Jump to content

Αγορά dvd taiyo yuden.

anonymous-root

Recommended Posts

Καθώς οι δικοί μου είναι αυτή τη στιγμή αθήνα σκέφτηκα πως είναι καλή ευκαιρία να μου αγοράσουν δισκάκια taiyo yuden από την disk impex.

Σκέφτομαι για 100 gold και 100 ceramic +R. (that's).

Ζητάω τη βοήθεια σας.

α) Στο σιτε της δισκ ιμπεξ οι τιμές είναι το μαΐου. Οι τιμές είναι πιο κάτω από αυτές του e-shop (περίπου €5/100 δισκάκια) δεδομένου ότι τα δισκάκια τα φέρνει και το e-shop, και δεν θέλω να μπλέξω τους γονείς σε αγορές, είναι προτιμότερο να τα παραγγείλω από κει; Οι τιμές της disk impex με αυτές του e-shop έχουν μεγάλη διαφορά;

β) Υπάρχει περίπτωση να πάρω fake δισκάκια;

γ) Υπάρχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να φέρνει δισκάκια taiyo yuden;

Ευχαριστώ πολύ.

Μόλις είδα ότι οι τιμές είναι ίδιες περίπου (δεν είχα υπολογίσει το ΦΠΑ στην disk impex). Στη σελιδα του ε-σοπ όμως στα dvd+r 8X spindle 100 έχει φωτογραφία δισκάκια που κάτω λένε diskimpex. Από ότι έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα δεν είναι και ότι καλύτερο, ή μήπως κάνω λάθος;

Οι περισσότεροι από εδώ έχουμε πάρει δισκάκια ΤΥ από την Disk Impex, χωρίς προβλήματα.Μάλιστα ανά καιρούς κανονίζετε συγκέντρωση και ομαδική αγορά, προσπαθόντας να πετύχουμε την καλύτερη δυνατόν τιμή για όλους μας.

Να ρωτήσω επίσης το εξής: κυκλοφορούν δισκάκια That's DVD+R με κεραμική επίστρωση (ceramic coat) σε κορίνες; Γιατί ούτε στο e-shop ούτε στην disk impex έχει +R ceramic. Αν θέλουμε τέτοια αναγκαστικά παίρνουμε αυτά στα jewel case;

Μόλις είδα ότι οι τιμές είναι ίδιες περίπου (δεν είχα υπολογίσει το ΦΠΑ στην disk impex). Στη σελιδα του ε-σοπ όμως στα dvd+r 8X spindle 100 έχει φωτογραφία δισκάκια που κάτω λένε diskimpex. Από ότι έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα δεν είναι και ότι καλύτερο, ή μήπως κάνω λάθος;

Κοιταξε αν μπορεις να τα αποφυγεις θα σου ελεγα απο προσωπικη εμπειρια καλο θα ηταν

Αν οχι μη νομιζεις οτι αγοραζεις και φολα dvd

Να ρωτήσω επίσης το εξής: κυκλοφορούν δισκάκια That's DVD+R με κεραμική επίστρωση (ceramic coat) σε κορίνες; Γιατί ούτε στο e-shop ούτε στην disk impex έχει +R ceramic. Αν θέλουμε τέτοια αναγκαστικά παίρνουμε αυτά στα jewel case;

Δυστυχώς δεν κυκλοφορούν τέτοια στην Ελλάδα (δεν γνωρίζω για το εξωτερικό). Και εγώ αναγκάζομαι και παίρνω με θήκη.

Οι περισσότεροι από εδώ έχουμε πάρει δισκάκια ΤΥ από την Disk Impex, χωρίς προβλήματα.Μάλιστα ανά καιρούς κανονίζετε συγκέντρωση και ομαδική αγορά, προσπαθόντας να πετύχουμε την καλύτερη δυνατόν τιμή για όλους μας.

Σωστά, εκτός από αυτά που έχουν επάνω τους το λογότυπο της Disk Impex.

Από αυτά, ΔΕΝ θα ξαναπάρω ΠΟΤΕ.

Σε σχέση με αυτά που αγοράζω από θεσσαλονίκη σίγουρα δεν είναι φόλα!!!

Έγω πάλι έιχα κάνει παραγγελία από πουλιάδη μαζί με θήκη Philips DVD-R και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.. απο τα 200 και τα 200 γράφτηκαν αψογα και μέχρι τώρα αντεχουν σε δαχτυλιες και σκόνη.. τώρα από τιμές μην ρωτάς .. αρκει να σου πω οτι μου τελείωσαν και πρέπει να ξαναπάρω

Σωστά, εκτός από αυτά που έχουν επάνω τους το λογότυπο της Disk Impex.

Από αυτά, ΔΕΝ θα ξαναπάρω ΠΟΤΕ.

Προσωπική πείρα......

εγώ πάντως δεν έχω δει τέτοια dvd, για να είμαι ειλικρινής.Για να το λες, υποθέτω θα υπάρχουν.Εγώ πάντως αυτά που έχω πάρει από την Disk Impex γράφουν Thats.Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα.Με κεραμική επικάλυψη, έχει σε μπομπίνα μόνο τα -R.Είχα παλιότερα αρκετά και είναι καλά.

Προσωπική πείρα......

εγώ πάντως δεν έχω δει τέτοια dvd, για να είμαι ειλικρινής.Για να το λες, υποθέτω θα υπάρχουν.Εγώ πάντως αυτά που έχω πάρει από την Disk Impex γράφουν Thats.Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα.Με κεραμική επικάλυψη, έχει σε μπομπίνα μόνο τα -R.Είχα παλιότερα αρκετά και είναι καλά.

Είναι τουλάχιστον 3 μήνες που διαθέτει τα συγκεκριμένα δισκάκια η Disk Impex. Στην τελευταία ομαδική μάλιστα, έδινε και μία 20άδα δωράκι στους παρόντες αγοραστές. Δεν έχουν ακουστεί πάντως και πολύ καλά σχόλια για τα συγκεκριμένα.

το κακο ειναι οτι τωρα απο +R εχει μονο τα χρυσα

και προσπαθουσαν να πεισουν τον αδελφο μου οτι δεν εχουν προβλημα και οτι στα φορουμ δεν ξερουν τι λενε !

εγω παντως του ειπα και μου πηρε -R

πανε πια οι καλες εποχες ?

Εγώ είχα παραγγείλει την προηγούμενη βδομάδα +R Jewel Case από το e-shop και δεν είχαν. Στην ερώτηση μου, πότε θα φέρετε... Μπορεί να αργήσουν και 2 βδομάδες. Έτσι μου είπε. Και σε μένα ήθελε να δώσει -R. Δεν πήρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.