Jump to content

Silverstone ST65ZF 650W

ThorLite

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

σου το είπα thor στο msn.... αλλά δυστυχώς θέλει πολύ vcore για αυτή την συχνότητα!!

keep overclocking!!!!

θέλω 3,4!!!!!!!

σου το είπα thor στο msn.... αλλά δυστυχώς θέλει πολύ vcore για αυτή την συχνότητα!!

keep overclocking!!!!

θέλω 3,4!!!!!!!

Και εγω σκεφτομουνα που σου ελεγα οτι δεν παει ουτε 3.1......... :D:D:D

Παντως εχει μερικα περιθωρια γιατι ημουνα στα 1.525x1.13 το κακο ειναι οτι εμενα ο Core 0 ειναι ο μπανανα γιατι πανω απο τα 3.060GHz δεν του αρεσουν τα μαθηματικα ενω ο Core 1 δεν ειχε προβλημα μεχρι και τα 3.2........

Mπορεις να τσεκαρεις τι ανεμιστηρα φοραει πανω ??? Εναν 8αρι ειπες ... αλλα μαρκα και μοντελο ??? Να βρω τα spec του . Για προσπαθησε να ριξεις λιγο φως .

Mπορεις να τσεκαρεις τι ανεμιστηρα φοραει πανω ??? Εναν 8αρι ειπες ... αλλα μαρκα και μοντελο ??? Να βρω τα spec του . Για προσπαθησε να ριξεις λιγο φως .

Μην το ψαχνεις ρε Στελιο. Κανει θορυβο οταν γυρναει στο φουλ. Οπως και τα zippy και τα pc p&c. Λογικο επακολουθο της τρομερης αποδοσης του τροφοδοτικου.

Υ.Γ. θυμασαι που ελεγες οτι το φοβασαι μηπως και "πιτσικαρει" λογω των διαφορετικων 12αρων :040: :040:

Μην το ψαχνεις ρε Στελιο. Κανει θορυβο οταν γυρναει στο φουλ. Οπως και τα zippy και τα pc p&c. Λογικο επακολουθο της τρομερης αποδοσης του τροφοδοτικου.

Υ.Γ. θυμασαι που ελεγες οτι το φοβασαι μηπως και "πιτσικαρει" λογω των διαφορετικων 12αρων :040: :040:

Μαστορα δεν ξερω .... Αν το παρω , θα του αλλαξω ανεμιστηρα . Ειναι το 1ο πραγμα που θα γινει . Με adapter 8 to 12 , θα βαλω δυο 12αρηδες ... οπως στο fortron τωρα. Θελω να μαθω ποσα cfm και τι db ανεμιστηρα φοραει το ατιμο .

Πρεπει να δοκιμασω ενα τροφοδοτικο καλο ... να δουμε πως θα το καταφερω . Το 550 μου δε θα με καλυψει στην επομενη αναβαθμιση μου .

Τα zippy και το p&c ειναι λιγο ακριβα οποτε τη δεδομενη στιγμη μενουν απεξω.

Οσο για το "πιτσικαρισμα" δεν μπορουσα να φανταστω οτι για τη συνδεση στα διπυρηνα θα δουλευε με δυο γραμμες . Νομιζα οτι θα χρησιμοποιουσε απο μια . Οποτε τωρα με 36Α περιπου , ειναι μια χαρα.

Καταλαβες ??? :D

Οσο για το "πιτσικαρισμα" δεν μπορουσα να φανταστω οτι για τη συνδεση στα διπυρηνα θα δουλευε με δυο γραμμες . Νομιζα οτι θα χρησιμοποιουσε απο μια . Οποτε τωρα με 36Α περιπου , ειναι μια χαρα.

Καταλαβες ??? :D

Ναι ναι τσιμα τσιμα τον καλυπτουν τα 36Α :003: :003:

Βασικα "υποθετω" οτι εχει αυτη την συμπεριφορα στα διπυρηνα, καθως αυτα ειναι τα specs για δυο ξεχωριστους επεξεργαστες.

