Jump to content

Strategy games>>>PC KILLERS

Necro

Recommended Posts

επαιζα τις προαλλες empire earth 2 σε lan με τον αδεφο μου......ΚΟΛΛΑΕΙ το παιχνιδι{κολλαει δηλαδη η εικονα και ο ηχος}.............νταξει λεω τα παιξε..........παιζω σημερα warhammer dawn of war .........ΚΟΛΛΑΕΙ.......τα εχω παρει...η θερμοκρασια cpu δεν ξεπερασε τα γνωστα για αυτην ορια{ 44c max!} ....υπαρχει περιπτωση να φταιει η καρτα γραφικων?? να ανεβαζει θερμοκρασια?το αποκλειω καθως οτι strategy και να εχω παιξει την εχω τσεκαρει ακομα και σε πολυ load καταστασεις τα 70c ποτε δε τα ξεπερασε.......>>>να υποθεσω επειδη στα στρατηγικης τα περισσοτερη δουλεια κανη η cpu?>>>με βαση αυτο ρωταω....ΤΑ ΠΑΙΞΕ Ο ΑΘΛΟΝΑΣ? τι μπορει να οφείλεται για αυτα τα σπανια αλλα σπαστικα κολληματα? πρεπει να ανυσηχω? προτεινεται κανα προγραμμα για να τεσταρω τις επιδοσεις του συστηματος υπο load καταστασεις να δω μηπως παθαινει κατι! που μπορει να οφειλεται αυτο?σκληρος?μνημη?μητρικη?κ.γραφ?αθλονας?ΠΟΥ? ευχαριστω για οτι προτεινετε :087:

Eαν εχεις την καρτα oced και κωλαει το game δοκιμασε με default χρονισμους να δεις θα κανει παλι το ιδιο? Αν οχι τοτε δεν ειναι εκει σταθερη η καρτα ισως και λογο καλοκαιριου... Αν θες αργοτερα να την τεσταρεις να δεις αν ειναι σταθερη λιωστη στα 3dmark και aquamark...

ξανα δοκιμασα το ιδιο παιχνιδι και αυτη τη φορα ανοιξα air c. και οι θερμκρασια δεν ξεπερασε τους 68 σε καμια περιπτωση ...υποθετω πως πριν οντως τα χε παιξει απο τη θερμοκρασια ... να σημειωσω πως την ''βαρεσα'' ανελεητα τη καρτα :071: :112: :p

ξανα δοκιμασα το ιδιο παιχνιδι και αυτη τη φορα ανοιξα air c. και οι θερμκρασια δεν ξεπερασε τους 68 σε καμια περιπτωση ...υποθετω πως πριν οντως τα χε παιξει απο τη θερμοκρασια ... να σημειωσω πως την ''βαρεσα'' ανελεητα τη καρτα :071: :112: :p

Δωσ'της να καταλαβει της #$@$$%@%@# !!

λολ!

νεο προβλημαααα!!!!!!!!!!! ελεος...... με το που κλεινω το empire earth 2 μετα απο 2 ωρες παιχνιδιου αμεσως βλεπω temps vga..... μια χαρα στα 63 .... δεν ειδα του αθλονα αλλα με καμια Παναγια δεν ηταν παραπως απο 47..... τεσπα, με το που βλεπω temps ξαφνικα BSOD......... με ακαταλαβιστικα γραμματα και εκανε μονο του restart....-καποιος παρακαλω πολυ να μου πει τι συμβαινει γιατι bsod μου εχει βγαλει μονο αλλη μια φορα στο cs source και υπεθεσα πως ηταν λογω beta drivers που εχια δοκιμασει τοτε.....τι εγινε τωρα?

Μπλε οθονη με κινεζικα εε?Εμενα μου ειχε βγαλει σε 3 περιπτωσεις.Τη μια ψοφαγε το τροφοδοτικο (το προηγουμενο μου).Την αλλη ειχαν σαλεψει τα windows κ τα ξαναεγκταεστησα κ την αλλη απο το πολυ o/c

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.