Jump to content



Noob happy!


Necro

Recommended Posts

ειμαι πολυ χαρουμενος ! εκανα ενα κατορθωμα σημερα υπο τις οδηγιες του indiana! αλλαξα μια vga agp8x :038: :038: :038: ..........ελπιζω το κρασαρισμα που επαθε η καρτα του παιδιου μετά απο καποιες ωρες να μην οφειλεται σε μενα :009: ............ενταξει δε φοβαμαι γιατι κατι παρομοια κρασαρισματα ειχε και με την προηγουμενη καρτα οποτε κατι αλλο φταιει{αμεσως οι κακιες γλωσσες :089: }

Link to comment
Share on other sites

υποπτευομαι πως μπορω να αλλαξω και τη μνημη μονος μου {αλλα γελια ο indiana τωρα :D:D:D}......τωρα καθε φορα που βλεπω μια καρτα γραφικων μπορω να τη νιωσω! :D>>ποιητικο ε? Ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

Link to comment
Share on other sites

Μόνο σφυρί , νερό και σφίξιμο είναι αναγνωρίσιμα .... όλα τα άλλα χμ..... ας πούμε ότι αθώος λόγω αμφιβολιών....

''δε ξερω τι να σας πω!απλα επεσε η ασφαλεια και ο υπολογιστης μετα δε ξανανοιγε!!!, τι της λες της ΔΕΗ τωρα για το δυκτιο της?'' :010: :010: ........................................................ :082: διαβολικο!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.