vgiozo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 Αυτό που μου έτυχε σήμερα, πρέπει να το διηγηθώ...να γίνει μνημείο... ...καθώς στήνω ένα νέο σταθερό σύστημα αγόρασα σήμερα την μητρική Dfi Nf4 UltraD από το eshop... ..έφτασε το μεσημέρι, αλλά δεν την άνοιξα...τσάμπα κόπος μιας και μου λείπουν όλα τα άλλα υποσυστήματα... Πριν από κανά μισάωρο, λέω ας διαβάσω τις οδηγίες, να ρίξω και μια ματιά στο layout της μητρικής για να εξοικειωθώ μαζί της... ...βγάζω τα συμπράγκαλά της, βγάζω κι αυτήν δίπλα στη ζελατίνη της και άρχισα να ψάχνω τις διάφορες συνδέσεις... ..μόλις έφτασα στις pci θύρες πήρε το μάτι μου κάτι περίεργο κολλημένο στη ζελατίνα... ...μια μικρή κατσαριδούλα...η γνωστή μικρή τερέζα...λιωμένη με τα ζουμιά της να έχουν εξατμιστεί αφήνοντας μια στεγνή θολούρα στο πλαστικό, η οποία και δεν έβγαινε με ένα πανάκι που προσπαθησα να τη καθαρίσω... ...προφανώς είναι καιρό εκεί... ...να το ερμηνεύσω τώρα ως "γούρι", όπως λενε όταν χύνεις το καφέ ή το νερό ή όταν εκεί που αράζεις σε μια καφετέρια σε φιλεύει ένα περιστέρι μια κουτσουλιά, ή μήπως είναι όντως ένα πολύ δυσοίωνο σημάδι που με προειδοποιεί να μην μπλέξω με την εν λόγω κυρία dfi (και τις φίλες της, τα μαϊμούνια;; ) Δεν ξέρω αν το μιαρό συνόδευε τη μητρική από το εργοστάσιο ή τις αποθήκες του eshop, αλλά εγώ διασκέδασα απόψε... ( οι φωτογραφίες είναι απο κινητό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Αύγουστος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Ειδε τα βολτια που δινει η DFI και εγινε λιωμα η κατσαριδα :082: ....συμπεριλαμβανοταν στην τιμη αραγε????:017:νομιζα οτι ηταν το ειπες για αστειο μεχρι που ειδα τις φωτο.:048: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Δεν είναι πλήρης εξοπλισμού αυτή η έκδοση της μητρικής...μηρμύγκια, κοριούς και σκουλήκια στην SLI-DR...Η πρωτη μου κίνηση μόλις την είδα ήταν να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν από τη μέσα πλευρά της ζελατίνας...όχι ότι εκεί που έφτασε δεν με προβλημάτισε, αλλά στη δεύτερη θα ζητούσα πάραυτα αλλαγή...και θα φρόντιζα στην παραγγελία μου να σημειώσω στο πεδίο "οδηγίες για τη παράδοση" να τη ψεκάσουν πριν μου τη φέρουν σπίτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 ...και θα φρόντιζα στην παραγγελία μου να σημειώσω στο πεδίο "οδηγίες για τη παράδοση" να τη ψεκάσουν πριν μου τη φέρουν σπίτι...Χαχαχα !! :041: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Αύγουστος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Μηπως ειναι σημαδιακο/???Προσεχε! :068: :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.