Jump to content

αναβαθμιση

abc9510gr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εδω και 5 χρονια εχω ενα cveleron 600mhz 384 ram nvidia tnt2 32 mb kai mhtrikh legend qdi advance 9 mhtrikh.αν δεν κανω λαθος η μητρικη υποστηριζει μεχρι pentium III 800.σκεφτομαι αν βρω να βαλω εναν οπωσ και 128 μνημη ακομα.αξιζει το κοπο?δεν εχω πολλεσ απαιτησεις απλα να μην ζοριζεται τοσο με τα xp poy trexei επανω τωρα.με μια καλη καρτα γραφικων υπαρχει περιπτωση να παιζω κανενα παιχνιδακι με τετοιο επεξεργαστη η αδυνατο?βασικα θελω να μοθ πειτε τι δυνατοτητες εχω με αυτη τη μητρικη?στις καινοθργιες μητρικες αναγνωριζεται η sdram η οχι?αυτα ευχαριστω

με αυτη τη μητρικη και τη μνημη{να φανταστω και τροφοδοτικο} ετσι και αλλιως δε θα μπορουσες να βαλεις καμια καλη καρτα γραφικων, εκτος αν εννοεις καμια ATI 9XXX/Nvidia FX.....παντως αν τρεχεις και xp θες οπωσδηποτε παραπανω μνημη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.