Jump to content

Ψάχνω εντυπωσιακό κουτί με λίγα χρήματα

sa1901

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω ένα εφετζίδικο κουτί σε ασημένιο χρώμα για τον αδερφό μου με μεγάλο παράθυρο (να φαίνονται όσο το δυνατόν περισσότερα από το εσωτερικό του δηλαδή) και να μην στοιχίζει πάνω από 70€.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό:

Aero.-JS-Silver.jpg

Το έχει κανείς; Αξίζουν τα λεφτά του; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο;

μια απλή εντυπωσιακή και παράληλα καλή πρόταση για αυτο που ψάχνεις...

ένας γνωστός μου το έχει και ειναι αρκετα ευχαριστημένος....

μαλιστα το είχα δει και τις προάλλες που ειχα κατέβει στην Στουρνάρη

στο Pc Store...

Τιμή δεν θυμάμαι...

πάντως του έχουνε μείνει αρκετά κομμάτια και σε πολλά χρώματα...

Υπάρχει στα 64 ένα ΙΝNOVATOR με παράθυρο τροφοδοτικό ανεμιστήρες LCD θερμοκρασίας και ανεμιστήρα και κάτι front βυσματάκια αν δεν κάνω λάθος. Κοίτα μία από eshop (το τροφοδοτικό δεν είναι ανάγκη να το χρησιμοποιήσεις ώς βασικό)

Υπάρχει στα 64 ένα ΙΝNOVATOR με παράθυρο τροφοδοτικό ανεμιστήρες LCD θερμοκρασίας και ανεμιστήρα και κάτι front βυσματάκια αν δεν κάνω λάθος. Κοίτα μία από eshop (το τροφοδοτικό δεν είναι ανάγκη να το χρησιμοποιήσεις ώς βασικό)

To συγκεκριμενο κοτι το εχω δουλεψει και φαινεται αρκετα εντυπωσιακο!

Η πλαστικιλα ομως ειναι σημαντικο μειον....

Αλλα για τα λ7 του νομιζω ειναι μια χαρα

Αυτο το κουτι εχω σε μαυρο.Δεν σκιζει σε ποιοτητα κατασκευης αλλα ειναι πολυ ομορφο για τα λεφτα του.Αν θες στο πουλαω κιολας!Χωρις το τροφοδοτικο του γιατι το θελω.Σαν εφεντζιδικο λεει παντως γιατι μπροστα η οθονη ειναι πολυ ομορφα φωτισμενη μπλε κ λιγο πρασινη, εχει κοκκινα φωτιζομενο ανεμιστηρα στο πλαι κ εγω του εχω βαλει κ αλλους με blue led μεσα κ ειναι τζιτζι.Σου προτεινω παντως στα 75ευρω κ το thermaltake soprano.

ειναι λιγο κακογουστο :085:

εξαρταται πως το δεις ...εγω εχω την Elite Edition και ειχα ξετρελαθει με το design ..αλλα τωρα ας πουμε θα μαρεσε ποιο πολυ ενα απλο ωραιο full tower

sa1901, το συγκεκριμένο κουτί το έχω δεί απο κοντά και δεν είναι και τόσο καλό, το πορτάκι στο τέλος τρίζει ασε που δεν έχει και την τρομερή χωρητικότητα επίσης το καλόδιο που συνδεεί τον πλαϊνο ανεμηστίρα είναι κοντό και πάντα θα θέλει προσοχή μεγάλη κατα την αφαίρεση του πλαϊνου. Επίσης εαν σε ενδιαφέρει ο θόρυβος, το κουτι δεν είναι και τόσο silent. θα σου πρότεινα να πάρεις κάπιο άλλο κουτί ιμιδιάφανο και να βάλεις εσυ φωτάκια κτλπ.

θα σου πρότεινα να πάρεις κάπιο άλλο κουτί ιμιδιάφανο και να βάλεις εσυ φωτάκια κτλπ.

Eίμαι ανοικτή σε προτάσεις. :)

Κοίτα για τα 70ευρω, είναι λίγο δύσκολο να βρείς κάτι καλό με ιμιδιάφανο κτλπ, σου πρότεινω το HEC 6919 είναι λίγο πιο ψηλό απο το 6Α19 και δέν έχει κλείδωμα στο πλαϊνο.(70ε) Τώρα για το ιμιδιάφανο μπορείς να το δώσεις σε κάποιο παιδί απο εδώ να στο φτίάξει έχει μπόλικο χώρο για λάμπες, δίσκους κτλπ. Επίσης κάτι που ξέχασα να σου πω για το αεροκουλ, είναι πως ο μπροστινός ανεμηστίρας απο τη πολή χρήση πέρνει μια κλίση προς τα πίσω, και πάει λες και είναι ρόδα απο σαράβαλο :Ρ λολ

Πάντως απο μία ματία που έριξα γρήγορα, κάτω απο 70 ευρώ με ιμιδιάφανο είναι μονο κάτι στενά κουτία και ψηλοκοντά... :074:

(Mπορείς να το βρέις στο ram-shop το κουτί το hec.)

Το Τhermaltake Soprano που σου προτεινα το ειδες καθολου?Ψαχνω κ γω κουτι κ σε αυτα τα λεφτα εχω καταληξει σε αυτο.Εχει κ πολυ μεγαλο παραθυρο.Παντως κ το aerocool που εχεις βαλει ειναι μουρη αλλα δε μου φαινεται πολυ ποιοτικo.

Το Τhermaltake Soprano που σου προτεινα το ειδες καθολου?Ψαχνω κ γω κουτι κ σε αυτα τα λεφτα εχω καταληξει σε αυτο.Εχει κ πολυ μεγαλο παραθυρο.Παντως κ το aerocool που εχεις βαλει ειναι μουρη αλλα δε μου φαινεται πολυ ποιοτικo.

To έχω δει το Soprano, αλλά αυτός για τον οποίο απεθύνεται το έχει απορρίψει. Τα άλλα που βρήκα στην πορεία, δεν τα έχει δει γιατί είναι εκτός Αθηνών.

take a look here:

1) NZXT: http://www.pc-store.gr/details.asp?cat=1&subcat=2&item=97 -- 65e + fpa

2) http://www.pc-store.gr/details.asp?cat=1&subcat=2&item=100 -- 60+fpa

3) http://www.pc-store.gr/details.asp?cat=1&subcat=2&item=55 -- 65+fpa

4) coolermaster http://www.pc-store.gr/details.asp?cat=1&subcat=2&item=408 -- 70+fpa

θα προτιμούσα το τελευταίο coolermaster centurion 530, ειναι μεγάλο, έχει ieee,audio + 2x 12CM fans

δες και το soprano κανα 75αρι κανει...και το plexi ειναι αρκετα μεγάλο μιας και σε ενδοιαφέρει...

attachment.php?attachmentid=5821attachment.php?attachmentid=5820

Ναι, και το Soprano καλό είναι έχει κολπα για να κλειδώνεις το πορτακι, το πλαϊνο κτλπ, το μονο κακό είναι πως απο τη μέσα μερία της πόρτας το πλαστικό δεν είναι γυαλιστερό :078: Γιαυτο δεν το πήρα :p

Ναι, και το Soprano καλό είναι έχει κολπα για να κλειδώνεις το πορτακι, το πλαϊνο κτλπ, το μονο κακό είναι πως απο τη μέσα μερία της πόρτας το πλαστικό δεν είναι γυαλιστερό :078: Γιαυτο δεν το πήρα :p

αμαν βρε!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.