medthom Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 λοιπον ειμαι κατοχος ενος 80ρη (partitions c και d) maxtor ata δισκου και ειπα νμα του αγοραω ενα μεγαλο αδερφάκι. Ετσι πηρα τον 200ρη της οικογενειας , ονομα 6L200P0... ελα ντε που τα windows δεν τον πολυγουσταρουν... οι δισκοι ειναι και οι 2 σε master. ο explorer δεν βλέπει τον 200ρη με τιποτα (τον έχω αλλαξει καθε πιθανο συνδιασμο μαστερ - σκλαβο) ο device manager τον αναγνωριζει κανονικά , το ιδιο και το bios... παρτε και photos... ΗΕLP!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Administrative Tools -> Computer Management -> Storage -> Disc ManagementΕκεί τι βλέπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Αύγουστος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αφού δεν έχεις κάνει partitioning, formatting, και letter assignment στο δίσκο σου, πώς να φανεί στον Explorer;Να πας στο Disk Management και να κάνεις όλα τα παραπάνω με την προαναφερθείσα σειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Αύγουστος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 παιδες thanx!!!! η ασχετοσυνη στο μεγαλειο της...(για την αφεντια μου λεω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.