Jump to content

helpppppppppppppppppp

kazammm

Recommended Posts

prescotades oλου του κοσμου ενωθητε...ειμαι νεο μελος και αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα.εχω εναν prescott στα 3.2 με μητρικη της intel την 865 perl kai εχω θερμοκρασιες μολις ξεκινησει το pc 70, ρελαντι 64 και full load 80.το συστημα ψυξης ειναι watercooling της titan μοντελο bianca twc-a05/c...μπορει καποιοσ να μου πει τι συμβαινει γιατι σε λιγο θα το παω στην κουζινα να τηγανιζει η μανα μου...

Όχι πυρετου! Χρειάζεσαι ένα θερμομετράκι ώστε να το ακουμπήσεις πάνω στο block τουλάχιστον να έχεις μία γενική θερμοκρασία (το καλύτερο είναι ένα από αυτά με τις λεπτές μύτες μπροστά για να μπει σφηνωτά κοντά στην CPU).

Πάντως αν είχες 60-80 βαθμούς το block πρέπει να ζεμάταγε (το ίδιο και το ψυγείο) οπότε σχεδόν σίγουρα έχεις λάθος ένδειξη θερμοκρασίας

εβαλα εξωτερικο θερμομετρο ψηφιακο μεσα στον χωρο του επεξεργαστη και ενω το προγραμμα μου δειχνει 82 το θερμομετρο μου δειχνει μου δειχνει 44 :009: τι γινετε.......... :088: :088: :088:

Τι εννοείς στο χώρο του επεξεργαστή; Στον αέρα μέσα στο κουτί; Αν ναι τότε μετρά ουσιαστικά τη θερμοκρασία μέσα στο κουτί (case temp) και είναι αρκετά μεγάλη.

μα πιανω την ψυκτρα και ειναι κρυα

το πιο σύνηθες πρόβλημα είναι να μην πατάει καλά η ψύκτρα (να μην έχεις βιδώσει καλά το block). έλεγξέ το και στη χειρότερη βγάλτο και ξαναβάλτο (ελπίζω να έβαλες θερμοαγώγιμη πάστα;))

φιλαρακια ολα ενταξει δεν ειμαι και τοσο ασχετος :032: τον εχω καιρο τον επεξαργαστη.το θερμομετρο το εχω βαλει μεσα στο block διπλα απο τον επεξεργαστη οχι γενικα μεσα στο κουτι και το εχω βιδωσει και ολας με το block τωρα ας πουμε το θερμομετρο 40 και το προγραματακι της ιντελ 70

to block το εχω βαλει στα πλαγια με το κρυο το νερο να ερχεται στο block απο κατω και το ζεστο να φευγει απο πανω καθως αλλη συνδεσμολογια μου δεινει αλλεσ θερμοκρασιες πιο ψηλες και παστα εχω βαλει lol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.