Εσυ βασικα ανησυχουσες πιο πολυ για τον ενα πυρηνα... αν σε καλυπτουν τα 18Α.

Αληθεια με ενα πυρηνα, τι κανει η αλλη 12αρα??

Και εγω σκεφτομουνα που σου ελεγα οτι δεν παει ουτε 3.1......... :D:D:D

Παντως εχει μερικα περιθωρια γιατι ημουνα στα 1.525x1.13 το κακο ειναι οτι εμενα ο Core 0 ειναι ο μπανανα γιατι πανω απο τα 3.060GHz δεν του αρεσουν τα μαθηματικα ενω ο Core 1 δεν ειχε προβλημα μεχρι και τα 3.2........

Μια απο τα ιδια και εδω γμτ, το Core 1 και στον 3800+ μου μεγαλη μπανανα, δεν ξερω αν θα βοηθουσε αν εβγαζα το IHS.

Τωρα υπερβαλλεις !:110:

Αφου τα δεδομενα αλλαζουν και απο του χρονου θα ειμαστε με dothan core , δεν θα υπαρχει λογος ανησυχιας.

Με τον ενα πυρηνα δεν μπορω να ξερω ... Ο κωστας μπορει να μας πει τι γινεται μιας και το εχει μπροστα του.

Δυο λυσεις υπαρχουν . Η παιρνει 2 12αρες και τις ενωνει :055: ... ή παιρνει μια και η αλλη ... παει καπου αλλου.

ΚΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!! Ελα δωσε στοιχεια !!!

Μαστορα δεν ξερω .... Αν το παρω , θα του αλλαξω ανεμιστηρα . Ειναι το 1ο πραγμα που θα γινει . Με adapter 8 to 12 , θα βαλω δυο 12αρηδες ... οπως στο fortron τωρα. Θελω να μαθω ποσα cfm και τι db ανεμιστηρα φοραει το ατιμο .

Πρεπει να δοκιμασω ενα τροφοδοτικο καλο ... να δουμε πως θα το καταφερω . Το 550 μου δε θα με καλυψει στην επομενη αναβαθμιση μου .

Τα zippy και το p&c ειναι λιγο ακριβα οποτε τη δεδομενη στιγμη μενουν απεξω.

εγω απο τα νουμερακια στα πολυμετρα βλεπω οτι τα fortron μας ειναι τροφοδοτικο με @@,μπορει να μην ειναι sleeved ,μπορει να μην εχει καλωδια για καρτες κλπ αλλα εχει ουσια και βαρος.....Μια χαρα κραταει Στελιο.Αν σε ικανοποιει τωρα δεν νομιζω πως θα χρειαστει κατι καλυτερο.Η μονη περιπτωση που μπορει να μασησει ειναι με 2 καρτες επανω...σεναριο που μαλλον δεν παιζει για σενα.

Με γεια thorlite,το Αντεκ σε χαντακωνε πολυ...οχι αδικα βεβαια αφου ουτε καν για διπλο δεν ειναι..

O ανεμιστηρας του:

untitled10pz.th.jpg

Οταν μιλαει για 4 12αρες μιλαει για τις 2xPCI-e μια αλλη για server SSI και το 8απλο βυσμα EPS που με ανταπτορα γινεται το normal 4απλο 12αρι και δινει στη μητρικη.Το τροφοδοτικο μιλαει συνολικα για τα +12 και λεει οτι μπορει να δωσει μεγιστα 464W οπως καταλαβαινω αυτα τα Watt μπορει να τα διαθεσει σε ολες τις γραμμες που διαθετει,το Αntec στα 12V ειναι 22Α και η γραμμη που δινω απο το Silverstone ειναι 18Α δηλαδη το τροφοδοτικο αυτο που λεει πανω για τις 4 12αρες ειναι το max για την καθεμια αν κανεις χρηση και των 4 γραμμων προφανως το PSU μοιραζει απο το ιδιο σημειο τα 12V και αφου εγω χρησιμοποιω μια απο τις 4 γραμμες ολοι η ισχυ παει σε αυτη που χρησιμοποιω εγω...........

