει να γίνει η εγκατάσταση. Υπάρχει τίποτα?

Αυτό δεν το κοίταξα, στον σκληρό έχει γίνει ξανά format!

Αρχική απάντηση από deadlock7

Εγω μια φορα που ειχα στησει windows σ'ενα φιλο εφταιγε το τροφοδοτικο!!Του ειχαν βαλει στο πλαισιο 250W τροφοδοτικο για Ρ4!!Απενεργοποιησα ολες τις περιττες συσκευες και ηταν οκ!

Το τροφοδοτικό το κοίταξα είναι OK!

Αρχική απάντηση από ison

Μια στο εκατομμυριο αλλα κατεβασε το agp στο 1x και αλλαξε ισως drivers της vga.

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω!

Αρχική απάντηση από aristos87

Η λύση είναι μία.... Βγάλε τις ράμ του βάλε μιά δικία σου και το φορμάτ θα γίνει!

Θα το δοκιμάσω αυτό και θα σου πω!

ναι μαλλον μνημες πςιζει να ναι υπαρχει και καποιο προγραμματακι που τις τεσταρει (δεν χρειαζεται λειτουργικο κανι boot μονο του νομιζω

Αρχική απάντηση από kIlGoRi

ναι μαλλον μνημες πςιζει να ναι υπαρχει και καποιο προγραμματακι που τις τεσταρει (δεν χρειαζεται λειτουργικο κανι boot μονο του νομιζω

ποιο ειναι το προγραμμα;

memtest86 γράψτω σε cd και αν μπουτάρεις και γεμίσει το σύμπαν έρρορ παει να πεί οτι φτένε αυτές... Πάρε καινούργιες...

Και τις παλιές...............................

κώψε τες και κάντες μπρελόκ!

:laughing:

post-122-1416071550,8451_thumb.jpg

δεν έχει σημασία αν είναι μαμα..χαλάρωσε τα timings και τρεξε κανα memtest

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.