Jump to content

Ψάχνω εντυπωσιακό κουτί με λίγα χρήματα

sa1901

Recommended Posts

• 1 month later...

Τελικά πήρα αυτό από εδώ

GEH-AH-318.BS.BIG11.gif

http://www.shopweezle-hosting.de/shop_jetcomputer/login.php?caller=xlink&url=detail.php&sess=0eee4c77a04f3adb0f9e0f36292f68e6&art_id=376&oldcaller=nav&startlimit=0&abt=19&itemgr=23

Σαν ποιότητα κατασκευής δεν είναι ότι καλύτερο. Η λαμαρίνα του είναι πολύ λεπτή. Αν και έχει ένα μουφέ τροφοδοτικό μέσα, είναι πανάλαφρο, κάτι που με ξάφνιασε πολύ. Μέχρι να πιάσω την λαμαρίνα του...

Πάντως ο χρήστης για τον οποίο προορίζεται, ικανοποιήθηκε. Έχει έναν φωτιζόμενο στο plexy και του πρόσθεσα άλλους 2. Έναν μπροστά και έναν πίσω. Όλα μια χαρά. :D

το συγκεκριμενο κουτι οταν το ειχα παρει δεν με πηγαινε καθολου:

το παραγγειλα και μου το στελνουν με κουριερ και ερχεται με σπασμενο τζαμι

Αγοραζω αλλο τζαμι του το περναω και ξεκιναω δοκιμες θερμοκρασιας με την

αεροψυξη δουλευε 4 με 5 βαθμους ψηλοτερα!

Λεω δεν θα εχω καλη ροη στο κουτι το γεμιζω ανεμιστηρες :4 μπροστα

και ολοι οι αλλοι να βγαζουν ! Αντε να κερδισα εναν βαθμο

Βρηκα ομως την πηγη του προβληματος νομισα : στο μπροστινο μερος γυρω απ τους διακοπτες

δεν εχει κανενα ανοιγμα να παιρνει αερα οποτε τσαντισμενος αρχιζω να το κανω κοσκινο με την μυτη

απ το κολλητηρι!πρεπει να του εκανα οσες τρυπες επαιρνε παλι δεν ειδα διαφορα και επειδη ειχε γινει καραγκιοζης πλεον πηρα αλλο!

']Μου άρεσε πιο πολύ το πρώτο που έδειξες ..με γειά πάντως το κουτάκι . By the way τι ηλικία έχει ο ''πελάτης'' ? :)

19 ... Αλλά μπορείς να πεις ότι είναι μικρότερος σε ωριμότητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.