Jump to content

Noob happy!

Necro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ειμαι πολυ χαρουμενος ! εκανα ενα κατορθωμα σημερα υπο τις οδηγιες του indiana! αλλαξα μια vga agp8x :038: :038: :038: ..........ελπιζω το κρασαρισμα που επαθε η καρτα του παιδιου μετά απο καποιες ωρες να μην οφειλεται σε μενα :009: ............ενταξει δε φοβαμαι γιατι κατι παρομοια κρασαρισματα ειχε και με την προηγουμενη καρτα οποτε κατι αλλο φταιει{αμεσως οι κακιες γλωσσες :089: }

ε? δηλαδή δε ξέρεις να αλάξεις μια κάρτα γραφικών??
:086:

Έμαθε τώρα πια το παλικάρι. Άντε και εις ανώτερα>>>> :006: :D

υποπτευομαι πως μπορω να αλλαξω και τη μνημη μονος μου {αλλα γελια ο indiana τωρα :D:D:D}......τωρα καθε φορα που βλεπω μια καρτα γραφικων μπορω να τη νιωσω! :D>>ποιητικο ε? Ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

αχ τι τραβάω...........

αν δεν πειραματιστεί μόνος του πως θα μάθει....

έτσι έχουμε μάθει οι περισσότεροί μας εδώ μέσα.......

αχ τι τραβάω...........

αν δεν πειραματιστεί μόνος του πως θα μάθει....

έτσι έχουμε μάθει οι περισσότεροί μας εδώ μέσα.......

προσπαθω να μαθω χωρις απωλειες :048:

Αν δεν καψεις, δεν θα μαθεις! :)

κατι τετοια ακουω και ειναι σα να μου λενε'' γιατι δε δοκιμαζεις να καψεις :073: τον νεο σου venice??'' και μετα με κοροιδευει και ο indiana :083:

Μόνο σφυρί , νερό και σφίξιμο είναι αναγνωρίσιμα .... όλα τα άλλα χμ..... ας πούμε ότι αθώος λόγω αμφιβολιών....

Μόνο σφυρί , νερό και σφίξιμο είναι αναγνωρίσιμα .... όλα τα άλλα χμ..... ας πούμε ότι αθώος λόγω αμφιβολιών....

''δε ξερω τι να σας πω!απλα επεσε η ασφαλεια και ο υπολογιστης μετα δε ξανανοιγε!!!, τι της λες της ΔΕΗ τωρα για το δυκτιο της?'' :010: :010: ........................................................ :082: διαβολικο!

Εμένα πάντως που μου κάηκε κάτι (ακόμα δεν βρήκα τι), εγώ δεν έκανα τίποτα επιλήψιμο ... :(

Εμένα πάντως που μου κάηκε κάτι (ακόμα δεν βρήκα τι), εγώ δεν έκανα τίποτα επιλήψιμο ... :(

rma? εχεις εγγυηση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.