axi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2005 Παίδες γεια σας. Μπαίνω κατευθείαν στο Θέμα.Σκέφτομαι για φτηνό overclocking και γλυκοκοιτάζω τις twinmos με τα utt τσιπάκια. Το mobo είναι msi 865pe/neo2 και δίνει vdimm μέχρι και 3.3VΑπ΄ την άλλη υπάρχουν και οι patriot xblk στα 210Ε με tccd που ανεβαίνουν στα 270ΜΗz σχετικά εύκολα.Δε θέλω να παίξω με διαιρέτη. Ποια είναι η γνώμη σας;Διαβάζω ότι σε άλλους τα uut καίγονται και φοβάμαι για τη μητρική.Τα 3.3V είναι για καθημερινή χρήση ή θα το κάνω οβελιστήριο;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Αύγουστος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Για να πας στα 270 με utt και μονο 3,3volt vdim πρεπει να πετιχεις καλα κομματια. Mε τα tccd θα παιζεις με voltage 2.6 αντε 2,7 και θα εισαι με timings 2.5-3-3-7 και οσο πανε . Για τα utt η 3,3 για καθε μερα ισως καποια κομματια την ακουγαν μετα απο καιρο αλλα ενταξει νομιζω πρεπει να πεσεις στην περιπτωση που λεει ο λογος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axi Αύγουστος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Ακριβώς έτσι. Είμαι σε μια μέση κατάσταση που ή θα παίξω με τα utt με σφιχτά timings γύρω στα 250 ή πιο χαλαρά timings, αλλά 20 με 30 ΜΗz πιο πάνω με tccd. Αν το πρώτο είναι καλύτερο (είναι και φθηνότερο) γιατί να μην το προτιμήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Αύγουστος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Η Patriot που εχω εγω πανε χαλαρα 285ΜΗz σε 939 περιβαλλον στον P4 που ειναι τωρα μεχρι 261 τις εχω παει γιατι ετσι και αλλιως ειμαι cpu limited....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
axi Αύγουστος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Τελικά παρήγγειλα 2Χ512 twinmos από multirama και θα τις έχω από βδομάδα.Να ρωτήσω κάτι τελευταίο για το κάψιμο.Να γίνει στην αρχή με χαλαρά timings και στη συνέχεια με σφικτά ή εξαρχής με σφικτά;thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Καλυτερα με σφιχτα . Τουλαχιστον εγω με τις δικες μου ετσι κανω . Δεν βαζω χαλαρα . Δεν θελω να τις κακομαθω ! Θελει χρονο το ψησιμο ... Παρε χαρτακι και μολυβι και σημειωνε καθημερινα τις συχνοτητες. Μετα απο 10 μερες θα δεις τα αποτελεσματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
axi Αύγουστος 24, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Ρε παιδιά το ένα dim των 512 βγάζει error στο memtest και θα το επιστρέψω.Επειδή έβγαλα τα αυτοκόλητα που είχαν πάνω, να τα ξανακολήσω ή να το δώσω έτσι; Θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση;Είναι ΑΑ4Τ-44D λένε τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Ξανακολλησε τα με προσοχη !!! Δεν θα στο δεχτουν διαφορετικα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Είναι ΑΑ4Τ-44D λένε τίποτα;UTT τσιπακια speed binned για 4.4 ns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginas Αύγουστος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Ξέρετε κάποιο μαγαζί να πουλάει μνημες twinmos με τα τσιπάκια BH5;Έψαξα σε ολη τη Στουρνάρη και δε βρήκα πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Αύγουστος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Ξέρετε κάποιο μαγαζί να πουλάει μνημες twinmos με τα τσιπάκια BH5;Έψαξα σε ολη τη Στουρνάρη και δε βρήκα πουθενά.....και ούτε πρόκειται να βρείς.Τα BH-5 έχουν σταματήσει να παράγονται εδώ και αρκετό καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axi Αύγουστος 25, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Ρε παιδιά πήγα πίσω το χαλασμένο dimm και μου δίνει ένα κομμάτι twinmos 512 speed premium 3500 όμως και όχι 3200 που είναι το άλλο.Επειδή φοράνε διαφορετικά chip και θα παίξουνε σε dual τελικά δεν το πήρα.Έκανα μαμακία;Το 3500 είναι 1Α4Τ και ο κωδικός του νομίζω τελειώνει σε 44Β.Ξέρετε αν είναι Βh5 ή UTT;Γκαμώ την γκαντεμιά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
axi Αύγουστος 25, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Τελικά είναι ΒΗ5 το τσέκαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.