Jump to content

Εισαγωγη στις νεες τεχνολογιες - Major updates!

Chosen

Recommended Posts

Μεινετε συντονισμενοι για να δειτε σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα:

- Πρωτη παρουσιαση: SonyEricsson P900 (με Bluetοοth, Blueray, Bluejean και PCI).

- Πρωτη παρουσιαση: ATI X900-XSMS με Floppy Disk Drive connector και διπλη παροχη ρευματος (καταναλωση 190W).

- Πρωτη παρουσιαση: Σκληρος δισκος με interface... PCI.

- Review: Το απολυτο burnin μιας ATI Rage με αεροψυξη (συμμετεχει ο Κος Τα-αγοραζω-ολα-για-μια-βδομαδα).

- R&D: SLI (προφερεται "Σλάι") με μια ΑΤΙ Rage PCI και μια nVidia gForce2 AGP (με την ευγενικη συμμετοχη του βιρτουοζου του Vdimm-mod, Βασιλακη Chromiλα).

- Συνεντευξη: Ο κορυφαιος modd0r/haxx0r/overclock0r του Βολου (Β <=> Κ) αποκλειστικα στο TheLamp.

- Αγορα: Εσωρουχα Enduracell :tongue: για την πραγματικη γυναικα αλλα και για το ξεκωλο. (ξανακανε edit μηνυμα μου και δε θα σε ξεπλενει ουτε εναμιση βυτιο της ΜΕΒΓΑΛ...)

Και τελος, μια εκπαιδευτικη ταινια με τιτλο: "Το κσ δεν ειναι ξ".

Μια καυστικη απαντηση σε συγχρονα ερωτηματα που βασανιζουν την ελληνικη κοινωνια του Internet:

- Τι παραπανω εχει ενα παιδακι 3ης Δημοτικου απο εναν μαντραχαλο overclocker;

- Γιατι 3.5 χρονια γραφης στο IRC ειναι δικαιολογια για να γραφει κανεις "αντι8ετο", ενω 12 χρονια σχολειο δε μετρανε για το αντιθετο;

- Γιατι κλειδωνουν σωρηδον τα topics οι διευθαρμενοι απο την εξουσια, admins; Τις πταιει;

- Ποτε θα στεριωσει το PC του Βασιλη;

- Ο Enduracell :tongue: ποτε θα γινει administrator;

- Η Δημητρα ποτε θα γινει μαμα;

- Χεζει η αρκουδα στο δασος;

- Ποσες Guinness μπορει να πιει ενας Ελληνας σε ενα bar με Ιρλανδεζικη βραδυα;

- Τα υπολοιπα αυριο (σημερα). Καληνυχτα σας.

Δεν καταλαβαινω τπτ. ΕΙμαι κομματια. Θα το διαβασω καλυτερα αυριο. Bye

Αρχική απάντηση από Chosen

- Ποσες Guinness μπορει να πιει ενας Ελληνας σε ενα bar με Ιρλανδεζικη βραδυα;

9 pints, με καμια 14αρια βολτες στην τουαλετα. Molly Malones Irish pub - Γλυφαδα/ Αθηνα

Αρχική απάντηση από Chosen

- Αγορα: Εσωρουχα Enduracell :tongue: για την πραγματικη γυναικα αλλα και για το ξεκωλο. (ξανακανε edit μηνυμα μου και δε θα σε ξεπλενει ουτε εναμιση βυτιο της ΜΕΒΓΑΛ...)

συγνώμη Πέτρο, δε γίνεται να το ξεκάνω, πρέπει να το κάνεις εσύ edit τώρα :(

Αυτο ηταν, δεν εχει αλλο, there's nothing to see here.

Για τα υπολοιπα, μεινετε συντονισμενοι στο Λαμπη και θα τα δειτε (ολα).

Και για αυτους που θα βιαστουν να κατηγορησουν και να πουν οτι οι Θεσσαλονικιοι το χασανε εντελως, ενα εχω να πω: οκ.

Παρτε τωρα ενα τηλεφωνο Plaisio Turbo-X και καλο σας Σαββατοβραδο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.