Jump to content

Mεταφορα Tower στο Εξωτερικο

Roulis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη ηρθε η ωρα να τα μαζευουμε σιγα σιγα πρεπει να βρουμε τον πιο σωστο τροπο ωστε να παμε το pc (tower only) αεροπορικως στο εξωτερικο.

Λεφτα για laptop δεν... (ασε που δε βολευει).

Το case ειναι coolermaster wavemaster αλλα δεν εχω το χαρτοκουτι του να το βαλω μεσα.

Υπαρχει καποια θηκη-κουτα για να τξιδεψει το tower ανετα? (κατι σαν shakroon gamer bag) ??

Αλλη λυση ειναι να παρω μονο m/b cpu hdd ram στην τσαντα μου και τα υπολοιπα να τα αγορασω εκει. αλλα το case εχει ενα σωρο λεφτα και ειναι κριμα να μεινει πισω.

Τα φωτα σας!

Νομίζω ότι άμα πάς στα Ελληνικά ταχυδρομεία ( ο Θεος να τα κάνει) πουλάνε κούτες συσκευασίες αποστολής παραγμάτων.Οπότε πήγαινε και ρώτα αν έχουν κάτι στο μέγεθος που θές...Η άλλη περίπτωση είναι να πας σε κάνα σουπερμαρκετ ή άλλο παρεμφερή κατάστημα ( Makro πχ) και να πάρεις μια φτηνή βαλίτσα με ροδάκια τώρα που τις βγάζουν προσφορά ( αυτές με το Hard case).Πχ ένα μικρό σουπερμαρκετ κοντά σε έμενα πουλάει σε hard case βαλιτσες σε εξευτελιστική τιμή και 8α ήταν ιδανικό για μεταφορά τέτοιων πραγμάτων...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.