Jump to content

Νεο κουτί + τροφοδοτικό...

vgiozo

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

ναι, έχεις δίκιο..μπερδεύτηκα...παρήγγειλα τελικά 1χ120 Papst + 1x92 Papst από hacshop...για την ακρίβεια θα τους τηλ αύριο να τα συμπεριλαβουν στην παραγγελία του τροφοδοτικού για να μην πληρώνω ξεχωριστά μεταφορικά...

δίνουν πολύ καλή ροή με πολύ χαμηλό θόρυβο...και κοστίζουν κάπως...αλλά δεν αντεχω πλέον στην ιδέα ενός θορυβώδους συστήματος...

για τα 80άρια θα προτιμήσω τα φτηνα Ακασα που ανέφερα...βαρέθηκα να χάνω το χρονο μου ψάχνοντας για το τέλειο (σε τιμή και απόδοση) κουτι...θα παραγγείλω αύριο το cx-03b...

Τελικά λόγω αναγκαίας οικονομικής αναδιοργάνωσης αγόρασα το κουτί Hec/ Compucase 6AR6...μια λίγο πιο όμορφη εκδοχη του 6Α19...στα 47,5€ τελική...

...η έλλειψη χώρου είναι εμφανής όταν υπάρχουν πολλοί δίσκοι...συγκεκριμένα στην DFI NF4Ultra D δεν έχω πρόσβαση στην κάτω δεξιά πλευρά της μητρικής, στον διακόπτη ccmos, παρα μόνο αν αφαιρέσω το μεταλλικό διαμέρισμα των σκληρών...το γεγονός όμως ότι το σόκετ βρίσκεται κοντά στη μέση της μητρικής το κάνει να φαίνεται λιγότερο στενόχωρο...

...τελικά τα στρογγυλά Ide καλώδια σε κουτί περιορισμένων διαστάσεων περισσότερο επιδεινώνουν τη κατάσταση, καθως δεν είναι τόσο εύκαπτα όσο τα κλασσικά που μπορείς να τα διπλώσεις και να τα συμμαζέψεις...

Αποφάσισα να πα΄ρω το εν λόγω κουτί αφενός κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμο, αφετέρου γιατί πληροφορήθηκα απο τον Τεχνοραση ότι το κουτί Αντεκ Ρ180 αναμενεται γύρω στις 20 Σεπτέμβρη, οπότε θα το χτυπήσω λεω απο Οκτώβρη...όταν δεν θα έχω άλλα έξοδα που θα επιβαρύνουν τον προυπολογισμό...

400x400_6AR6.jpg

Αυτό λες; Φαίνεται πολύ καλό για απλό κουτάκι. Μπορείς να βάλεις καμία φωτό από το εσωτερικό του;

Το κουτί αυτό έχει το ίδιο εσωτερικό με το HEC 6A19, μόνο η πρόσοψη αλλάζει και το πλαϊνό καπάκι που έχει τον αεραγωγό για την ψύκτρα του Ρ4.

Το κουτί αυτό έχει το ίδιο εσωτερικό με το HEC 6A19, μόνο η πρόσοψη αλλάζει και το πλαϊνό καπάκι που έχει τον αεραγωγό για την ψύκτρα του Ρ4.

Τότε δεν πρέπει να είναι τόσο στριμωγμένο όπως αναφέρει ο vgiozo... :105:

Αποφάσισα να πα΄ρω το εν λόγω κουτί αφενός κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμο, αφετέρου γιατί πληροφορήθηκα απο τον Τεχνοραση ότι το κουτί Αντεκ Ρ180 αναμενεται γύρω στις 20 Σεπτέμβρη, οπότε θα το χτυπήσω λεω απο Οκτώβρη...όταν δεν θα έχω άλλα έξοδα που θα επιβαρύνουν τον προυπολογισμό...

Ποιός είναι ο κύριος Τεχνοράσης? Κανά link παίζει?

Ερωτώ γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για το Ρ180 (το μαύρο).

Πληροφορίες πήρες για τιμή?

όπως ανέφερα παραπάνω είναι το ίδιο με το 6Α19, με διαφορετικό εξωτερικό, κι αν δεν έχεις πα΄νω απο 2 δίσκους φαίνεται μια χαρά...αν έχεις παραπάνω δεν μπορείς να δούλέψεις με τη μητρική με άνεση...

...το πλαϊνό του δικού μου δεν έχει τις γρίλιες για τη ψύξη του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών...κι εγώ περίμενα να τα δώ όταν άνοιξα τη συσκευασία, αλλά το πλαινό είναι απλό...

το προηγούμενο κουτί μου ήταν το Antec Plus View 1000 AMG και το τωρινό μου φαίνεται μικρο...εξαρτάται πόσο το φορτώνεις κι εσωτερικά πάντα...

οι φωτογραφίες είναι απο κινητο Χ60 Πανασόνικ κι είναι άθλιες αλλά είναι ενδεικτικές...

http://www.texnorasi.gr/main.html

Πληροφορίες πήρες για τιμή?

όχι, αλλά θα σου πω τη δευτέρα αν δεν βιάζεσαι...αλλιώς το εμαιλ του υπαρχει στον παραπάνω συνδεσμο

post-135-1442174199,0323_thumb.jpg

post-135-1442174199,0901_thumb.jpg

Στο νέο ΡΑΜ που αγόρασα, λόγω της προσφοράς 3μηνών δωρεάν πρόσβασης με την ΗοΛ σε 384/128, έχει σύγκριση κουτιών κι αναφέρει ότι οι ανεμιστήρες του Compucase 6AR6 παράγουν 47dbA θόρυβο!!

Αν είναι έτσι κάηκα...εγώ το πήρα για ήσυχο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.