medthom Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 λοιπον ειμαι κατοχος ενος 80ρη (partitions c και d) maxtor ata δισκου και ειπα νμα του αγοραω ενα μεγαλο αδερφάκι. Ετσι πηρα τον 200ρη της οικογενειας , ονομα 6L200P0... ελα ντε που τα windows δεν τον πολυγουσταρουν... οι δισκοι ειναι και οι 2 σε master. ο explorer δεν βλέπει τον 200ρη με τιποτα (τον έχω αλλαξει καθε πιθανο συνδιασμο μαστερ - σκλαβο) ο device manager τον αναγνωριζει κανονικά , το ιδιο και το bios... παρτε και photos... ΗΕLP!!!!!!!!
maddoctor Αύγουστος 22, 2005 #2 Αύγουστος 22, 2005 Administrative Tools -> Computer Management -> Storage -> Disc ManagementΕκεί τι βλέπεις?
WAntilles Αύγουστος 22, 2005 #3 Αύγουστος 22, 2005 Αφού δεν έχεις κάνει partitioning, formatting, και letter assignment στο δίσκο σου, πώς να φανεί στον Explorer;Να πας στο Disk Management και να κάνεις όλα τα παραπάνω με την προαναφερθείσα σειρά.
medthom Αύγουστος 22, 2005 Author #4 Αύγουστος 22, 2005 παιδες thanx!!!! η ασχετοσυνη στο μεγαλειο της...(για την αφεντια μου λεω)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.