slaught Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 Λοιπον καλησπεριζω ολο τον καλο λαο.Απο χθες το απογευμα ειμαι και εγω εναςευτυχής κατοχος της συγκεκριμενης μητρικης!!!!Εχω μνημες με chip bh-5 και θελω να μου δοσεται ρυθμισεις,οι μνημες ειναι αψητες οποτε ο αποτερος σκοπος μου ειναι να τις "διορθωσω".Οι ρυθμήσεις αναλυτικά παρακαλω.
SLN Αύγουστος 25, 2005 #2 Αύγουστος 25, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=13627&highlight=%C8%C5%CF%D3edit Αναλογα με το αν εχεις νεο/παλιο bios μετα το max async latency υπαρχει ενα νεο setting το οποιο το βαζεις στο "fastest"
slaught Αύγουστος 25, 2005 Author #3 Αύγουστος 25, 2005 Εβαλα ακριβως αυτες τις ρυθμισεις αλλα τι μ/β δεν ξεκινησε και εκανα clear cmosχρειαζεται και ρευμα απο καπου?
SLN Αύγουστος 25, 2005 #4 Αύγουστος 25, 2005 Εμενα δουλευουν απο 2.9@200-220... πιο κατω δεν εχω δοκιμασει
ThorLite Δεκέμβριος 30, 2005 #6 Δεκέμβριος 30, 2005 Στην παραπανω εικονα φαινονται τα γενικα timings που χρησιμοποιω στα BH6 μου που ειναι το ιδιο με τα BH5 ετσι και αλλιως.Εκει που εχω αφησει κενα πρεπει να βρει ο καθε χρηστης μονος του ποια ταιριαζουν στον συνδιασμο DIMM/IMC και διαιρετη.Ακομα συνηθως το tref δεν το βρισκει σωστα το tweaker οποτε μονο απο το BIOS δοκιμαζουμε.Εγω συνηθως παω τις μνημες εκει που εχουν μια μικρη ασταθεια στο memtest στο #5 test και παιζω με τις ρυθμισεις που εχω κενες στην εικονα μεχρι να αρχισουν τα λαθη να μειωνονται.Ξεκινανω πρωτα απο το tref μετα παω στα strengh τα DQS τα αφηνω για το τελος.Τα Async latency και Read Preamble τα πειραζω συνηθως ενω τρεχω τα 32Μ γιατι μετα το memtest παμε στην spi 32M σταθεροτητα που απεχει αρκετα απο την memtest σταθεροτητα. Οσο για το reset cmos περιεργο μου φαινεται ακομα δεν εχει χρειαστει να κανω reset cmos στις DFI μου παντα ποσταρουνε οτι @@ και να εχω κανει......LOL
varelasj Δεκέμβριος 30, 2005 #7 Δεκέμβριος 30, 2005 Εμενα παντως με το καινουριο bios ποσταρε με τα bh στα 318. Καλα μετα εννοειται εκανε restart. Απλα ειχα ξεχασει να αλλαξω το διερετη. Με παλαιοτερο bios μου ειχε φαει φρικη κανα 2 φορες απο λαθος settings παλι με τις μνημες και δεν ποσταρε. Επισης δοκιμασε και το trtw ασσο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.