Jump to content

SOS ME MHTΡIKH

funfix

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΜΟΛΗΣ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΜΟ ΤΗ MSI KT6V!!!

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ CPU 2700+ XP THOR!!!!

MIA 512 KING C3

ENA ATA 200ARI MAXTOR

MIA VGA 9550 256MB

ENA DVD RW 16X

KAI ENO TA EXV BALEI OLA MIA XARA TO MHXANIMA DEN ANOIGEI!!!!

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΙΑ 1700XP ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ BIOS

ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ D-BRACKET ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ "EARLY CHIPSET INITIALIZATION"

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Η ΠΡΩΤΗ CPU?? :072: :072: :072:

Για αρχη, βαλε τον 1700+ με τον οποιο ανοιγει και αναβαθμισε το bios στο τελευταιο. Μετα ξαναδοκιμασε με τον καινουριο CPU.

Δες αν κανει setup αν και δεν χρειαζεται για το update!αλλα ελενξε το και με τον 1700+!!Aν κανει setup σημαινει οτι ολα ειναι ok!!αν ειναι οντως ok κανε το update στο bios απο δισκετα!Δοκιμασε τον αλλον cpu....

Εφοσον εχεις εναν δευτερο υπολογιστη ή μπορεις να πας σε ενα φιλο σου δε χρειαζεσαι windows για να κανεις bios update...

Διάβασε καλά το manual της μητρική σου και έλεγξε τα jumpers και τις επιλογές στο bios για fsb και multiplier που τυχον υπάρχουν....

Μπορει να μην υποστηριζει την CPU!Γιατι δεν προτιμησες μια me N-FORCE 2??Το ΚΤ600 καλο ειναι αλλα οχι αρκετα αναβαθμισιμο!

κανοντας της μερικεσ δοκιμες με την 1700 την εκαψα(ξεχασα να βαλω το πιν απο το κουλερ!!!!!!ειμαι πολυ μα......ς!!!!!!παντοσ σε shulteck(mini pc) με κτ600 δουλεψε κανονικα η cpu.το κακο ειναι οτι στο μομο της 1700 δεν μπενει το 2700(μεχρι 2600 nf1.5)!!!!αν δεν βρο λιση συντομα θα ανταλαξω το 2700 με 2400 και εαν βρω που δεν βρησκω θα παρο εναν sem2800!!!!παντος οτι ηξερα δοκιμασα μηδενισα την μπαταρια αλλαξα fsb!!!το manual εν λεει τιποτα παραπανω!!!!κανονικα με auto eprepe na ton blepei!!!!οσο για το μομο δεν εβρησκα θεσσαλονικη nf2!!!!γενικα Momo και το πηρα απο το e-shop

Διάβασε καλά το manual της μητρική σου και έλεγξε τα jumpers και τις επιλογές στο bios για fsb και multiplier που τυχον υπάρχουν....

αν και τωρα δεν μπορω να τον μπουταρω τι επρεπε να βαλω?

λοιπον το bootara λοιπον!!!!!!!!!! :025: :025:

εψαξα σε ενα ξενο φορουμ και ηθελε να βγαλεις τη καρτα να τον ανοιξεις να ξαναβαλησ την καρτα και δουλευει κανονικα!!!!!!!

ειχα να κανω τετοιο συστημα απο τοτε που επεζα μπουμπλε-μπουμπλε!!!!! :115:

ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ MSIΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!

κριμα τον 1700αρι 3χρονια τον ειχα καιρο να βαλω στην δουλεια τον duron(1200-1200HRZ)

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ

ΖΩΝ ΣΕ ΜΑΣ :022:

ΚΑΜΙΑ σχεση δεν ειχαι με αυτα δεν ανοιγε καν μαλλον ειναι μπαγκ τον msi

αν μπορω να το πω ετσι!!!

Για πες μου πιο από τα δυο παρακάτω είναι:

MSI KT6V-SR/LSR

MSI KT6-V

Επειδή φοβάμαι ότι είναι το πρώτο, παίζει αλλά πρέπει να κάνεις τα εξής:

Από default η μητρική τρέχει στα 100MHz fsb και αν βάλεις μνήμες 333/400 ίσως και να μην ανοίξει καν. Μπες στο bios και ανέβασε manually το fsb στα 166MHz (333 bus), στο auto δεν δουλεύει (ή δεν υπάρχει καν auto)...

Αν τωρα βάλεις πάνω barton πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο bios κάτι που ισχύει και για τον sempron. Νομίζω το 2.0 που έχουν βγάλει κάνει για όλους (και barton και sempron πάνω από 3000 PR). Ανάλογα δλδ με το fsb της cpu σου θα ανεβάσεις ανάλογα και της μητρικής χειροκίνητα (ένα ένα MHz)...

• 5 months later...

μολις αλλαξα το fsb σε 200 και x11 το συστημα δεν μπουταρι παταω insert και δεν μπενει στο bios καμια συμβουλη?ΤΕΛΙΚΑ Ο 1700+ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΕ ΑΛΛΟ BOARD(ABIT NV7 133R)!!!!μπορει να μου πειτε για τα παρακατω τα κανονικα fsb and multi?duron 1200!!

pal1600&1700 kai tb2700!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ BIOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.