Παντως με λιγα λογια για 150e ειναι πολυ ποιοτικο οπως ειδα μεσα βεβαια με αυτα τα πραγματα ο καιρος θα δειξει...........

Aπο εδω παιρνει ρευμα η μητρικη απο το EPS βυσμα με τον μετατροπεα......

picture3230qn.th.jpg

μετραει το ανοιχτο κουτι...γουσταρω χρηση και σκονη:D

Παντως δεδομενο ειναι οτι πανω απο τα 3040 δεν ειχα καταφερει να κανω bench αυτο το VCore το ειχα δοκιμασει αλλα δεν με το Antec μπλε οθονες παγωματα ή restart τωρα με το τσιμεντοληθο εβγαλε μεχρι τα 3.2GHz..........

Ετσι Ετσι Νos-Dio σκονη rulez εδω εχω ποιο σκονισμενες pics απο τα τωρινα PC μου...

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=12929

.......Το τροφοδοτικο μιλαει συνολικα για τα +12 και λεει οτι μπορει να δωσει μεγιστα 464W οπως καταλαβαινω αυτα τα Watt μπορει να τα διαθεσει σε ολες τις γραμμες που διαθετει,το Αntec στα 12V ειναι 22Α και η γραμμη που δινω απο το Silverstone ειναι 18Α δηλαδη το τροφοδοτικο αυτο που λεει πανω για τις 4 12αρες ειναι το max για την καθεμια αν κανεις χρηση και των 4 γραμμων προφανως το PSU μοιραζει απο το ιδιο σημειο τα 12V και αφου εγω χρησιμοποιω μια απο τις 4 γραμμες ολοι η ισχυ παει σε αυτη που χρησιμοποιω εγω......................

Δεν παει ετσι, το τροφοδοτικο μπορει να δωσει ταυτοχρονα 464W συνολικα στα 12V, αλλα αν χρησιμοποιεις λιγοτερα τοτε το max καθε γραμμης ειναι αυτο που λεει για την καθεμια. 18Α->204Watt max για την γραμμη που χρησιμοποιεις, υπεραρκετα για τον Χ2 μαλλον.

Δεν παει ετσι, το τροφοδοτικο μπορει να δωσει ταυτοχρονα 464W συνολικα στα 12V, αλλα αν χρησιμοποιεις λιγοτερα τοτε το max καθε γραμμης ειναι αυτο που λεει για την καθεμια. 18Α->204Watt max για την γραμμη που χρησιμοποιεις, υπεραρκετα για τον Χ2 μαλλον.

Οπως ειπα παραπανω στα 12V το Αntec ειναι 22Α 264W και πραφανως δεν του αρκουσανε........

Παντως δεδομενο ειναι οτι πανω απο τα 3040 δεν ειχα καταφερει να κανω bench αυτο το VCore το ειχα δοκιμασει αλλα δεν με το Antec μπλε οθονες παγωματα ή restart τωρα με το τσιμεντοληθο εβγαλε μεχρι τα 3.2GHz..........

Ετσι Ετσι Νos-Dio σκονη rulez εδω εχω ποιο σκονισμενες pics απο τα τωρινα PC μου...

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=12929

δεν συγκρινετε ρε σ...απο 11.86 σε 12.2+...καμια σχεση.Για αυτο και τα καλυτερα αποτελεσματα.

Ο βασιλιας της σκονης....ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ...και οχι μαυρη καμενη σκονη οπως βλεπω σε μερικους μπιχλες :p .Λευκη λευκη διανεμημενη ομοιομορφα στο χωρο απο τον επισης λευκο ανεμιστηρα..:D.

Μια μερα θα σε φτασω... :098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.