sidchris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2005 μετα την αγορα πηγα να περασω τα windows xp pro με sp2 και οταν τα φορτωνα με πετουσε μπλε οθονες!Διαβασα στο e-shop οτι υπαρχει αυτου του ειδους η ασυμβατοτητα.παντος στο site της μητρικης δεν αναφερει τιποτα.εχει κανεις παρατηρησει τιποτα για αυτο?θαθελα τα φωτα σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Για να σιγουρευτείς ότι είναι/δεν είναι οι μνήμες κατέβασε το memtest86 φτιάξε ένα bootable CD/floppy όπως θα σου λένε οι οδηγίες, εξαιρετικά απλό, και τεστάρισέ τις. Αν δεις λάθη τότε μάλλον παίζει η ασυμβατότητα που λες. Αλλιώς αλλού είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Αύγουστος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 δες στο site της kingston για συμβατότητα με τη μητρική σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Θυμαμαι πως στο e-shop ανεφερε πως η συγκεκριμένη μητρική είναι ασύμβατη με kingston value ram και Corsair νομίζω...http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.525149 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman1442169094 Αύγουστος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 οτι λεει ο αποπανω μου. δες αν ειναι value. η dfi ειναι δυστροπες με τις μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidchris Αύγουστος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 tnx για τη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Αύγουστος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 βάλε τις μνήμες στις θέσεις 2&4 , είναι οι πιό ενδεδειγμένες θα πρότεινα να δοκιμάσεις αν έχες χρόνο και με μία μόνο μνήμη αντί για 2 εγώ με dfi nf4 και kingston KHX3500 2x256 δεν μπορώ να μπουτάρω καθόλου με default τάση στις μνήμες, πρέπει να δώσω 2,8V (αντί για 2,6-2,65 που δίνει μόνο του) μετά από clear cmos αλλιώς τρώω πόρτα και κολλάω στο 3o ledάκι του θανάτου αν όλα τα άλλα αποτύχουν και πριν γυρίσεις ένα από τα δύο πίσω δοκίμασε να περάσεις win με 2,7-2,8 τάση στις μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Αύγουστος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Η δικη μου παρα τα οσα ελεγε το e-shop επαιξε αψογα με μια value 512. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Αύγουστος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Η δικη μου παρα τα οσα ελεγε το e-shop επαιξε αψογα με μια value 512.Τι chipaki εχει ομως αυτη η value? Αν ειναι αυτη που εχεις στη sig τοτε εννοειται οτι θα επαιζε αν εννοεις value kingston τοτε παω πασο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Αύγουστος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Εχω αλλαξει απο τοτε ρε. Mosel τσιπακια ητανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.