Jump to content

Η καλύτερη ψύξη για 6600GT AGP !!!

Alkis27

Recommended Posts

Παιδιά προτείνετε την καλύτερη δυνατή λύση ψύξης για μια 6600GT AGP. Εχω πάρει μια της Prolink και θέλω να της ξετινάξω τα πέταλα στο overclock. Εχετε υποψη σας λύση ψύξης καλύτερη από το stock cooler ? Μιλάω για αέρα πάντα...

Ετοιμη λυση απο οσο γνωριζω δεν εχει βγει ωστοσο μπορεις να κανεις καμμια δικια σου παντεντα οπως π.χ βαζωντας στον πυρηνα την ψυχτρα με το ανεμιστηρι απο εναν Pentium III και tweakmonster στις μνημες ή για αρχη βγαλε την μαμα ψυχτρα και βαλε AS5 βγαζωντας την αθλια παστα που βαζει καθε εταιρεια.

η νέα ψύκτρα της zalman για όλες τις κάρτες γραφικών προυείνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Την προηγούμενη βδομάδα μου την έφεραν από Γερμανία και έτσι μπόρεσα επιτέλους να ξηλώσω τον πολύ θορυβώδη ανεμιστήρα που είχε πάνω η Asus 6800 .Aμέσως ησύχασε όλο το σύστημα . Δεν ξλερω αν την φέρνουν ελλάδα , αν την βρεις χτύπα την

Είμαι σίγουρος ότι κάπου διάβασα ένα review και αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ψύχτρα είναι πολύ χειρότερη από την απλή έκδοση της Zalman, απλά δεν μπορώ να το βρώ τώρα... Έτσι σαν εναλακτική λύση θα σου πρότηνα κάτι σαν το παρακάτω που θυμίζει XP-120....

http://www.cluboverclocker.com/reviews/cooling_devices/aerocool/vm101/index.htm

Αρχική απάντηση από DMylonas

Είμαι σίγουρος ότι κάπου διάβασα ένα review και αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ψύχτρα είναι πολύ χειρότερη από την απλή έκδοση της Zalman, απλά δεν μπορώ να το βρώ τώρα... Έτσι σαν εναλακτική λύση θα σου πρότηνα κάτι σαν το παρακάτω που θυμίζει XP-120....

Εχω την εντυπωση οτι η συγκεκριμενη παπαριτσα δεν προκειται να κανει δουλεια σε μια καρτα σαν την 6600GT. Γνωμη μου παντα, αλλα για να δουλεψει καλα ενα συστημα με heatpipes χρειαζεσαι αρκετο Heat, στο σημειο που θελεις να ψυξεις, κατι που δεν ισχυει σε ολες τις 6600GT. Αν το σημειο που ψυχεις ΔΕΝ ζεσταινεται αρκετα, το αεριο μεσα στα Heat pipes, δεν κανει την διαδρομη που πρεπει(να μεταφερεται δηλαδη απο τον πυρηνα στα fins) οσο γρηγορα χρειαζεται και ετσι η ολη φαση ΔΕΝ δουλευει. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν αξιζει να χρησιμοποιεις Heatpipes οταν δουλευεις default.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.