S0ldi3R Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 Παιδιά πήρα τον επεξεργαστή AMD 64 3200+ 754 και την Motherboard ASUS K8N. Θα ήθελα να μου πείτε αν έκανα σωστό συνδυασμό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 εξαρταται...ηθελες να δωσεις καποια χρηματα λιγοτερα η αυτο σου παν?παιζεις παιχνιδια??απο τι αποτελειται το υπολοιπα συστημα?...κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Δεν θα έχεις πρόβλημα με το παραπάνω σύστημα. Από εκεί και πέρα υπομονή και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα καταλάβεις μόνος σου αν θα έπρεπε να πάρεις κάτι λίγο ποιο ακριβό ή αν καλυπτόσουν με κάτι λιγότερο ή αν τέλος πάντων έπεσες διάνα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Αύγουστος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Ευχαριστώ.. Το υπολιπο σύστημα του υπολογιστή δεν το έχω αγοράσει αλλα σκέφτομαι για κάποια αντικείμενα αμα μπορείτε πείτε μου την γνώμη σας.2x512 DDR Kingston120GB Western Digital ATAκαι μια κάρτα γραφικών απο την nVDIA 6Series (πείτε μου μια καλή δεν τα πάω καλα με τις κάρτες)όχι δεν παίζω παιχνίδια μονο κανα 2 όπως World of Warcraft,Warcraft 3 TFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Αύγουστος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Δε θελω να γινω ωμος αλλα ποσα ευρα μπορεις να διαθεσεις για το υπολοιπο συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Τώρα που πήρες 754 κοίτα μήπως σε συμφέρει να πάρεις 1 γίγα από οικονομικής πλευράς γιατί dual channel γιοκ. 120 γίγα πόση διαφορά έχουν από τα 200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Αύγουστος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Δε θελω να γινω ωμος αλλα ποσα ευρα μπορεις να διαθεσεις για το υπολοιπο συστημα?Μπορώ να διαθέσω καμποσα ευρά.. Απλά πήρα 64bito γιατί μου άρεσε η ιδεά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Αύγουστος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 συγνωμη που θα στο πω ωμα αλλα γιατι δεν πηγες σε 939??? Γιατι να πρεπει να αλλαξεις σε λιγο καιρο μητρικη και επεξεργαστη παλι? Γιατι δεν εδωσες μερικα ευρω παραπανω ωστε να κερδισεις και καποια ατου που εχει το 939??Τα υπολοιπα παιδια παραπανω στο ειπαν εμεσως αλλα εγω στο λεω αμεσα.Παντως σε γενικες γραμμες μια χαρα θα εισαι με το μηχανημα σου. Τωρα για καρτα γραφικων παρε μια 6600 ωστε σε περιπτωση που αλλαξεις γνωμη για τα παιχνιδια να μην την αλλαζεις και αυτην. Παρε εναν 200 σκληρο. Ειναι πολυ μικρες οι διαφορες στην τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Μπορώ να διαθέσω καμποσα ευρά.. Απλά πήρα 64bito γιατί μου άρεσε η ιδεά...καμποσα ειναι και τα 100 ευρω αλλα με 100 υπολογιστη δε παιρνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Αύγουστος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 συγνωμη που θα στο πω ωμα αλλα γιατι δεν πηγες σε 939??? Γιατι να πρεπει να αλλαξεις σε λιγο καιρο μητρικη και επεξεργαστη παλι? Γιατι δεν εδωσες μερικα ευρω παραπανω ωστε να κερδισεις και καποια ατου που εχει το 939??Τα υπολοιπα παιδια παραπανω στο ειπαν εμεσως αλλα εγω στο λεω αμεσα.Παντως σε γενικες γραμμες μια χαρα θα εισαι με το μηχανημα σου. Τωρα για καρτα γραφικων παρε μια 6600 ωστε σε περιπτωση που αλλαξεις γνωμη για τα παιχνιδια να μην την αλλαζεις και αυτην. Παρε εναν 200 σκληρο. Ειναι πολυ μικρες οι διαφορες στην τιμη.Όχι ρε συ δεν με πείραξε που μου το είπες.. άσε εκανα βλακεία γιατί δεν ασχολιόμουν με τους επεξεργαστές πολύ και μόλις τον αγόρασα έμαθα ότι υπάρχει 64bit σε 939socket. Η κάρτα γραφικών 6600 πόσο κοστίζει περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 μια 6600 στοιχιζει περι τα 120-140e και αν ασχολεισαι με overclocking ανεβαινει πολυ ευκολα σε 6600GT και αυξηση επιδοσεων μεχρι 50%...γενικα θα εισαι ευχαριστημενος ...τωρα αν θες παρε μια ετοιμη 6600GT 180e-200e να τελειωνεις και να μεινεις παρα πολυ ικανοποιημενος.......................{εκτος αν δινεις περισσοτερα πες το μας} και γενικα αν ενδιαφερεσαι για σοβαρη αγορα καρτας γραφικων μπορεις να πατησεις click στη sig μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Αύγουστος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Ποτε τα αγορασες (mobo/cpu)? Απο που?Εχεις μια εβδομαδα , αν θες , να τα γυρισεις πισω και να παρεις πισω ειτε μετρητα ειτε κατι αλλο πληρωνοντας τη διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Αύγουστος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 σωστος brave. ορμα στο μαγαζι με τις συσκευασιες και ολα και αλλαξε τα. Αν σου πουν οτι πρεπει να τα τσεκαρουν (εχουν το δικαιωμα) πες τους ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Αύγουστος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 βρε παλικαρια μιας και εχετε πολυ καλα μηχανηματα δεν κανετε και μια βολτα απο το einstein project?? Εχουμε την αναγκη σας και θελουμε την βοηθεια σας. Με λιγα λογια ειμαστε 10οι στην παγκοσμια καταταξη και μπορουμε να παμε και πιο ψηλα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Αύγουστος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Μπορείς βέβαια να πάρεις και μία 6800 (τη δικιά μου με 190 ας πούμε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Αύγουστος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 ε ρε γιαννη εισαι απιστευτος. Εχεις καει να την πουλησεις την καημενη. Την ρωτησες την καρτα ομως αν εκεινη σε αποχωριζεται???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Αύγουστος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Ωχ με πήρανε χαμπάρι! Συγγνώμη για τα εκτός θέματος σχόλια παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Είναι και AGP η άτιμη... Νέο μηχάνημα = PCI-E αναγκαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Αύγουστος 19, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Ποτε τα αγορασες (mobo/cpu)? Απο που?Εχεις μια εβδομαδα , αν θες , να τα γυρισεις πισω και να παρεις πισω ειτε μετρητα ειτε κατι αλλο πληρωνοντας τη διαφοραΓιατί να παω να τα αλλάξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Για να πάρεις 939 ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.