Jump to content

Handmade or reserator1+?

Mikros

Recommended Posts

Σκεφτομαι να μπω και εγω στην ομαδα των υγροψυκτων και σκεφτομαι αν ειναι προτιμοτερο να κανω μια δικια μου συνθεση η να παρω το reserator της zalman.

Το συστημα μου ειναι prescott 2.8 (overclocked ορισμενες φορες στο 3,6). Οι θερμοκρασιες ειναι σε foul load(και φουλ οι ανεμιστηρες) 54 C cpu και 33 mobo ενω σε idle einai 42cpu και 31 mobo.

H υγροψυξη που σκςεφτομαι ειναι η εξης:

Αντλία Eheim 1250 70,20 €

ZALMAN Water Block ZM-WB3 GOLD για Cpu € 60.00

Radiator Black Ice Micro II 80mm Dual w/10mm fittings 57,70 € (σκεφτομαι απο καμια μαντρα να αγορασω αλλα με προβληματιζει μεγεθος ρακορ και κατασταση)

σωληνες θα ψαξω σε petshop του Multirama δεν λενε...

δοχειο διαστολης θα φτιαξω μονος μου... με ρακορ

και καποιο block για gpu

συνολο κοντα στα 230 που εχει το reserator.

1) στο Radiator Black Ice Micro II 80mm Dual w/10mm fittings μπορω να αλλαξω τα ρακορ?

2) ποσο κοστιζει ενα ψυγειο απο μαντρα πανω κατω?

3) τι απο τα 2 να διαλεξω?

Aν θες να ασχοληθείς με o/c δεν σου προτίνω το ρεσερατορ παρά την άλλη λύση που σκέφτεσαι. Αντίθετα αποτελεί την καλύτερη λύση αν αναζητάς την υσηχία. Εγώ με το ρεσερατορ είμαι στους 29 βαθμούς σε idle (P4 3.00 presscot). Αν θες να κάνεις κάτι μόνος σου θα σου πρότεινα αντί να πάρεις με 60 ευρώ το μπλοκ της ζάλμαν να προτιμήσεις το λίγο φτηνότερο αλλά εξήσου καλό (ίσως και καλύτερο) μπλοκ του eleven. Για ψυγείο καλή επιλογή απότελεί το τύπου transit. Δες εδώ για ψυγείο και μπλοκ www.extremeshop.gr

Το καθαρισμα δεν με απασχολει δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...

Βασικα δεν τρελενομαι τοσο πολυ για οc και θα ηθελα και καποια χαμηλα επιπεδα θορυβου τα οποια θα καταφερω πιστευω να τα πετυχω με 2 ανεμιστηρες σε χαμηλες στροφες π.χ. 2000(το εχω δοκιμασει αυτο)...

ομως επαρκουν το ψυγειο και οι 2 ανεμιστηρες για μια μεση κατασταση του cpu οχι foul load..??

ποσο κοστιζει ενα ψυγειο μεαχειρισμενο απο μαντρα αυτοκινητων?

Το καθαρισμα δεν με απασχολει δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...

Βασικα δεν τρελενομαι τοσο πολυ για οc και θα ηθελα και καποια χαμηλα επιπεδα θορυβου τα οποια θα καταφερω πιστευω να τα πετυχω με 2 ανεμιστηρες σε χαμηλες στροφες π.χ. 2000(το εχω δοκιμασει αυτο)...

ομως επαρκουν το ψυγειο και οι 2 ανεμιστηρες για μια μεση κατασταση του cpu οχι foul load..??

ποσο κοστιζει ενα ψυγειο μεαχειρισμενο απο μαντρα αυτοκινητων?

Αν δεν θες να κανεισ oc απλα και για ησυχια τότε και η πρωτη λύση ειναι μια χαρα...

προς το παρον ενδιαφερομαι για ελαφρια πραγματα αλλα θα ηθελα να εχω την δυνατοτητα αργοτερα... και τεινω ποιο πολυ στη συνθεση...

το ψυγειο που εχω διαλεξει ειναι οκ?

μπορω να αλλαξω ρακορ?

σε τι τιμη κυμαινεται ενα απο μαντρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.