Alkis27 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 Παιδιά προτείνετε την καλύτερη δυνατή λύση ψύξης για μια 6600GT AGP. Εχω πάρει μια της Prolink και θέλω να της ξετινάξω τα πέταλα στο overclock. Εχετε υποψη σας λύση ψύξης καλύτερη από το stock cooler ? Μιλάω για αέρα πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Ετοιμη λυση απο οσο γνωριζω δεν εχει βγει ωστοσο μπορεις να κανεις καμμια δικια σου παντεντα οπως π.χ βαζωντας στον πυρηνα την ψυχτρα με το ανεμιστηρι απο εναν Pentium III και tweakmonster στις μνημες ή για αρχη βγαλε την μαμα ψυχτρα και βαλε AS5 βγαζωντας την αθλια παστα που βαζει καθε εταιρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Ιανουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 η νέα ψύκτρα της zalman για όλες τις κάρτες γραφικών προυείνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Την προηγούμενη βδομάδα μου την έφεραν από Γερμανία και έτσι μπόρεσα επιτέλους να ξηλώσω τον πολύ θορυβώδη ανεμιστήρα που είχε πάνω η Asus 6800 .Aμέσως ησύχασε όλο το σύστημα . Δεν ξλερω αν την φέρνουν ελλάδα , αν την βρεις χτύπα την Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Ιανουάριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 κανένα link υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από forwardS [Σήμερα, στις 16:35] κανένα link υπάρχει? Μην τεμπελιάζετε.... http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=149&code=013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Ιανουάριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Καλή φάση αυτή η zalman, αλλά διατηρώ επιφύλαξεις για το αν κάνει για 6600 AGP, γιατί και η γέφυρα PCI express se AGP που έχει, ?HSI? (μπορεί να το λέω και λάθος) θέλει και αυτή ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιανουάριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Είμαι σίγουρος ότι κάπου διάβασα ένα review και αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ψύχτρα είναι πολύ χειρότερη από την απλή έκδοση της Zalman, απλά δεν μπορώ να το βρώ τώρα... Έτσι σαν εναλακτική λύση θα σου πρότηνα κάτι σαν το παρακάτω που θυμίζει XP-120....http://www.cluboverclocker.com/reviews/cooling_devices/aerocool/vm101/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas Είμαι σίγουρος ότι κάπου διάβασα ένα review και αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ψύχτρα είναι πολύ χειρότερη από την απλή έκδοση της Zalman, απλά δεν μπορώ να το βρώ τώρα... Έτσι σαν εναλακτική λύση θα σου πρότηνα κάτι σαν το παρακάτω που θυμίζει XP-120.... Εχω την εντυπωση οτι η συγκεκριμενη παπαριτσα δεν προκειται να κανει δουλεια σε μια καρτα σαν την 6600GT. Γνωμη μου παντα, αλλα για να δουλεψει καλα ενα συστημα με heatpipes χρειαζεσαι αρκετο Heat, στο σημειο που θελεις να ψυξεις, κατι που δεν ισχυει σε ολες τις 6600GT. Αν το σημειο που ψυχεις ΔΕΝ ζεσταινεται αρκετα, το αεριο μεσα στα Heat pipes, δεν κανει την διαδρομη που πρεπει(να μεταφερεται δηλαδη απο τον πυρηνα στα fins) οσο γρηγορα χρειαζεται και ετσι η ολη φαση ΔΕΝ δουλευει. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν αξιζει να χρησιμοποιεις Heatpipes οταν δουλευεις default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.