Jump to content

Ati Radeon Mobility 9700 Drivers

panoc

Recommended Posts

Ρε παιδιά να ρωτήσω, οι Catalyst 5.8 που είναι για Desktop συστήματα κάνουν και για το 9700 Mobility? Έψαξα στο site της ΑΤΙ αλλά δε βρήκα σχετικούς drivers...

• 4 months later...

τι τεστ και @@ ?!?!?

πηγαινε:

www.ati.com - drivers & software - Windows XP Drivers and Software - RADEON - Catalyst 5.13 Windows XP - Driver Download -

διαλεξε High Speed (Cable / DSL) 1 οf 1 ή Low Speed (Dial-up) 1/2/3 of 3

Save As / Download manager , oτι θες.

έβαλα τους 5.13 έκανα restart και μετά δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη "αναλυσηαπο" 1024x768!!gt?

edit:κάνω "ουνισταλλ" , restart , εγκατάσταση στην κάρτα γραφικών , setup τους drivers από dhmodtool3 , restart!!Μετά αν και συν προσθαφαίρεση προγραμμάτων υπάρχουν εγκατεστημένοι οι drivers , όταν πάω ιδιότητες-ρυθμίσει-για προχωρημένους δεν υπάρχει tpt που να λέει ati!αναλύσεις μέχρι 1024x768!βοήθεια

Αυτο ειναι ενα τεστ που δοκιμαζει το pc αν μπορει να δεχτει τους drivers!!και μου βγαζει λαθος ενω εχω 9700.Τεσπα εβαλα τους drivers του 2004 και ειμαι οκ!Απλα ηθελα να δω μηπως εχει καμια διαφορα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.