anonymous-root Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 Καθώς οι δικοί μου είναι αυτή τη στιγμή αθήνα σκέφτηκα πως είναι καλή ευκαιρία να μου αγοράσουν δισκάκια taiyo yuden από την disk impex.Σκέφτομαι για 100 gold και 100 ceramic +R. (that's).Ζητάω τη βοήθεια σας.α) Στο σιτε της δισκ ιμπεξ οι τιμές είναι το μαΐου. Οι τιμές είναι πιο κάτω από αυτές του e-shop (περίπου €5/100 δισκάκια) δεδομένου ότι τα δισκάκια τα φέρνει και το e-shop, και δεν θέλω να μπλέξω τους γονείς σε αγορές, είναι προτιμότερο να τα παραγγείλω από κει; Οι τιμές της disk impex με αυτές του e-shop έχουν μεγάλη διαφορά;β) Υπάρχει περίπτωση να πάρω fake δισκάκια;γ) Υπάρχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να φέρνει δισκάκια taiyo yuden;Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Πάρτα από το e-shop και γλύτωσε τον χρόνο και το κόστος μετάβασης στην Αμφιθέα. Και το e-shop από disk impex αγοράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Μόλις είδα ότι οι τιμές είναι ίδιες περίπου (δεν είχα υπολογίσει το ΦΠΑ στην disk impex). Στη σελιδα του ε-σοπ όμως στα dvd+r 8X spindle 100 έχει φωτογραφία δισκάκια που κάτω λένε diskimpex. Από ότι έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα δεν είναι και ότι καλύτερο, ή μήπως κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Οι περισσότεροι από εδώ έχουμε πάρει δισκάκια ΤΥ από την Disk Impex, χωρίς προβλήματα.Μάλιστα ανά καιρούς κανονίζετε συγκέντρωση και ομαδική αγορά, προσπαθόντας να πετύχουμε την καλύτερη δυνατόν τιμή για όλους μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Να ρωτήσω επίσης το εξής: κυκλοφορούν δισκάκια That's DVD+R με κεραμική επίστρωση (ceramic coat) σε κορίνες; Γιατί ούτε στο e-shop ούτε στην disk impex έχει +R ceramic. Αν θέλουμε τέτοια αναγκαστικά παίρνουμε αυτά στα jewel case; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Αύγουστος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Μόλις είδα ότι οι τιμές είναι ίδιες περίπου (δεν είχα υπολογίσει το ΦΠΑ στην disk impex). Στη σελιδα του ε-σοπ όμως στα dvd+r 8X spindle 100 έχει φωτογραφία δισκάκια που κάτω λένε diskimpex. Από ότι έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα δεν είναι και ότι καλύτερο, ή μήπως κάνω λάθος;Κοιταξε αν μπορεις να τα αποφυγεις θα σου ελεγα απο προσωπικη εμπειρια καλο θα ητανΑν οχι μη νομιζεις οτι αγοραζεις και φολα dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 23, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Σε σχέση με αυτά που αγοράζω από θεσσαλονίκη σίγουρα δεν είναι φόλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Να ρωτήσω επίσης το εξής: κυκλοφορούν δισκάκια That's DVD+R με κεραμική επίστρωση (ceramic coat) σε κορίνες; Γιατί ούτε στο e-shop ούτε στην disk impex έχει +R ceramic. Αν θέλουμε τέτοια αναγκαστικά παίρνουμε αυτά στα jewel case;Δυστυχώς δεν κυκλοφορούν τέτοια στην Ελλάδα (δεν γνωρίζω για το εξωτερικό). Και εγώ αναγκάζομαι και παίρνω με θήκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Αύγουστος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Οι περισσότεροι από εδώ έχουμε πάρει δισκάκια ΤΥ από την Disk Impex, χωρίς προβλήματα.Μάλιστα ανά καιρούς κανονίζετε συγκέντρωση και ομαδική αγορά, προσπαθόντας να πετύχουμε την καλύτερη δυνατόν τιμή για όλους μας.Σωστά, εκτός από αυτά που έχουν επάνω τους το λογότυπο της Disk Impex.Από αυτά, ΔΕΝ θα ξαναπάρω ΠΟΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Αύγουστος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Σε σχέση με αυτά που αγοράζω από θεσσαλονίκη σίγουρα δεν είναι φόλα!!!