Jump to content

Περίεργο πρόβλημα με αρχεία video

vgiozo

Recommended Posts

Εδώ και καιρό μού παρουσιάζεται το εξής περίεργο...

...ορισμένα αρχεία βίντεο, όταν τα ανοίγω με κάποιο προγραμμα αναπαραγωγής, είτε είναι αυτό το Wmplayer, videolan, bsplayer κοκ, "διπλασιάζονται" δλδ εμφανίζεται ένα δεύτερο αρχείο ακριβώς με το ίδιο όνομα αλλα με μηδενικά byte στον ίδιο φάκελο και καθώς προσπαθώ να παίξω το αρχείο ή και πριν κάνω διπλο κλικ απάνω, το πρόγραμμα βρίσκει και τα δύο αρχείο με κοινό όνομα και μπλοκάρει...

Τα αρχεία αυτά μπορεί να είναι .mpeg-mpg ή .avi κωδικοποιημένα σε divx5, divx3 ή και xvid...

..οπότε δεν οφείλεται το πρόβλημα στον αποκωδικοποιητή...ούτε κατα πάσα πιθανότητα στην έκδοση των απο-κωδικοποιητών που έχω στο σύστημα μου, καθώς παρατηρώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και μήνες έχοντας εγκαταστήσει πολλά διαφορετικά πακέτα αποκωδικοποιητών, αλλά και διάφορες εκδόσεις τους...

Ούτε μάλλον και στο πρόγραμμα που εξορισμού αναπαραγάγει τα αρχεία, καθώς συμβαίνει το ίδιο σ' όποιο πρόγραμμα κι αν αναθέσω την αναπαραγωγή τους...

Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο;; Καμιά ιδέα;;

Θα ακουστεί αστείο το παρακάτω οπότε μην το παρετε σοβαρα...μου έχει μπεί η ιδέα πως ίσως έχει να κάνει με τη ρύθμιση για δημιουργία thumbnails στα WindowsXp των αρχείων εικόνας και βίντεο...τό 'πα τώρα ας το αφήσουμε στην άκρη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.