Stelaras Σεπτέμβριος 4, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Looks like a dream come true. Ελπίζω να μην χρειαστεί να πουλήσω περισσότερο από το 45% της ψυχής μου για να την αποκτήσω...Αυτο ειπα και εγω οταν την ειδα ... Μαλιστα στην comdex προπερισυ την ειχαν στην εκθεση. Μιλαμε για χλιδηΗ τιμη της δεν θα σου αρεσει ... εχει περιπου 2000+ Ευρω . 800.000δρχ τοτε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cthulhu Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Αυτο ειπα και εγω οταν την ειδα ... Μαλιστα στην comdex προπερισυ την ειχαν στην εκθεση. Μιλαμε για χλιδηΗ τιμη της δεν θα σου αρεσει ... εχει περιπου 2000+ Ευρω . 800.000δρχ τοτε ...Το κακό είναι πως η Sony δεν την φέρνει πια στην Ελλάδα (μίλησα απ' ευθείας με τη Sony Hellas). Όμως, τη βρήκα μεταχειρισμένη 2 χρόνια, € 600, την είδα, άριστη, τέλος του μήνα θά 'ναι δικιά μου.Thanks everyone for the input Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 21, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Μια χαρα το βρισκω . Εχεις αλλα 3 χρονια εγγυηση , οποτε ολα καλα. Mε γειες και περιμενουμε ενα mini review ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 21, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Μια χαρα το βρισκω . Εχεις αλλα 3 χρονια εγγυηση , οποτε ολα καλα.άλλα 3;3 δεν είναι σύνολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 21, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Το κακό είναι πως η Sony δεν την φέρνει πια στην Ελλάδα (μίλησα απ' ευθείας με τη Sony Hellas). Όμως, τη βρήκα μεταχειρισμένη 2 χρόνια, € 600, την είδα, άριστη, τέλος του μήνα θά 'ναι δικιά μου.Thanks everyone for the inputΟχι ρε φιλε....Με πεθανες.... τρομερη ευκαρια.... :087: :087: :087: :087: Πρεπει να ειναι φανταστικη οθονη.... με γεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.