Έγω πάλι έιχα κάνει παραγγελία από πουλιάδη μαζί με θήκη Philips DVD-R και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.. απο τα 200 και τα 200 γράφτηκαν αψογα και μέχρι τώρα αντεχουν σε δαχτυλιες και σκόνη.. τώρα από τιμές μην ρωτάς .. αρκει να σου πω οτι μου τελείωσαν και πρέπει να ξαναπάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Σωστά, εκτός από αυτά που έχουν επάνω τους το λογότυπο της Disk Impex.Από αυτά, ΔΕΝ θα ξαναπάρω ΠΟΤΕ.Προσωπική πείρα......εγώ πάντως δεν έχω δει τέτοια dvd, για να είμαι ειλικρινής.Για να το λες, υποθέτω θα υπάρχουν.Εγώ πάντως αυτά που έχω πάρει από την Disk Impex γράφουν Thats.Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα.Με κεραμική επικάλυψη, έχει σε μπομπίνα μόνο τα -R.Είχα παλιότερα αρκετά και είναι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 23, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 maddoctor δες εδώ: http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0014 αν έχεις καλό μάτι θα δεις κάτω στο δισκάκι να γράφει diskimpex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Προσωπική πείρα......εγώ πάντως δεν έχω δει τέτοια dvd, για να είμαι ειλικρινής.Για να το λες, υποθέτω θα υπάρχουν.Εγώ πάντως αυτά που έχω πάρει από την Disk Impex γράφουν Thats.Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα.Με κεραμική επικάλυψη, έχει σε μπομπίνα μόνο τα -R.Είχα παλιότερα αρκετά και είναι καλά.Είναι τουλάχιστον 3 μήνες που διαθέτει τα συγκεκριμένα δισκάκια η Disk Impex. Στην τελευταία ομαδική μάλιστα, έδινε και μία 20άδα δωράκι στους παρόντες αγοραστές. Δεν έχουν ακουστεί πάντως και πολύ καλά σχόλια για τα συγκεκριμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Αύγουστος 25, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 το κακο ειναι οτι τωρα απο +R εχει μονο τα χρυσακαι προσπαθουσαν να πεισουν τον αδελφο μου οτι δεν εχουν προβλημα και οτι στα φορουμ δεν ξερουν τι λενε !εγω παντως του ειπα και μου πηρε -R πανε πια οι καλες εποχες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 25, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Το κακό είναι ότι το δικό που recorder γράφει καλύτερα στα +R!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 25, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Εγώ είχα παραγγείλει την προηγούμενη βδομάδα +R Jewel Case από το e-shop και δεν είχαν. Στην ερώτηση μου, πότε θα φέρετε... Μπορεί να αργήσουν και 2 βδομάδες. Έτσι μου είπε. Και σε μένα ήθελε να δώσει -R. Δεν πήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 26, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αν προσέξεις Στέλλα έχει 2-3 μέρες που δεν υπάρχουν τα +R JC στο σιτε του ε-σοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 26, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αν προσέξεις Στέλλα έχει 2-3 μέρες που δεν υπάρχουν τα +R JC στο σιτε του ε-σοπ.Eγώ τα παρήγγειλα κανονικά από το site και όμως δεν είχαν να μου στείλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 και οτι στα φορουμ δεν ξερουν τι λενε !Στα ίδια φόρουμ που συρρέουν και αγοράζουν από εκεί κατά χιλιάδες τα δισκάκια τους ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 26, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Αγόρασε κανείς DVD+R gold απο το ε-σοπ για να μας πει αν ειναι αυτά της Disk Impex; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.