sakattack1442169065 Αύγουστος 25, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 κι εμενα μια φορα που ετυχε να χαλασει η μητρικη, με τον ιδιο ακριβως τροπο εγινε, εκει που επαιζα ξαφνικα εσβησε το PC λες και επεσε το ρευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 25, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 ψηφίζω μητρική. Ο επεξεργαστής καίγεται πάρα πολύ δύσκολα. Άλλωστε θα έκανε κάποιο ειδικό μπίπ για πρόβλημα επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 25, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι καταδικάζεις έτσι εύκολα το ησοπ για το ΡΜΑ σου. Εμένα μου είχαν κάνει μόλις 21 μέρες. (ΛΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ καλή τύχη). Προτείνω ανεπιφύλακτα να παίρνεις καθε μέρα τηλέφωνο και να κρατάς ονόματα που αν τα ανεφέρεις στον επόμενο τεχνικό που θα σου απαντήσει. ΑΝ όμως υπάρχει ίδια στο κατάστημα μπορείς να πας αυτοπροσώπως και να τους ψήσεις το ψάρι στα χείλη μπας και γίνει καμιά στραβή...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 25, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι καταδικάζεις έτσι εύκολα το ησοπ για το ΡΜΑ σου. Εμένα μου είχαν κάνει μόλις 21 μέρες. (ΛΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ καλή τύχη). Προτείνω ανεπιφύλακτα να παίρνεις καθε μέρα τηλέφωνο και να κρατάς ονόματα που αν τα ανεφέρεις στον επόμενο τεχνικό που θα σου απαντήσει. ΑΝ όμως υπάρχει ίδια στο κατάστημα μπορείς να πας αυτοπροσώπως και να τους ψήσεις το ψάρι στα χείλη μπας και γίνει καμιά στραβή...!!!Δεν είμαι αισιόδοξη εγώ. 3 βδομάδες μεσ' το νερό. Έτσι και αλλιώς την άλλη βδομάδα φεύγω για διακοπές, οπότε δεν με νοιάζει. Άσε που δεν περιμένω να μου δώσουν την ίδια μητρική. Αφού δεν πουλιέται πια.Όταν επιστρέψω θα σκεφτώ τι θα κάνω. Μπορεί να πάρω κανέναν AMD 939 με το πιστωτικό που θα μου δώσουν. :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asarkos Αύγουστος 26, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 ευτυχώς τα άλλα pc ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :038: :041: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Αύγουστος 26, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 sa1901, μιλάμε για την ίδια μητρική που τοποθέτησες την καινούργια ψύκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Αύγουστος 28, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Τωρα τελευταία παρατηρω αυτο το πρόβλημα πολυ συχνά με μητρικες όπως Asus,MSI τώρα και Gigabyte με τα ίδια συμπτώματα... :059: Εγώ πιστεύω πως κάτι θα γίνετε με το ρεύμα btw, ισως να μάτιασα εγώ τη μητρική σου πάντα μου άρεσε η KNXP είδικα η ultra64 :118: :007: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.