Jump to content

Κάηκε η μητρική μου;

sa1901

Recommended Posts

Εκεί που δούλευα ωραία και καλά, κάνει μία το PC και σβήνει (εννοείται ότι το έχω πάνω σε ups). Κόκκαλο εγώ.

Αλλάζω τροφοδοτικό αμέσως. Αρχίζω να βγάζω πράγματα. CD/DVD, δίσκους, μνήμες, συσκευές PCI, κάρτα γραφικών. Τελικά έμεινε μόνο μητρική και επεξεργαστής. Καθε φορά που έβγαζα κάτι δοκίμαζα. Σε καμία περίπτωση, ούτε τώρα που είναι mobo+cpu, ακούγεται κάποιο beep.

Κάηκε; :087:

Όταν την ξεκινάς , το λαμπάκι του HDD μένει αναμένο? Το αφησες λίγο εκτός ρευματος? Βγάλε την μητρική εκτός κουτιου , άσε την με τα βασικά και ξεκίνα την.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά και χωρίς cpu πρέπει θεωρητικά να κάνει beep για την μη ύπαρξη επεξεργαστή...

Με το που πατάω το κουμπί, ανάβουν τα ledάκια του κουτιού κανονικά, όπως επίσης και το ledάκι πάνω στην μητρική και ένος φωτιζόμενου ανεμιστήρα που έχει πάνω το DPS, ο οποίος γυρίζει κανονικά.

Αν ακουγονται οι δισκοι , αν δεν καηκε το cpu, μηπως να δοκιμαζες και την vga? Μου εχει τυχει απλα να εχει κουνηθει και να μην κανει καλη επαφη με τα ιδια συμπτωματα...

Αν ακουγονται οι δισκοι , αν δεν καηκε το cpu, μηπως να δοκιμαζες και την vga? Μου εχει τυχει απλα να εχει κουνηθει και να μην κανει καλη επαφη με τα ιδια συμπτωματα...

Δεν έπρεπε τότε να κάνει κάποιο μπιπ η μητρική;

Δοκιμασε να βγαλεις για αρκετη ωρα το καλωδιο τροφοδοσιας της μητρικης και να κανεις clear cmos. Δεν χανεις να δοκιμασεις και μια αλλη vga... Αν δεν δεις φως και τοτε, ειναι στανταρ η μητρικη. Αλλα συνηθως ξεκιναμε απο τα ευκολα (cpu, μνημες, vga) και μετα (δυστυχως) καταληγουμε στην μητρικη...

Λοιπόν... γίναν όλες οι δοκιμές. Clear Cmos, αλλάγη VGA, αλλαγή CPU (έκανα σκάτζα με το 2ο pc), αλλαγή μνήμης, δοκιμές εκτός κουτιού. Τίποτα απολύτως. H μητρική βουβή. Αύριο φεύγει για RMA. :059:

Mobo ειναι κατα 95%!ειχα το ιδιο προβλημα!!!Ολα δουλευαν και τιποτα δεν γινοταν!Εγω θυμαμαι οτι μαλλον ετσι ειχε ψυλοχαλασει ο cpu!Αλλα να μην σου λεω βλακειες!Δεν ειναι σιγουρο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.